HiçGüleceğimYoktu
Profesör
klavye arıyorum max 110
(Akakçe)
Fena değil bence ama 100 lira değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips SPK8274 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Trendyol da daha uygun 128 tl
110 TL zor birazbu klavyeyi görmüştüm ama bütçeyi aşıyor maalesef![]()
Bence oyun amaçlı alıcaksanız bu tür slim klavyelerden uzak durun, philips momentum, everest kb-840, hunerseries kharma x rainbow vs. bu klavyelerin olumsuz yorumlarına bakarsanız arada sırada tuşları algılamadığı yorumunu hepsinde bulursunuz çünkü membran ve tuşlar low profile sürekli tuşlara basmaması için deadzone algılamama hassasiyeti normal klavyelerden çok daha fazla oyun için uygun olmayacağını düşünüyorum
peki reis önerin ne evet oyun için kullanıcamBence oyun amaçlı alıcaksanız bu tür slim klavyelerden uzak durun, philips momentum, everest kb-840, hunerseries kharma x rainbow vs. bu klavyelerin olumsuz yorumlarına bakarsanız arada sırada tuşları algılamadığı yorumunu hepsinde bulursunuz çünkü membran ve tuşlar low profile sürekli tuşlara basmaması için deadzone algılamama hassasiyeti normal klavyelerden çok daha fazla oyun için uygun olmayacağını düşünüyorum
reis beni az olsan tanırsın sence kanar mıyım direkO bütçede biraz baktım ama pek iyi bir şey bulamadım. Rampage, Frisby ve Gamepower benzeri kalitesiz markalar var çoğunlukla. Bir de ışıklı mışıklı diye kanma. Bir kaç gün sonra tuşlarında veya başka bir şeyde sıkıntı çıkabilir.
reis aldım kullanıyorum fiyatına göre baya iyi basma hissi fln bi space tuşu değiişik ses çıkarıyo ama geri kalan herşey çok iyiŞimdi sana önereceğim klavyeyi kişisel olarak deneyimlemedim ama youtubeda videoları var ve videolarda TR layout (ürün fotoğraflarını EN layout koymuşlar ama özelliklerinde TR yazıyor, satıcıya mesaj atıp sorabilirsin bu konuyu). Her neyse Rampage Everest'in güya yerli malı ve tuşları iki kullanımda silinen klavyelerinden iyidir diye düşünüyorum
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ondan sonra gamebooster g59k var ama tuşları içine çöküyor bastıkca diyenler var yorumlarında
hayırlı olsun hangisini aldın trust mıreis aldım kullanıyorum fiyatına göre baya iyi basma hissi fln bi space tuşu değiişik ses çıkarıyo ama geri kalan herşey çok iyi
evet trusthayırlı olsun hangisini aldın trust mı
ayrıca şu konuya da göz atabilirsin:
![]()
Ses açma/kısma tuşu olmayan klavyeler için
Özellikle bazı ucuz mekanik klavyelerde ses açma kısma fonksiyonunun bulunmadığını farkettim benimki de bunlardan biri. Bunun yanı sıra ses açma kısma tuşunuz elinize çok uzak kalıyorsa da vereceğim tavsiyeyi kullanabilirsiniz. Autohotkey isimli yazılımı bilgisayara indirip kuruyoruz. Masaüstüne...forum.shiftdelete.net