Mavi bilgisayar batti...

cripto06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar burada madur olan birkaç arkadaş bir araya gelmişsiniz. Teknik serviste ürünü kalan, netten alışveriş yapıp ürünü alamayan ve mavide okadar emekle çalışıp ne son maaşını ne primini nede tazminatını alamadan kapı önünde kalan arkadaşlar. Ben Mavi Bilgisayar vasıtası ile madur olmadım ALLAH a şükür fakat sizlere tavsiyem şu; bizler zaten yıllardır böyle olaylar karşısında hep şu cümleyi kurduğumuz için bu hale gelmedikmi ? '' YA SADECE BENMİYİM BAK BİRSÜRÜ MADUR OLAN VAR'' Bence bizler hatayı burada yapıyoruz. Sonuçta ortada bir şirket var ve bu şirketi kuran sözde beyfendi olduğunu iddia eden şahıslar var. Bakın nekadar güzel burada bu forumda bir araya gelmişsiniz ve çare arıyorsunuz. Arkadaşlar forum vasıtası ile bir araya gelin tüm madur olanlar. Toplanın gidin Ankara adliyesine; toplu halde suç duyurusunda bulunun savcılığa, bakalım nasıl işleme koymuyorlar yada sonuç çıkmıyor. Bu işleri bilen bir kişi olarak sizlere tavsiyem budur, umarım biraraya gelir ve hakkınız olanı alırsınız:(

rtuzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Kredi karti ile mi alisveris yapmistiniz maviden bende iade icin dilekce verdim akbank'a ama iade edilmedi nasil iade aldiniz ve hangi banka ile calisiyorsunuz bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Mail adresim rtuzel@hotmail.com

rtuzel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akbank fatura yok diye bir sey yapamayiz dedi iade alanlar zaten urun gelmeden fatura gelmiyor nasil bir yol izledi?

1824genc56

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ben Araştırdım Mavibilgisayar Bir Firmadan Yüklüce Aldığı Bilgisyar ve Sarf Malzemelerini Alıp Kaçtı. Sanırım Yabancı Ülkelerde Veya El Altından Onları Satıp Kaar Edecekler. Çünkü Öyle Bir Firma Kolay Kolay Batmaz Ben Sürekli Gittiğim İçin Biliyorum İşleri Gayet İyiydi.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Ben Araştırdım Mavibilgisayar Bir Firmadan Yüklüce Aldığı Bilgisyar ve Sarf Malzemelerini Alıp Kaçtı. Sanırım Yabancı Ülkelerde Veya El Altından Onları Satıp Kaar Edecekler. Çünkü Öyle Bir Firma Kolay Kolay Batmaz Ben Sürekli Gittiğim İçin Biliyorum İşleri Gayet İyiydi.
sen hangi firmanın provakatörüsün? yazdığın şeye kendin bile inanmıyorsundur eminim ama iyi provakatörsün..
gidip konuşanlar muhatap olanlar bilir ki o dürüstlükteki insanlar senin senaryoların gibi ucuz şeylere yatırım yapmazlar..
Müdür ve yönetici Hamza Bey kendini paraladı halletmek için yarıda kalanların işlerini.. Sen rahat ol bu vatanın harbi evladı kankardeşini arkadan bıçaklamaz.. git senaryo sitelerinde yaz komplo teorilerini :angry:

Gforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
setgs sanırım şu hamza beye ulaşmam gerek servise gönderdiğim notebooku geri alabilmem için yardımcı olabilrmisiniz?

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arkadaşım bizimde serviste ürünümüz vardı ithalatçi firma logosoft tu orayı aradık sağolsunlar yardımcı oldular lacie 500 gb hdd ellerinde kalmadığı için wd 500 gb gönderiyorlar..

sana tavsiyem faturadan ithalatçı firmayı bul onunla irtibata geç kolay gelsin.

bulduker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen hangi firmanın provakatörüsün? yazdığın şeye kendin bile inanmıyorsundur eminim ama iyi provakatörsün..
gidip konuşanlar muhatap olanlar bilir ki o dürüstlükteki insanlar senin senaryoların gibi ucuz şeylere yatırım yapmazlar..
Müdür ve yönetici Hamza Bey kendini paraladı halletmek için yarıda kalanların işlerini.. Sen rahat ol bu vatanın harbi evladı kankardeşini arkadan bıçaklamaz.. git senaryo sitelerinde yaz komplo teorilerini :angry:

kimsenin komplo teorisi filan yazdığı yok, birilerinin hakkı namussuzca gaspedildiği için gelip dertlerini burda anlatmaları provakatörlüğe soyunmuş oldukları anlamına gelmez.. Sen haksızlığa uğramadığın için avukatlık yapmak hoş geliyor olabilir...

Haysiyetsiz herifler servise gönderdiğim 1 TB harddiskimi yediler,utanmadan bir de mail adresi vermişler internet adreslerinde "sorunlarınızı bize yazın" diye... defalarca mesaj attım,zahmet edip " servisteki ürününüzü bulamıyoruz" bile demediler

yapabileceğim tek şey hakkımı sonuna kadar HARAM ediyorum!!!
zehir zıkkım olsun!!!

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Halen tabelalarını sökmemişler..:D

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
üzüldüm biraz kazık bir yerdi ama bana çok faydası vardı.:( Daha yeni haberim oldu.:yes:

ahmetkilic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavi bilgisayar sahibi hamza hakan beyin telefonuna ulaştığınızı yazmışsınız lütfen bizede verebilir misiniz kendisine acilen ulaşmamız gerek.teşekkürler

playmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende Kocaeli mağazasından Segate Freeagent Go 320 Gb lık Tasınabilir harddisk almıstım. Ürün arızalı çıkmıştı. 1 ay bekledikten sonra değişim için çağrıldım. Ürünün aynısından olmadığı için para iadesi yapıcaklarını söylediler . Israrla kredi kartı ile taksitle aldım mümkünse başka ürün alayım değerinde yada farkını ödiyeyim biraz pahalısını alayım dememe rağmen zorla para iadesi yapcaklarını söylediler. Kredi kartıyla almıştım sözde elimize bi kağıt verdiler isim filan alındı artık işiniz bankayla deyip gönderdiler. Bankayı aradım kaç defa herhangi bir işlem iptali göremediklerinden dolayı parayı almaya devam ediyorlar. Sonradan anladım neden farklı bir ürünle değişmediklerini kapatmışlar mağazayı. Zaten iflas verdiler kimden hakkını arayacaksınki . Son alışveriş yapan müşterilere az çok demeden tokatladılar demekki. Hala taksitleri geliyo harddiskin . Hakkım haram olsun. Ne denilebilir ki başka. Bide bir müddet internet sayfalarında bir mail adresi vardı. 2 kez mail attım insan bi nezaketen olsa dönerdi. Resmen oynadılar insanlarla.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Konu Hala Gündemdemi Be :D

Mavi Bilgisayarın Batması SDN Ye Yaradı Bu Etiketten Baya Gelen Var :D

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
o kadar kazık malzeme satarlarsa tabi batarlar ticaret bilmiyomuş demekki bunlar

tavSan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba Arkadaşlar,

Ben de mavi bilgisayarın teknik servisine notebook bıraktım, ama nereye ve hangi distribitöre teslim ettikleri hakkında en ufak bir fikrim yok. Telefon numarasını alabilirsem en azında nerde olduğunu öğrenebilirim. Şimdiden teşekkürler..

---------- saat 13:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:10 eklenmişti ----------

arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardım etsin. okul için hoparlör seti almıştık. eksik parçalı geldi. değişim için 26.06.2009 tarhinde yolladım. hala haber yok. telefonlarını açanda yok. yapılabilecek bişey yok mudur bunun için. Lütfen Çok acil yardımlarınızı bekliyorum
Not:ürünüm mavi tarafından 27.06.2009 tarihinde teslim alınmış ben ne yapabilirim?

Ben de senin durumundayım arkadaşım, burada ki bir arkadaşımız Hamza Hakan'ın telefonunun kendisinde olduğunu onunla irtibata geçersk verebileceğini söylemişti. Hamza Bey'de kimseyi mağdur etmek istemiyormuş neticede....

---------- saat 13:29 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:22 eklenmişti ----------

merhaba arkadaşım, yorumundan anladığım üzere sn bu şahısları tanıyorsun, ben de teknik servislerine notebook bırakmışım ve hiçbir şekilde haber alamıyorum kendlerinden nasıl ulaşabilirim yardımcı olmanı rica edeceğim.

---------- saat 13:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:29 eklenmişti ----------

Mağdur Durumdaki Arkadaşların Dikkatine

Yaptığım araştırma sonucunda Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmış bulunmaktayım. Mavi Bilgisayar'dan ürün sipariş etmiş olup da eline geçmeyen kişilerin bankaya ödemenin iptali için talimat vermelerini söyledi bana. Ürününüzün kargolanıp kargolanmadığını öğrenmek içinse MNG Kargo'yu arayıp adınıza bir kargonun bulunup bulunmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Ürününüz eğer kargolanmışsa zaten elinize ulaşacaktır.

MNG Kargo Telefon No: 444 06 06

Mağdur durumda olan müşteriler ve çalışanlar eğer Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmak isterseniz bana PM ile ulaşabilirsiniz. Kendisinin cep telefonu elimde mevcut ve konuştuklarımızdan anladığım kadarıyla hiçbir müşterisini ve çalışanını mağdur etme niyetinde değiller. Ayrıca kendisine internet sitelerinden bir duyuru yapmaları gerektiğini de ilettim.

Merhaba PM,
Teknik servislerine gönderdiğim notebook'umu hiç bir yerde bulamıyorum. Kargo ile de görüştüm ama maalesef, telefonlarına ulaşabilirsem belki de nerey gönderdiklerini öğrenebilirim. yardımlarını rica ediyorum arkadaşım.Sevgiler.

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mavibilgisayar batalı yıllar oldu. zaman ne çebuk geçiyor değil mi :=) leptopu kaybolan arkadaş ne oldu? merak ediyorum. mavi bilgisayarla işini halledemeyen var mı ?

ChimseeFX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan Kafam Esti Mavi Bilgisayar diye google yazdım ve karşıma mavibilgisayarın sitesi cıktı ama iletişim bilgilerinde bursa görünüyor acaba tekrar geri mi dönmeye karar verdi anlamadım cok sessiz çalışıyorlar anlaşılan yoksa ürününü kaybeden firmayı tekrardan çökertirler. Bakalım ne olucak ilerleyen günlerde kesin birseyler çıkar.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Mavi gitti. Artık geri donebilecegini sanmıyorum. Bu arada Ankara trafiği felç durumda. Herhalde hipodroma askeri sevkiyat var 29 Ekim icin.