Max 1000 TL'ye Telefon Önerisi

Crazy Homer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar foruma geri dönüş yaptım bir arkadaşın bütçesi 1000 TL bir telefondan öncelikli beklentileri ise şarj ve kamera hangi cihazı önerirsiniz?

30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun :)

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Trt bandrolünden önce j7 2016 bulman mumkundu ithalatcı ancak bilemiyorum

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
O fiyata en iyi Redmi Note 4 ( 32gb ) var. Bir bakabilirsin. Fiyatına göre çok iyi

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Eğer ben internetten alırım diyorsanız ve ithaalatçı garantili alabiliriz diyorsanız xiaomi markasının ürünlerine göz atın derim.özellikle hepsiburada.comda da bir çok markanın akıllı telefonu ithaalatçı garantili ve normal fiyatından daha düşük olarak bulunabiliyor.
Eğer ithaalatçi garantili olmaz diyorsan GM 5 Plus diyorum. iyi bir f/p telefon. Yalvar yakar babama aldırdık. General Mobile çok sıcak bakılmıyor ama işte ben general mobilenin cihaz üretmiyor diğer ülkelerden getirtip arkaya general mobile yazıyor diye biliyorum. Gm 5 Plus iyi bir cihazdır. Bu fiyata kamerasıda normal bir kullanıcı için yeterli.

Anıl Bozkurt

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Eğer ben internetten alırım diyorsanız ve ithaalatçı garantili alabiliriz diyorsanız xiaomi markasının ürünlerine göz atın derim.özellikle hepsiburada.comda da bir çok markanın akıllı telefonu ithaalatçı garantili ve normal fiyatından daha düşük olarak bulunabiliyor.
Eğer ithaalatçi garantili olmaz diyorsan GM 5 Plus diyorum. iyi bir f/p telefon. Yalvar yakar babama aldırdık. General Mobile çok sıcak bakılmıyor ama işte ben general mobilenin cihaz üretmiyor diğer ülkelerden getirtip arkaya general mobile yazıyor diye biliyorum. Gm 5 Plus iyi bir cihazdır. Bu fiyata kamerasıda normal bir kullanıcı için yeterli.
telefonu kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, huawei p9 lite a falan güvenmediğimden gm5+ almayı düşünüyorum. siz şuan olsanız yine aynı telefonu alırmıydınız?