Mavi ekran dan sonra bilgisayar açılmaması

tahabilgin7501

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet en son bilgisayar açıldığında video izliyordum su içmeye gittikten sonra geri döndüğümde bilgisayar mavi ekran verdiği için kardeşim bilgisayarı kapatmış keşke kapatmasaydı mavi ekran verince düzeltebilirdim ama kapatmış bilgisayarı her açtıgımda ilk sarı cpu ışığı 1-2 dk yanıyo ve sönuyo bilgisayar
win 7 ultimate home bu arada bilgisayar açılırken klavyeden numlock ışığı soonra ekran gelmiyo sadece çalıştına dair az bir fan sesi geliyo oda herzaman geliyodu zaten format atmadan düzeltmek istiyorum yardım lütfen!!!!

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Evet en son bilgisayar açıldığında video izliyordum su içmeye gittikten sonra geri döndüğümde bilgisayar mavi ekran verdiği için kardeşim bilgisayarı kapatmış keşke kapatmasaydı mavi ekran verince düzeltebilirdim ama kapatmış bilgisayarı her açtıgımda ilk sarı cpu ışığı 1-2 dk yanıyo ve sönuyo bilgisayar
win 7 ultimate home bu arada bilgisayar açılırken klavyeden numlock ışığı soonra ekran gelmiyo sadece çalıştına dair az bir fan sesi geliyo oda herzaman geliyodu zaten format atmadan düzeltmek istiyorum yardım lütfen!!!!
Mavi ekran verince pc yeniden başlatır ekran açılmıyormu..

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Hiç uğraşma format atmadan olmaz bende de bu gibi durumlar oldu kafanın rahat etmesi için at bir format kurtul en önemlisi de format attıktan sonra kendine ücretli bir antivirüs al(örneğin Bitdefender piyasada 10,00TL.'ye bulabilirsin) ondan sonra benim gibi format atmayı unut.

eeren881

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın açılırsa eğer advanced system care adlı programı indir onunla sistem hatalarını düzelt benimde oluyordu önceden o sayede düzeldi