Öncelikle merhabalar odamdaki priz dolu olduğundan dolayı telefona kasaya şarj etmek için taktım bilgisayardan 5 dakikalığına uzaklaştım tekrar başına geçtiğimde görev çubuğunun çalışmadığını fark ettim Chrome da sadece sekmeler arası geçiş yapabiliyordum sonrasında mavi ekran verdi sorunlar bulunup yeniden başlatılacak tarzında bir şeyler yazıyordu 2 veya 3 dakika sonra yeniden başlattı ve bios ekranı geldi pek bilgili olmadığım için arkadaşımı arayıp durumu anlattım ve bilgisayarı kapattıktan sonra kasanın arkasında ki güç düğmesini kapattım bilgisayarı açtım ve masaüstü gelmişti bilgisayarda böyle bir şey yapıcak zararlı bir program yok torrent ten oyun yüklü ama yıllardır kullandığım sayfa olduğu için ondan şüphelenmedim abime anlattığımda durumu telefona apk dosyası indirdiğim için ondan kaynaklı olduğunu söyledi kafama takılan sorun şu ki apk olan program spotfy ve bayadır kurulu telefonu da ilk kez kasaya takmadım 5 10 kez takmışımdır bu neyden kaynaklı olabilir acaba bir bilgisi olan varsa aydınlatırsa beni çok memnun olurum