Max 1100 TL Telefon Tavsiyesi

JozyTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, telefonu annem için alacağım yani kamera ve tasarım iyi olsa yeter ve en az 16 gb olmalı

Galaxy a5
huawei p7

Simdilik bunlari dusunuyorum g2 istemiyorum baska tavsiyeleriniz de varsa yardimci olur musunuz ? Ithalatci garantili olcak n11 den alicam magazadan degil

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dostum bence lumia modellerine yönel annen için daha iyi olur bence

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
P70 // Lumia 735'e de bakılabilir.

P7 de iyi bir tercih bence.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba, telefonu annem için alacağım yani kamera ve tasarım iyi olsa yeter ve en az 16 gb olmalı

Galaxy a5
huawei p7

Simdilik bunlari dusunuyorum g2 istemiyorum baska tavsiyeleriniz de varsa yardimci olur musunuz ? Ithalatci garantili olcak n11 den alicam magazadan degil
2 side güzel ama ben olsam a5 e bakarım...

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ölü platform wpye yönelmek bence çok yanlış olur. Huawei P7 hayal kırıklığı olabilir ekran parlaklığı filan. A5 kasası çok iyi ama o özelliklere o kadar para verilmez bence. Onun yerine g2 düşünmüyor mx4 de bulamayacağınız için 700-900 arası f/p telefonlara yönelmelisiniz GM 4G, M1 Note, Lenovo p70, vibe x2, büyük ihtimal android m güncellemesini alacak olan Türkcell T60 vs...

sdstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Git kendine 700tlye General Mobile Android One al.

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Git kendine 700tlye General Mobile Android One al.
Kardeş "Merhaba, telefonu annem için alacağım yani kamera ve tasarım iyi olsa yeter ve en az 16 gb olmalı" demiş arkadaş, ayrıca dilin de çok kibarmış.

JozyTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler cevaplarınız için s3 kullanıyordu dün düşürüp ekranı çatlattı android olması gerek a5 alıcam gibi gözüküyor

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bence P70 al. 4000 mAh batarya avantajı da var. Anne babanin bir telefonda arayacağı önemli özelliklerden biri de batarya. Gerçi A5 de çok olmasa dahi yeterli bir batarya ömrüne sahip

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Galaxy a5
huawei p7

Microsoft Lumia 640XL Siyah Akıllı Telefon - kliksa.com

en ucuz Nokia Lumia 830 Cep Telefonu fiyatı akakce.com'da

çok iyi telefonlardır bende LUMİA 1320 Kullanıyorum bu telefonların çekimi daha güzeldir ve tasarımları rengarenk için açılır :)

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özellikle 830 tavsiye ediyorum 999TL BEN 730/735 Tavsiyeside yapardım ama tasarımı iyi değil bence ekran daha ferah olabilirmiş alttan üsten ekran kalın çerçeveye sahip

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Phone'da uygulama mı vardı ? Market bomboş. :lol:

o bakımdan haklı olabilirsiniz ama her gün bir dünya uygulama geliyor bunu kendim de yakından gözlemliyorum ama çok ta hayati uygulama eksiklikleri yok millet markette retrica diye ağlıyor ama bir dünya foto uygulaması mevcut yararlı uygulama çok ama androidteki gibi amaçsız uygulamalarda çok genel olarak markette hergün %0,09 luk artış var ve yeni windows 10 mobil markette çok hoş içinde yeni microsoft uygulamaları barındırıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama lumianın tasarımından ve kamerasından memnun kalırsın https://www.youtube.com/watch?v=URZ6nQIgFCs sonuçta sende para veriyosun para kolay kazanılmıyor çöpe attırmam paranı merak etme ;)

lumia 830 https://www.youtube.com/watch?v=2aZQ037-pwY bir telefon almadan önce vidyo incelemelerine bak ve stantlara uğra eline al hisset sonra satın al ;)

ercnyvs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Phone'dan uzak durun başka bir şey demiyorum

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
o bakımdan haklı olabilirsiniz ama her gün bir dünya uygulama geliyor bunu kendim de yakından gözlemliyorum ama çok ta hayati uygulama eksiklikleri yok millet markette retrica diye ağlıyor ama bir dünya foto uygulaması mevcut yararlı uygulama çok ama androidteki gibi amaçsız uygulamalarda çok genel olarak markette hergün %0,09 luk artış var ve yeni windows 10 mobil markette çok hoş içinde yeni microsoft uygulamaları barındırıyor

ama lumianın tasarımından ve kamerasından memnun kalırsın https://www.youtube.com/watch?v=URZ6nQIgFCs sonuçta sende para veriyosun para kolay kazanılmıyor çöpe attırmam paranı merak etme ;)

lumia 830 https://www.youtube.com/watch?v=2aZQ037-pwY bir telefon almadan önce vidyo incelemelerine bak ve stantlara uğra eline al hisset sonra satın al ;)

Daha resmi Youtube uygulaması yok. Tubecast vs gibi çakma uygulamalarla gelme bana. İnstagram Mart ayında en son güncelleme almıştı sanırım hala Beta sürümde. Whatsapp sesli arama bir çalışıyor, bir çalışmıyor.

Windows Phone pişmanlıktır.

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows Phone'dan uzak durun başka bir şey demiyorum

sebebinide söylede tam olsun taş gibi telefon kullanmasam tamam ama hala kullanıyorum çok stabil windows 10 ile iyice çoşacak çamur atmayalım alt sınıf wp lar zaten ölü kalitesiz ama 535/530-630/640/640XL 735/830/1020/1320/1520/930 MUAZZAM ŞİMDİ ADAM DESEKKİ al 500 tl kendine güzel bir telefon al adam gidip herkes gibi android alacak ama 3 ay sonra telefon kendinden geçecek ama wp alsa ki ben 2,5 senedir kullanıyorum daha bir kere reset atmadım özgül oılma istiyosan android alacaksın stabillik istiyorsan ya ios yada wp8.1/10 alacaksın

Daha resmi Youtube uygulaması yok. Tubecast vs gibi çakma uygulamalarla gelme bana. İnstagram Mart ayında en son güncelleme almıştı sanırım hala Beta sürümde. Whatsapp sesli arama bir çalışıyor, bir çalışmıyor.

Windows Phone pişmanlıktır.

sesli arama stabil ben işterinde hep whatsapp sesli aramayı kullanıyorum instagram hala beta olarak yayında bunu nedenin bilmiyorum ben sana Tubecast vs gibi uygulama örneklemesi yapmadım iyi okursan sevinirim ayrıca youtube olayı google ile alakalı google ile kavgalılar yuotube lisans vermiyor sen kendi tarlanı başkasına ektirirmisin dostum sebebi bu ... hiç lansmanları izlemiyomusunuz ben her wp satışından paramı kazanıyorum ki size övüyorum hepsi kendi tecrübem

tamam eksikleri çok ama hemende yerin dibine vurmayın sonuçta herkes evinde windows kullanıyor

bu adam fotoğraf çekecek ve sistemi stabil, fotoğraf uygulaması bol olması lazım yoksa bana ne alsa ne olur almasa ne olur bir telefondan beklentileriniz ne ki

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Tek eksik resmi bir youtube uygulaması Snapchat'in 3. Parti versiyonu (6snapi harcadilar) ve Periscope.

Ben Windows Phone platformunu seviyorum. Tekeli önlemeye çalışan bir yapılanma.

Bir de şu Sailfish ile Firefox OS güçlerini bir noktada birleştirse ve mobil piyasada sağlam bir partner bulsalar patlama yaparlar.

Bence WP su an yeterli hizmet sunuyor 749 TL bandına kadar. Ki bunu W10 for Mobile ile değiştirecek. Microsoft'un tek hatası Apple'ı Android ekosistemi gibi yapsam ne olur çabasıyla uğraşması. Gidip Huawei'nin Sony'nin hTC'nin kapısında yalvarıyor. Samsung'a dünya kadar para veriyor. Samsung da karşılığında bir kez reklamını yapmadığı ölüme terk ettiği Ativ S'i üretiyor. Vermeyeceksin. Gidip o parayı yazılım geliştiricilerine vereceksin. Ki androiddeki patentlerden de ekmeğin var gidip onu da zamlayıp uygun fiyatlardan patentlerimden yararlanmak isteyen benle partner olsun desin. Bak bakalım kim kalıyor Windows Phone platformuna. O Alcatel'i almış Nokia bile alt seviye için WP seçer (Ki Alcatel alt seviye için Firefox OS ve Windows Phone kullanan sayılı üreticilerden).

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony Xperia M4 Aqua çok güzel telefon. Sağlam bir telefon ve şarjı uzun gitmesini istiyorsan m4 al. Hafıza sorunu var. Ben 16 Gblığının gelmesini bekliyorum şu an.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bence g2 hala bana gore bu soyledigin cihazlardan cok daha iyi tekrar dusun derim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Huawei G7 (P7 de mantikli fakat kullanmadm) , lenovo p70 (batarya mukkemmel ben yetiskin olsam en cok batarya arardm) Not: Annen daha once hic akilli tel kullanmadiysa cidden batarya cok dusuk gelir ona. Sony xperia m4 aqua (donanim olarak deilde cok dengeli bir telefon bana gore hen kamera filanda iyi tasarim filan) simdilik aklima bu kadar geldi. Ha birde vodafone smart 6 var . Bataryasida iyi tasarim size kalmis , saf android daha rahat kullanir ve guncelleme destegide var.

sdstc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne aldın telefon millet o kadar cevap yazmış