Max 1200 tl ye alınabilecek en iyi telefon

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba.yeni bir akllı telefon almak istiyorum.şuan alternatiflerim arasında xperia sp ve nexus 4 var ve kararsızım.telefondan beklentim aşırı derecede oyun oynamam müzik dinlerim internette dolaşırım ama güncelleme önemli donma olmamasını istiyorum başka telefon önerilerinede açığım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia SP, Nexus 4 ve S4 mini'den birini seç. Hiçbirinde pişman olmazsın. Yalnız HTC One mini'den uzak dur. Oyun performansı çok iyi değil çünkü. Ama onun dışında o da iyi telefon.

Nexus 4: Android güncellemelerini sorunsuz alırsın. Ses ve Kamera yönünden biraz fakir. Performans ve akıcılık yönünden iyi.

Xperia SP: Ses konusundan biraz daha iyi.

S4 mini : Ekran pikselleri birazcık az ama farkettirecek kadar değil.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ekran renkleri kötü diyolar sp için

Ben böyle olduğunu düşünmüyorum.Fakat,Nexus 4'e nazaran kötü diyorlar olabilir.Zaten Xperia Sp al demedim,sadece ses konusunda Nexus 4'ten daha iyi dedim. :) Bide kamerayı eklemeyi unutmuşum,pardon.Kamerada da Xperia Sp daha iyi.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben böyle olduğunu düşünmüyorum.Fakat,Nexus 4'e nazaran kötü diyorlar olabilir.Zaten Xperia Sp al demedim,sadece ses konusunda Nexus 4'ten daha iyi dedim. :) Bide kamerayı eklemeyi unutmuşum,pardon.Kamerada da Xperia Sp daha iyi.
oyun performansı açısından sen nexus 4 al diyosun o zaman

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lg optimus g hakkında ne düşünüyosunuz

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
oyun performansı açısından sen nexus 4 al diyosun o zaman

lg optimus g hakkında ne düşünüyosunuz

Sadece performans değil.Aynı zamanda;hız,stabilite,yazılım desteği ve ekran(Boyutu değil,yanlış anlaşılmasın.).
Lg Optimus G'ye gelirsek:Xperia Sp'den daha iyi olduğu belli,ama Nexus 4'ten tam olarak daha iyi olduğu söylenemez.Ancak bazı konularda Nexus 4'ü geçiyor.Örnek;ses,kamera,hafıza.
Birkaç konu hariç,diğer konularda ise eşit sayılırlar.O birkaç konuda da Nexus 4 daha iyi.Örnek:stabilite.
Alabiliyorsan Lg Optimus G al derim.Çünkü,genel anlamda Nexus 4'ten daha kullanışlı.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 daha mantıklı gelmeye başladı ama ek hafıza kartı takılamaması çok üzücü :(

bide ben alacağım telefonun en az 2-3 sene gitmesini istiyorum

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
2-3 sene ise nexustan başka yada 2300 tl lik günümüz androidler anca o kadar götürür. Lumia 925 alabilirsin. Yada htc one mini s4 mini hepsi iyi ama androidler dediğim gibi seni en fazla 2 sene götürür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia ion LTE alma sakın, talebi düşerse fiyatı da düşer, ben de rahat rahat alırım . )

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 sene ise nexustan başka yada 2300 tl lik günümüz androidler anca o kadar götürür. Lumia 925 alabilirsin. Yada htc one mini s4 mini hepsi iyi ama androidler dediğim gibi seni en fazla 2 sene götürür.
Saol açıklamaların beni nexus 4 e iyice itti.
Peki nexus 4 kullanıcıları telefonun dezavantajlarını yazabilir mi

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Saol açıklamaların beni nexus 4 e iyice itti.
Peki nexus 4 kullanıcıları telefonun dezavantajlarını yazabilir mi

Kullanmadım ama şöyle söyliyim kutudan kulalık çıkmıyor. Saturnde test ettim resimler zum yapmamak yapmaktan daha iyi yani zum yapmak işine yaramayabilir. Müzik ses kalitesi orta seviye çok iyi değil ama kötüde sayılmaz yani. Depolama ya gelince bildiğin gibi microsd desteği yok 16 ile yetinmek zorundasın. Ki onunda 12 gb ı falan kullanılabilir herhalde. Ekran 312 ppi gorilla glass 1-2 ikisinden biri seni yanlış yönlendirmeyeyim arkası cam old. İçin düşürmemeye gayret etsen bile kullana kullana çizilecek elbet. Tuşlar dokunmatik. Eğer telefon çok kasarsa ki çok çok düşük ihtimal tuşlara basamadığın için çıldırma şansın var yani tuşalr kapasitif olsaydı daha iyi olurdu. Pil yetersiz ama

http://www.vatanbilgisayar.com/Pill...cihazi-5600mah/productdetails.aspx?I_ID=68751

Benzeri birşey alırsan problem kalmaz. Ben sana ancak bu kadar söyleyebilirim ama nokia lumia 925 e göz gezdirmeni tavsiye ederim. Belki sana göre tek eksiği 4.7 inç ekrandır. Yoksa kulaklık olsun ekran olsun iyi belki işletim sistemide seni korkutabilir ama zamanla herkes alışır. Umarım yardımcı olmuşumdur.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmadım ama şöyle söyliyim kutudan kulalık çıkmıyor. Saturnde test ettim resimler zum yapmamak yapmaktan daha iyi yani zum yapmak işine yaramayabilir. Müzik ses kalitesi orta seviye çok iyi değil ama kötüde sayılmaz yani. Depolama ya gelince bildiğin gibi microsd desteği yok 16 ile yetinmek zorundasın. Ki onunda 12 gb ı falan kullanılabilir herhalde. Ekran 312 ppi gorilla glass 1-2 ikisinden biri seni yanlış yönlendirmeyeyim arkası cam old. İçin düşürmemeye gayret etsen bile kullana kullana çizilecek elbet. Tuşlar dokunmatik. Eğer telefon çok kasarsa ki çok çok düşük ihtimal tuşlara basamadığın için çıldırma şansın var yani tuşalr kapasitif olsaydı daha iyi olurdu. Pil yetersiz ama

http://www.vatanbilgisayar.com/Piller%20ve%20Şarj%20Aletleri/ttec-2bb101-2bb101-easycharge-smart-tasinabilir-sarj-cihazi-5600mah/productdetails.aspx?I_ID=68751

Benzeri birşey alırsan problem kalmaz. Ben sana ancak bu kadar söyleyebilirim ama nokia lumia 925 e göz gezdirmeni tavsiye ederim. Belki sana göre tek eksiği 4.7 inç ekrandır. Yoksa kulaklık olsun ekran olsun iyi belki işletim sistemide seni korkutabilir ama zamanla herkes alışır. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Win 8 den biraz korkuyorum android dusunuyorum

xperia ion LTE alma sakın, talebi düşerse fiyatı da düşer, ben de rahat rahat alırım . )
Tmm almicam :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Piller%20ve%20Şarj%20Aletleri/ttec-2bb101-2bb101-easycharge-smart-tasinabilir-sarj-cihazi-5600mah/productdetails.aspx?I_ID=68751

Pil 1 günü gecirebiliyor mu

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Win 8 den biraz korkuyorum android dusunuyorum

Tmm almicam :)

Pil 1 günü gecirebiliyor mu
wp 8 ewet biraz korkutuyor ama stabil olduğu için pil iyi gider yani 1-1.5 gün gider ve sana verdiğim linkteki alet 2000 mhA lik telefono 2-3 kere tam şarj eder. 5000 mhA nasıl olsa.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Alabiliyorsan Lumia 925 al.Çünkü,Nexus 4'ten biraz daha iyi.WP8 seni korkutmasın.Ayrıca,yakında alacağı birkaç güncelleme ile coşacak.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Nexus 4 ve Lumia 925 hafıza desteği yok. Yakında Nexus 5 çıkacak hatta çıktı diyebiliriz. Lumia 16 GB 1400 fiyatı ile çok fazla.

LG Optimus G ve Huawei Ascend P6 bakmanı da öneririm.

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 Aklında ise Al Derim :) Eğer Rom Yüklemeleri falan biliyosanız Sesi Arttırabilrsiniz :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 ve Lumia 925 hafıza desteği yok. Yakında Nexus 5 çıkacak hatta çıktı diyebiliriz. Lumia 16 GB 1400 fiyatı ile çok fazla.

Fazla olmasına fazlada,ama fiyatının hakkını veren bir telefon.
Nexus 5'te en az 1500 Tl olur.Beklemeyip,o fiyata Lumia 925 32 Gb'ta alınabilir.Arkadaşta ara sıra oyun oynarmış.O yüzden 16 Gb
yeter,32 Gb'a gerek yok.Zaten WP8 mağazasında,Android'de ki gibi oyun ve uygulama bolluğu yok,ama kafi derecede var.Optimus G'de alınılabilir,ama Ascend P6'yı tavsiye etmem.Arkadaş 1400 Tl'ye kadar çıkabiliyor demekki.O zaman ya gitsin Lumia 925 alsın ya da Nexus 5'i beklesin.Yalnız,Nexus 5 için biraz daha para koyması lazım.

berktan1203

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia yı seçeneklerim arasında düşünmüyorum çünkü win 8 e karşı antipatim var

lg optimus g düşünüyorum ama güncelleme benim için önemli

şuan nexus 4 ile ilgili kafamda tek soru kaldı şarjı 1 günü götürebiliyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran renkleri sp nin gayet başaralı. renkleri olduğu gibi gösteriyor. s3 ile kıyaslandığı zaman daha başarılı duruyor ama biraz ekran fazla parlak gibi. ışıklandırma kendini belli ediyor. normalde sarı olan yer s3 de koyu sarı gösteriyor. ama sp de sarı. bir retina kadar başarılı olmasada amoledden çok daha başarılı bence sp nin ekranı

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba.yeni bir akllı telefon almak istiyorum.şuan alternatiflerim arasında xperia sp ve nexus 4 var ve kararsızım.telefondan beklentim aşırı derecede oyun oynamam müzik dinlerim internette dolaşırım ama güncelleme önemli donma olmamasını istiyorum başka telefon önerilerinede açığım

nexus 4 gayet iyi o fiyata ayrica oyun canavari o telefon :) ama vexus 4 ün sesi pek iyi değil