- Konuyu başlatan
berktan1203
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
izledim ve asphalt 7 de ufak kasmaları oluyoduYoutube a s4 mini gaming test yaz ve izle bence.
izledim ve asphalt 7 de ufak kasmaları oluyoduYoutube a s4 mini gaming test yaz ve izle bence.
Neden sp peki illa seni sp ye çeken nedir.güncellemeyi kafaya takmasam direk sp alırım
dediğim gibi ilk istediğim telefon s4 miniydiYoutube a s4 mini gaming test yaz ve izle bence.
ben hafta soonu bimeks e gittim inceledim nexus 4 ü kamerasını o kadar kötü bulmadım fakat pil konusu tamamen muamma
led ışıklar hoş tasarım ve güçlü donanımNeden sp peki illa seni sp ye çeken nedir.
tmm dır başkanBana 2.5-3 dk izin verin araştırayım bi izleyim ona göre size geri döeceğim hemen.
tmm dır başkan![]()
onur alp aydının kanalında asphalt oynadığı bi video var youtubede onu izledim ufak kasmalar vardıValla ben izledim ve herhangi bir kasılma yok.
onur alp aydının kanalında asphalt oynadığı bi video var youtubede onu izledim ufak kasmalar vardı
adın kaan mıBelki uygulamalar açık olduğunda telefon kasıyor ram zorlanabiliyor olabilir verdiğim videoda sadece oyun açık ki bence 3-4 uygulamada açık olsa yine aynı performans verir.
[MENTION=332512]Kaand12[/MENTION] kaç aydır telefon alcan bir karar veremedin mi![]()
adın kaan mı
kardeşim sen ne almamı istiyosun. S4 mini ile spyi kıyaslamayın . Test sonuçları ortada + yazmıştım buraya Asphalt 7 yi hem sp de hem de s4 mini de test ettik takılma hissediliyordu . ben de bir sorun yoktu .
. S4 mini ile spyi kıyaslamayın . Test sonuçları ortada + yazmıştım buraya Asphalt 7 yi hem sp de hem de s4 mini de test ettik takılma hissediliyordu . ben de bir sorun yoktu .
kardeşim sen ne almamı istiyosun
Yazdığım gibi s4 mini performans bakımından sp den geride .Performans ön plandaysa s4 mini yanlış seçim olur . Ama s4 mininin artısı yok mu elbette vardır. Mesela s4 mininin ön kamerası benim telden daha başarılı . Güzel fotoğraf çekiyor bizzat gördüm . Gece kamerasını test etme fırsatım olmadı. Gündüz zaten bir şey fark edilmez.Hah helal be kardeşim kimsede demiyor şunu. 3 ay önce nokia 1020 2 hafta süreyle one mini 3 hafta 1-2 gün lumia 925 sonra asha 503 ve enson kuyruğuna geldim s4 zoomdan sonra enson s4 mini![]()
sp.Sizin telefonunuz nedir peki
kaan iyice kafamı karıştırdın saolBence s4 mini al. Çünkü tüm ihtiyaçlarına uyuyor.
kaan iyice kafamı karıştırdın saol
elusive sen hagi telefonu almamı öneriyosunYazdığım gibi s4 mini performans bakımından sp den geride .Performans ön plandaysa s4 mini yanlış seçim olur . Ama s4 mininin artısı yok mu elbette vardır. Mesela s4 mininin ön kamerası benim telden daha başarılı . Güzel fotoğraf çekiyor bizzat gördüm . Gece kamerasını test etme fırsatım olmadı. Gündüz zaten bir şey fark edilmez.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sp.
1 oyunbak en baştan başlayalım ihtiyaçlarını önceliğine göre sırala bi 5-6 tane
şu nexus 32 gb hafıza olsa direk gider alırdımNexus 4 . Hiç kasmana gerek yok bu kadar . Ben sırf s4 min ile sp yi karşılaştırıyorsunuz sandım o yüzden sp dedim . Ama nexus 4 varken ikiside alınmaz.
şu nexus 32 gb hafıza olsa direk gider alırdım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=332512]Kaand12[/MENTION] s4 mini yerine gm discovery düşündün mü
1 oyun
2 güncelleme
3 pil
4 hafıza
5 ses
6 kamera