Mavi ekran

Bakicnbz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Eski emektar dizüstü pcme xp aticaktim format bitio tam kullanıcı adi sifre ayarlama yerine gelince mavi ekran verip reset atiyor ve kurulum tamamlanmadigi icin cd yi cikarip pc yi actigimda win xp yazan yer gelince mavi ekran verip yine reset atiyor baska cd ile denedim yine aynisi lütfen yardim edin pc de çok önemli dosyalarim var pc yi kullanmam lazim ama xp den baska biseyde kaldirmiyor

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Mavi ekran hatasını paylaşırsanız daha çok fikir sahibi olunabilir. Ayrıca bu devirde Windows XP mi kaldı? :D

Bakicnbz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Mavi ekran hatasını paylaşırsanız daha çok fikir sahibi olunabilir. Ayrıca bu devirde Windows XP mi kaldı? :D
Mecburiyetten xp yi kaldiriyo anca mavi evran hemen geliip gidiyor durmuyor çekememki resmini pc acilio win xp yaziiyor altinda 3 tame mavi kare var tam orda mavi ekran gelip direk reset atio pc

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Mecburiyetten xp yi kaldiriyo
Windows XP'ye artık Mozilla Firefox bile sürüm çıkarmayacak:
Önemli: Firefox'un Windows XP ve Vista desteği sona eriyor | Firefox Yardımı
mavi evran hemen geliip gidiyor durmuyor çekememki resmini pc acilio win xp yaziiyor altinda 3 tame mavi kare var tam orda mavi ekran gelip direk reset atio pc
Mavi ekran hatasının kodunu alabilseydik sorunu daha kolay çözebilirdik. Güvenli modda açmayı denediniz mi?

Bakicnbz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Hayır win vista ve ya 7 indirilebileceğim bi site varmi bildiğiniz otomatik lisansi etkinlestiren crack istemiyorum biosa gömülü lisans var onu otomatik taniyacak windows lazim bana

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Hayır win vista ve ya 7 indirilebileceğim bi site varmi bildiğiniz otomatik lisansi etkinlestiren crack istemiyorum biosa gömülü lisans var onu otomatik taniyacak windows lazim bana
Bildiğim kadarıyla Windows'un hangi sürümü lisanslı ise o geçerli oluyor. Yani lisansı o sürümde kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Bakicnbz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Win 7 starter yaziyor altinda ama pc yi masaya koyakoya alrindaki o 25 haneli lisans silinmis hep .sadece win 7 starter yaziyor