Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
g ile g2 arasında fark olmaz olur mu hiç? ben g2 kullanıyorum övmek gibi olmasın telefonumu da çok memnunum..
bir arkadaşım htc one mini aldı 1275 tlye.. çok söyledim yapma etme, etmez bu telefon, gel sana g2 alalım, takside böldüreceğin için farketmezsin aradaki farkı dedim ama dinletemedim..
nexus 4 istemiyorsan nexus 5 var fakat 1400 lira.. htc one mini önermem, hem donanım olarak eskidi, hemde o kadar para etmez..
fiyat performans olarak g2 bence çok uygun sana göre.. elini de çabuk tut, şubatta taksit yapmaya sınırlama geliyor, yasa çıkmadan al ne alacaksan, ama ben sana htc one miniyi önermem, onun fiyatı 1000den aşağı olmalıydı türkiyede.. zaten çok da tutulmadı..
g2 öneririm, biraz daha çıtanı yükseltebilirsen.. yok yapamam dersen optimus G ye falan bak.. bu arada onlar güncelleme alacakmı bilinmez, g2 de 4.4 sözünü verdiler, geçen gün de küçük bir güncelleme yayınladılar..
iphone a bulaşma derim o maliyetle, androidli bir telefon alman en mantıklısı..
biraz araştır paralel ithalatlarına da bak.. güraks da n11 de falan lg garantililer satılıyordu, sıfır tabiiki de.. g2 al pişman olmazsın.. 3000 miliamper pili var, rahat rahat günü çıkarıyor, kullanmadığın zaman internetini falan kapatırsan 2 gün gidiyor telefon
Galaxy note 2 al kardeşim birtek ekrandan kaybediyor 5.5 inç ama s-pen kamera ekran ses kalitesi malzeme falan dört dörtlük tek elle tutmasi zor fiyatini sonuna kadar hakediyor ucuzz bile