Arkadaşlar merhaba,,
Yakın zamanda android telefon almayı düşünüyorum iPhone fiyatları malum zaten bütçem max 12 bin civarı ne önerirsiniz?
Oyun haricinde her şey diyebilirizTam ne amaçla kullanacaksın telefonu?
Oyun oynamıyorsan S21-S21FE.Bütçeyi bir miktar yükseltip iPhone 11'de alabilirsin.Oyun haricinde her şey diyebiliriz
Yurtdışı kullanırım dersen S20 plus 5g Snapdragon 865 Li al derim.Yurtdışı olmaz garantili olsun dersen Snapdragonlu S20 Fe,S21,Mi 10 yada ikinci el iPhone 11 den birini alabilirsin.Arkadaşlar merhaba,,
Yakın zamanda android telefon almayı düşünüyorum iPhone fiyatları malum zaten bütçem max 12 bin civarı ne önerirsiniz?
+Mi10 unutmuşum bu sefer ?Yurtdışı kullanırım dersen S20 plus 5g Snapdragon 865 Li al derim.Yurtdışı olmaz garantili olsun dersen Snapdragonlu S20 Fe,S21,Mi 10 yada ikinci el iPhone 11 den birini alabilirsin.
Hocam sen Mi 10t diyorsun ama Mi 10 bence daha iyi bir tercih olur.Snapdragon 865,90hz amoled ekran,şık tasarım.??+Mi10 unutmuşum bu sefer ?
Hayır.Mi10-T yazıyorum.Hocam sen Mi 10t diyorsun ama Mi 10 bence daha iyi bir tercih olur.Snapdragon 865,90hz amoled ekran,şık tasarım.??