Mavi Ekran Hatası Çözümü STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xB2c712C0, 0xA6BF4,0x000...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tru3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tru3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar hemen hemen herkesin başına gelen mavi ekran hatalarından biri olan
STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xB2c712C0, 0xA6BF4,0x000... hatayı alıyorum, işin garibi teknik servis donanomla ilgili bi problem bulamadı ban işletim sistemimi tekrardan kurdum ama nafile, forumlarda arattım ama bu hataya ilişkin bir çözümü bırakın sorunu bile bulamadım, yardımlarınızı rica ediyorum

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bilgisayar sistemini zorlayacak oyun ve programlar calistiriyorsan,uzun sure oyun.oynuyorsan bilgisayarin fazla isiniyor kaldiramayinca reset atiyordur.ayrica bilgisayarinda gerekli guvenlik programlari bulubdurmalisin

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Microsoftun kendi sitesinde "DUR 0x00000050" veya "DUR 0x0000008e" için
Bu sorun, bilgisayarınıza HaxDoor virüsünün bir türevi bulaşmışsa ortaya çıkabilir.

HaxDoor virüsü gizli bir işlem oluşturur. Ayrıca, virüs dosyaları ve kayıt defteri anahtarlarını gizler. HaxDoor virüsünün yürütülebilir dosya adı değişebilir, ancak dosya genellikle Mszx23.exe adını alır. Bu virüsün çeşitli türevleri bilgisayara Vdmt16.sys veya Vdnt32.sys adlı bir sürücü yerleştirir. Bu sürücü, virüs işlemini gizlemek için kullanılır. Bu dosyaları silerseniz, HaxDoor virüs türevleri onları geri yükleyebilir.
şeklinde yazıyor

çözümünüde vermiş

Windows tabanlı bir bilgisayarda "DUR 0x00000050" veya "DUR 0x0000008e" hata iletisini alabilirsiniz

umarım senin probleminde çözülür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim sorunumda sizinkine benziyor

stop:0x0000008E(0xC0000005,0X80563C5C,0XF89D9C74,0X00000000)

bİLGİSAYARIM GÜVENLİ NE GÜVENLİ MODDA NEDE DİĞER SEÇENEKLERDE AÇILMIYOR.BİLGİSAYARIM XP DONANIM FİLAN ANLAMAM TÜRKÇE ANLAYABİLECEĞİM ŞEKİLDE ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM :o
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler hata bendede oluyor metin2'ye giriyorum birden fare takılıyor ve sonra mavi ekran karşıma geliyor 0xc000005 hatası veriyor anlamıyorum bi yardım ederseniz memnum olucam arkadaşlar lütfen bi el atınız

bera_ramazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yapacağın şu olabilir ama kesin sonuç değil

bilgisayarı yeniden başlat ve windows başlamadan f8 e bas gelen ekrandan komut sistemine geç komut sistemi yoksa güvenli kipe geçiver cmd den şu kodu yaz

bende de aynı hata vardı bunu denedim oldu

not bu kod hardisk onarma kodudur. bilgisayar yeniden başladıktan sonra scandisk açılması normaldır.

Mr.ßahadır®

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ramleri slotlarından çıkar ve tekrar tak olmaz ise slotları değiştir aynısı benim başıma gelmişti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım/yönet/hizmetler ve kurulum/hizmetler/uzaktan yordam çağrısı(RPC) aç ve üstten kurtarmayı seç hatalardaki yeniden başlatı eylemi devam ettir diye seç 3ünüde aynı yap umarım sorununu giderir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnmki 2 senedır bole maviden soguttu pis sey .d ama olmuo bu seneye kadar 31 lwl car vardı arkadaslar 82 oldu bn gıremıom .d adamı delı edıo acıl yardım beylerde arkadasla ıddaya gırdım 1 senede bn 82 olcam dıe yenılen 100 lahmacun 12 pide 25 pizza büyük boy sınırsız kola kıymalı borek 2 kilo çd anlayın derdımı acıl yardımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş ordaki şeyleri kapatmışlar tıklanmıyo ne yapabilirim :)

nader11neu

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Merhabalar,

Öncelikle nerde bu hatayı alıyorsunuz ?

Genellikle format ile olur
yapacagınız işlem :

BIOS a girin
BOOT seçenegine tıklayın
ORDER TOOL yazar oraya tıklayın
Oradaki FAAL Sekmesine 98876 Yazın