Kalbur üstü oyun performansı, şarjı 1 günü çok rahat çıkartabilecek, ekranı max 5 inç fakat 4.7de olabilir (çok büyük olmasını istemiyorum) 4G mevcut olan max 1000 tl bütçe ile telefon önerileriniz nelerdir ?
Sırf oyun için değil kalburüstü derken belli bir seviyenin üstünde oyun performansı demek istedim.Oyun içinse paranı çöpe atarsın hepsi ya tutarsa şeklinde ve oyun içi parayla satılan vasat oyunlar sen bilirsin....
Son kez yazıyım general vb alırsan güncelleme 1 yıl sonra alamassın satsan 1000 tlyemi aldın 350 tlye satarsın tek net içince 1000 tlye almak gereksiz 300 400 tllik 4.5g li al diyer paran cebinde kalsın haydi bana eyw...Sırf oyun için değil kalburüstü derken belli bir seviyenin üstünde oyun performansı demek istedim.
Öneriler için teşekkürler bu arada
Kullanıcısı olarak G2 oneririm tabi guncel bir cihaz degilKalbur üstü oyun performansı, şarjı 1 günü çok rahat çıkartabilecek, ekranı max 5 inç fakat 4.7de olabilir (çok büyük olmasını istemiyorum) 4G mevcut olan max 1000 tl bütçe ile telefon önerileriniz nelerdir ?