Mavi ekran ile yeniden başlama

adambak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar bilgisayarım servisten 2 gün once geldı bilgisayarımı açıyorum herşey gayet normal ancak 1 2 saat sonra bir siyah ekran geliyor daha sonra mavi ekran geliyor pc yeniden başlıyor bu 1 2 kez oldu ancak 10 dk öncede sadece siyah ekran geldi öyle kaldı elle reset attım arkadaşlar sizce bu neden oluor ? lütfen yardım edin çıldırcam :confused1:

arkadaşlar ilk başta böyle bir hata verip yenıden baslıyordu artık sadece siyah ekran cıkıp yenıden baaslıyor

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İyi günler arkadaşlar bilgisayarım servisten 2 gün once geldı bilgisayarımı açıyorum herşey gayet normal ancak 1 2 saat sonra bir siyah ekran geliyor daha sonra mavi ekran geliyor pc yeniden başlıyor bu 1 2 kez oldu ancak 10 dk öncede sadece siyah ekran geldi öyle kaldı elle reset attım arkadaşlar sizce bu neden oluor ? lütfen yardım edin çıldırcam :confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://k1307.hizliresim.com/1c/t/qrsmp.jpg[/URL][/IMG]
arkadaşlar ilk başta böyle bir hata verip yenıden baslıyordu artık sadece siyah ekran cıkıp yenıden baaslıyor
Hocam garantisi varda geri gönder servisten geldiğine göre garantilidir.Normalde format atınca düzeliyor ilk seçenek düzelmiyorsa ramlerde bir sorun olmuş olabilir ramleri çıkarıp silgiyle altın girişli uçlarını bastıra bastıra silin statik elektiriği alıyor oda olmassa ram'i değiştirin sorun düzelecektir oda olmassa zor bir ihtimal ama harddiskte bir sorun vardır.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bilgisayarında kullandığın donanımın sürücülerini güncelle. Ethernet kart, Wireless kart, Anakart , Ekran kartı (Özellikle bunu)

Büyük ihtimalle düzelecektir. Çünkü mikrosoft bu 0x000003b hatası için donanım sürücülerinin yazılımlarından kaynaklanır diyor. ve güncelleme öneriyor.

adambak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkadaşlar ama bu laptop ramlarını nasıl cıkartıcağım

kagoxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartinin yada fanin üstünde olmasi lazim :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
teşekkürler arkadaşlar ama bu laptop ramlarını nasıl cıkartıcağım

Buna benzer bölgeler olacak notebook'un altında. Üzerinde ram yazar veya ram'e benzeyen ufak bir işaret olur. Tornavida ile açacaksın. Dikkatli ol.

Ancak bundan olacağını pek sanmıyorum. Benim dediğim yöntemi uygulayın önce.

LaptopBottomPicture.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim toshiba a660 10w serisi notebook um var Windows 7 işletim sistemine sahip ve geforce 330m serisi ekran kartım var. fan kirliliği nedeniyle son üç gündür bilgisayarım aşırı derecede ısınıp bir kaç kez istem dışı kendiliğinden kapandı bugün bilgisayarımı açtığımda ekran titriyor ve kırmızı çizgiler var ne yapmam gerekiyor acil tarafından yardımcı olursanız sevinirim iyi günler...

Halim TUNA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi ekran deyince aklıma hemen Harddisk gelir (:
Az çekmedim bundan. Driverları güncelledim, ekran kartını ısıttım, anakartı komple çıkartıp içini dışını temizledim, ramlerin yerlerini değiştirdim, hiç birisi olumlu sonuç vermemişti
Ta ki harddiskleri çöpe atana kadar (:

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
eSa'nın önerisi en mantıklı olanı... Bilgisayarın yeni ise dediğini yaptıktan sonar düzelme olmaz ise yeniden servise gönder...