@realbaltalyus
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Telefon numarasını ÖM ile yolladım.
@ozgen
Telefon numarasını ÖM ile yolladım.
Umarım tüm mağdurların mağduriyetleri en kısa zamanda çözülür.
benimde demir tepe mavide laptopum kaldı lg servisi aradım servite olmadığını öğrendim laptopumu nasıl alabilirimMağdur Durumdaki Arkadaşların Dikkatine
Yaptığım araştırma sonucunda Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmış bulunmaktayım. Mavi Bilgisayar'dan ürün sipariş etmiş olup da eline geçmeyen kişilerin bankaya ödemenin iptali için talimat vermelerini söyledi bana. Ürününüzün kargolanıp kargolanmadığını öğrenmek içinse MNG Kargo'yu arayıp adınıza bir kargonun bulunup bulunmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Ürününüz eğer kargolanmışsa zaten elinize ulaşacaktır.
MNG Kargo Telefon No: 444 06 06
Mağdur durumda olan müşteriler ve çalışanlar eğer Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmak isterseniz bana PM ile ulaşabilirsiniz. Kendisinin cep telefonu elimde mevcut ve konuştuklarımızdan anladığım kadarıyla hiçbir müşterisini ve çalışanını mağdur etme niyetinde değiller. Ayrıca kendisine internet sitelerinden bir duyuru yapmaları gerektiğini de ilettim.
Saat kaçta zübeyde hanımda olucağız ..Arkadaşlar Mavi Bilgisayarın Sözde Batmasının Öncesinde Hisse devri Yapıldığı ve bi ay sonrasında da adress değişikliği yapıldığı http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7338&sayfa=589, http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7345&sayfa=18 TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNDE yer alıyor bu kandırılmaya karşılık ilgili olan ve peşini bırakmayalım diyen kardeşlerimi ayrıntılarını paylaştığım MAVİ BİLGİSAYARA BUNUN HESABINI VER DİYENLER | Facebook gruba birliğimizi göstermek ve ortak kararların alınması üzere davet ediyorum saygılarımla..
arkadaşlar bana cuma günü bir telefon geldi ve bildiğiniz üzere mavi bilgisayar iflas etti.ürününüz teknik serviste dedi.telefon no verdi.aradım adamlar oto cd çalarınız bizde dedi.parça bekliyoruz yapıp göndereceğiz dedi. 1 haftada elinizde olur.bende artık üzerine su içmeye hazırlanıyordum.eğer mavi biligisayardan ürünümü alırsam(sanırım kesin alacağım) gerçekten tebrik ederim onları.kendimize hiç bir muhatap bulamazken adamlar aradılar ve ürününüz burada dedi.
herkesin bilgisine duyurulur
kardeş defalarca yolladım cevap yok...Yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan müşterilerimiz yaşadıkları problemi "bilgi@mavibilgisayar.com" adresine gönderebilirler. Mavi Bilgisayar olarak, elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız. Göstereceğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.
![]()
demişler.Şahsen şok oldum, nerdeyse imkansız bir durum ki gerçekten çok müşterisi vardı. Mavi bilgisayar nasıl kapaır ki:s imkansız...
Birde şu yoruma bakın (benim değil)
ben denizlidenim.. mavi bilgisayar batmadı. sahibi benim yakın bi tanadığım. mağazaların devlete yüklü bi vergi borcu vardı. onu ödememek için mağazalari batırma numarası ile kapattı.. köyünde 2 tane fabrikası var onlar tıkır tıkır çalışıyo. o taraflarda ona imparator diyolar
müşteri hizmetleri kanadı mavi battıktan sonra 15 gün daha para pul alamayacağını bildiği halde çalıştı. millete arızadan dönen ürünleri teslim etmeye çalıştı. titanic batarken hala müzik yapmaya çalışan çalgılıcılar gibi.
ben denizlidenim.. mavi bilgisayar batmadı. sahibi benim yakın bi tanadığım. mağazaların devlete yüklü bi vergi borcu vardı. onu ödememek için mağazalari batırma numarası ile kapattı.. köyünde 2 tane fabrikası var onlar tıkır tıkır çalışıyo. o taraflarda ona imparator diyolar
Helal olsun be hocam tuttuğunu koparan biriymişsinArkadaşlar nihayet bankadan paramı almış bulunuyorum. Yaklaşık 1 ay uğraşın sonunda para hesabıma iade edildi. Kredi kartı ile alışveris yapan ve ürünü alamayan arkadaşlar bankalarına başvursunlar. Banka konuyu araştırdıktan sonra parayı iade ediyor. Mağdur olup hala mağduriyeti giderilemeyen arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum... Esenlikle kalın..