Mavi ekran ve kasadan gelen ses

batuzap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaşlar bazen mavi ekran hatası alıyorum ve resetlemek zorunda kalıyorum ve kasadan sesler gelmeye başladı üstelik pc yeni neden oldu anlamadım bundan bi 1,5 hafta önce disk c dolduğu için program dosyaları (86) yı d ye atmıştım sorunlar çıktı. sonra tekrar c attım düzeldi acaba bundan mı kaynaklanıyor ve böyle kullanmaya devam etsem sorun olurmu şimdiden teşekkürler.

not: bu olay sadece nvidia shadowplay açıkken gerçekleşti ve pc performansını etkilemiyor cızırtı sebebi olarakta ekran kartım gtx 970 coil whine sorunu olduğunu sanmıyorum çünkü ekran kartının fanı bir yere sürtmüş gibi arada sesler geliyor.

zamansızvelet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
uuuuuuuuuuuuuu enin pcyi en yakın bilgisyarcıya gtur derim bide program filesle falan ugrasma coker windows mavi ekranın cozumu remlerin tozunu al ıyyyyy toz pamukları birikmiş
benim pcyi annem acmı goruntu gelmemis kısa devre yapıyomus biliayar patklıyodu azdahada annem kapamıs babamı bilgisayarcıya gondermis yapmısalr
ben yoktum)

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
servise ver garantisi varken yapsınlar...

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ses kaynağı parçayı ver... 2 olasılık var kasada ses hdd ve güç kaynağından gelebilir ama kabloları kontrol et fanlara değiyor olabilir...