Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak isityorum ve fiyat sınırıda 1200 yani 20 tl bile yukarı olmaz çünkü 1000 tl den 200 tl artırarak çıktım buraya.Lg optimus 4x, xperia sp ve nexus 4 hariç önerilerinizi bekliyorum.
lg g2 bu sıralar o fiyatlarda geziyor 1200 civarı bulursun süper bir cihaz fiyatına göre..Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak isityorum ve fiyat sınırıda 1200 yani 20 tl bile yukarı olmaz çünkü 1000 tl den 200 tl artırarak çıktım buraya.Lg optimus 4x, xperia sp ve nexus 4 hariç önerilerinizi bekliyorum.
htc one x i gördüm sizce o nasıldır.Yeni sense 5 arayüzü beni biraz gerdi sanki çok siyah gibi geldi bana sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar?
Arkadasım sana tavsiyem 1200 Tl yerine 150 tl daha koyup sana f/p telefonu lg g2 yi şiddetle tavsiye ediyorum kafan rahat eder yorumlara baktımda kaideye alinacak yorum sayisi 4Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak isityorum ve fiyat sınırıda 1200 yani 20 tl bile yukarı olmaz çünkü 1000 tl den 200 tl artırarak çıktım buraya.Lg optimus 4x, xperia sp ve nexus 4 hariç önerilerinizi bekliyorum.