Mavi ekran+ Reset+ yavaşlama sorunu lütfen yardım edin :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vikings sana sabah detayli cevap veririm simdi gec oldu biraz ayrintili bir konu

Birazcık bilgi verebilirsen yarında detaylı anlatım yaparsın :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç yoktan bu donma sorunu düzeltebilecekmiyim bunu öğrenmek istiyorum yeni donanım satın almadan.

Sonuçta Lol'den bahsediyoruz yani BF4 değil neden kasıyor anlamış değilim.

bonecollector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese teşekkür ederim sorunumla ilgileniyolar. benim ekran kartım nvıdıag geforce gtx 780 ve sistem geri yükleme yaptım ama iyice bok oldu daha çok yavaşladı ve yine hata verdi, siz demeden önce yapmıştım

ve o gelmeden önce benim pc bf4, assasıan creed black of, lol, sisms 4 oyunları açıktı ve çok rahat oynuyor üzerine hd kalitesinde film izliyordum. ama o geldi pc nin içine sıçtı ve çok yavaştı. aynen avastı kuruyum dedi güvenli moda aldı crack yaptı sonra reset attı birçok kez ve resetten sonra mavi ekran hatası verdi pc açılınca

adam pc kasama elini sürmedi. benim korkum acaba çok kapattı reset attı power düğmesine bastı falan yaktımı birşeyi yoksa sadece cd ve pc üzerinden yaptı

AMD FX X8 9370 Soket AM3+ 4.4GHz 16MB Cache 220W 32nm İşlemciAsus GTX780 STRIX GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Format olmassa internetten uzay montaj diye arat oyle kur pc yi bu son soyledigim kisa devre olmussa anlamak icin

Mert Eren

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vikings pc ne faceden virus girmis cok kotu bisey arkadan islemciden yer format at tek caresi bu benimde basimA geldi

bonecollector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sistem yansa pc bu gibi sorunlar yaratır mı ? Benim ki açılıyor belli bi zamanı olmadan mavi ekran reset oluyor. Yani sistem yansa yine aynı şekil mi olur yoksa pc hiç açılmadan hata mı verir ?

bonecollector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani çalışmaz olarak mı tık çıkmaz, çalışır farkemtezsın anlamında mı tık çıkmaz

bonecollector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bilgisayarımı vatana götürdüm ve sorun sıtatık elektrık birikmiş kasada ondan olmuş uzay montajla hallettiler format attılar ve düzeldi. Yalnız suan power ışığımın yanında bataryaya benzer bir ışık yanıp sönüyor ve uzun süre arada yanıyor acaba neden olabilir? tekrar mı servise göndermem lazım :(