• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Max 10 Bin TL telefon önerisi

kursatesen

Öğrenci
Herkese merhaba bütçem 10 bin tl daha fazla vermek istemiyorum telefonda benim için öncelik KAMERA,SOSYAL MEDYA,HIZ bunlar haricinde fazla bir şey aramıyorum telefonda oyunda oynamıyorum önerilerinizi bekliyorum

Herkese merhaba bütçem 10 bin tl daha fazla vermek istemiyorum telefonda benim için öncelik KAMERA,SOSYAL MEDYA,HIZ bunlar haricinde fazla bir şey aramıyorum telefonda oyunda oynamıyorum önerilerinizi bekliyorum
Poco F3, Poco X3 GT, S20 FE SD'li versiyon ve S21 FE öneririm. Ha birde ek olarak bütçenizin biraz daha altında olan A52s 5G'yi önerebilirim.

10 bin tl ye ikinci el İphone 12 bulabilirsin. Eğer android bakıyorsan Samsung A53 bakabilirsin.

Snapdragonlu S20 Fe yada S21 almanı tavsiye ederim.
Eskiden 10 Bin Liraya SE 2020 Veya iPhone 11 Önerirdik Veya Az Daha Koyup 2.el 11 Pro Alın Derdik Fiyatlar Öyle Bir Hale Geldiki Artık Her Seçenek Mübah Oluyor Şahsım Adına Ben Böyle Yorumluyorum Olayı Piyasa Uçtu...

Eskiden 10 Bin Liraya SE 2020 Veya iPhone 11 Önerirdik Veya Az Daha Koyup 2.el 11 Pro Alın Derdik Fiyatlar Öyle Bir Hale Geldiki Artık Her Seçenek Mübah Oluyor Şahsım Adına Ben Böyle Yorumluyorum Olayı Piyasa Uçtu...
Maalesef.İşin garip tarafı bu berbat tabloya rağmen birileri hala hükümet avukatlığı yapabiliyor.