Mavi bilgisayar batti...

Afacan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende Hamza hakan beyin telefonuna ulaşmak için üye oldum. Bende tamire cep telefonumu bıraktım ve alamadım. Banada cep numarasını yollarmısın.

Afacan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@realbaltalyus
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Telefon numarasını ÖM ile yolladım.

@ozgen
Telefon numarasını ÖM ile yolladım.

Umarım tüm mağdurların mağduriyetleri en kısa zamanda çözülür.

Arkadaşım Merhaba . Bende Maviye Cep telefonumu kaptırdım.Ve sırf bu yüzden üye oldum. Telefon numarasını banada gönderirmisin.

ismailbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavinin cep telefonları gönderdiği teknik servis özşahin iletişim telefonunuzun teknik serviste olup olmadığını wwww.ozsahin.com.tr adresinden garanti sorgulama kısmına IMEI numaranızı girerek ve ya iletişim kısmından yetkililere mail atarak öğrenebilirsiniz.

Afacan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce Özşahine mail attım. Bakalım Cevap gelecekmi. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Hala Hamza Hakan beyin telefonuna ulaşamadım.

serkendiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mağdur Durumdaki Arkadaşların Dikkatine

Yaptığım araştırma sonucunda Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmış bulunmaktayım. Mavi Bilgisayar'dan ürün sipariş etmiş olup da eline geçmeyen kişilerin bankaya ödemenin iptali için talimat vermelerini söyledi bana. Ürününüzün kargolanıp kargolanmadığını öğrenmek içinse MNG Kargo'yu arayıp adınıza bir kargonun bulunup bulunmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Ürününüz eğer kargolanmışsa zaten elinize ulaşacaktır.

MNG Kargo Telefon No: 444 06 06

Mağdur durumda olan müşteriler ve çalışanlar eğer Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmak isterseniz bana PM ile ulaşabilirsiniz. Kendisinin cep telefonu elimde mevcut ve konuştuklarımızdan anladığım kadarıyla hiçbir müşterisini ve çalışanını mağdur etme niyetinde değiller. Ayrıca kendisine internet sitelerinden bir duyuru yapmaları gerektiğini de ilettim.
benimde demir tepe mavide laptopum kaldı lg servisi aradım servite olmadığını öğrendim laptopumu nasıl alabilirim

sir_viper18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende hamza hakanın telinin aradım açan yok.benimde serviste sony oto mp3 playerım var.istanbul ve ankaradaki servislerde ürünüm yok.nasıl alacağım bilmiyorum ama verdiğim 260 liranın 1 kuruşunu bile helal etmiyorum.allah zehir zıkkım etsin.bende yıllarca maviden bir sürü ürün aldım ve çevremdekilere aldırdım ama bu yapılan resmen insanlık suçu.göz göre göre paramızı alıyorlar ama yapabileceğimiz tek şey bir umut beklemek yada üzerine soğuk içmek.ne diyim bir kulun hakkı ödenmez,bunlar bu kadar kulun hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum.

baatline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende 25 mayısta maviden bi ürün almıştım arızalı çıktığı için 31 mayısta iade edip yerine, aldığım ürün değerinde gider pusulası aldım farklı bi ürün almak için. 6 ay süresi olduğunu söylediler fakat geçen gün mavinin kapandığını öğrendim:S bilen varsa yardımcı olabilirmi ne yapmam gerekiyo?? hakan beyle görüşenlerden problemini çözen varmı?? birde mbdk arkadaşım hakan beyin no.sunu gönderirsen çok sevinirim. işten çıkarılan arkadaşlara da geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

piraye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakan beyin numarasını acil olarak banada atarmısın

Afacan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mavi Bilgisayarın Sözde Batmasının Öncesinde Hisse devri Yapıldığı ve bi ay sonrasında da adress değişikliği yapıldığı http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7338&sayfa=589, http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7345&sayfa=18 TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNDE yer alıyor bu kandırılmaya karşılık ilgili olan ve peşini bırakmayalım diyen kardeşlerimi ayrıntılarını paylaştığım MAVİ BİLGİSAYARA BUNUN HESABINI VER DİYENLER | Facebook gruba birliğimizi göstermek ve ortak kararların alınması üzere davet ediyorum saygılarımla..
Saat kaçta zübeyde hanımda olucağız ..

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tamda yazıcı almak için mavibilgisayar'a girdim ki açılmıyor. sebebini ertesi gün anladım. Neyse ki direkten döndüm. mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Umarım bankaları sorumluluk alıp işlemlerini durdurmak gibi delikanlılık gösterir.

sir_viper18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana cuma günü bir telefon geldi ve bildiğiniz üzere mavi bilgisayar iflas etti.ürününüz teknik serviste dedi.telefon no verdi.aradım adamlar oto cd çalarınız bizde dedi.parça bekliyoruz yapıp göndereceğiz dedi. 1 haftada elinizde olur.bende artık üzerine su içmeye hazırlanıyordum.eğer mavi biligisayardan ürünümü alırsam(sanırım kesin alacağım) gerçekten tebrik ederim onları.kendimize hiç bir muhatap bulamazken adamlar aradılar ve ürününüz burada dedi.

herkesin bilgisine duyurulur

lark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana cuma günü bir telefon geldi ve bildiğiniz üzere mavi bilgisayar iflas etti.ürününüz teknik serviste dedi.telefon no verdi.aradım adamlar oto cd çalarınız bizde dedi.parça bekliyoruz yapıp göndereceğiz dedi. 1 haftada elinizde olur.bende artık üzerine su içmeye hazırlanıyordum.eğer mavi biligisayardan ürünümü alırsam(sanırım kesin alacağım) gerçekten tebrik ederim onları.kendimize hiç bir muhatap bulamazken adamlar aradılar ve ürününüz burada dedi.

herkesin bilgisine duyurulur

sir_viper18 mümkünse daha detaylı bilgilendirirsen bizleri, çok memnun oluruz. ben hiçbi şekilde ulaşamadım maviye. nasıl ulaştın neler yaptında başardın anlatır mısın? Çok teşekkürler şimdiden.
saygılar

Quarkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuca ulaştığını belirten arkadaşlardan, daha ayrıntılı bilgi gelirse, diğer mağdurlar da çözüm için birşeyler yapabilirler. Lütfen birbirimize yardım edelim.

lark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan müşterilerimiz yaşadıkları problemi "bilgi@mavibilgisayar.com" adresine gönderebilirler. Mavi Bilgisayar olarak, elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız. Göstereceğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.

logo.gif

demişler.Şahsen şok oldum, nerdeyse imkansız bir durum ki gerçekten çok müşterisi vardı. Mavi bilgisayar nasıl kapaır ki:s imkansız...

Birde şu yoruma bakın (benim değil)
kardeş defalarca yolladım cevap yok...

esiretti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu mavi bilgisayar beni aradın şu numarayı arayın diyen arkadaşlar hangi numaradan arandılar acaba, bende arandım z5500 ses sistemim için, ama verdikleri numarayı aradığımda ki buna ulaşmam yaklaşık 10 gün sürdü, ürün bizde değil mavi bilgisayara geri yolladığımız irsaliyeyi size fakslıyabiliriz dediler, uzun lafın kısası bizi arayan mavi bilgisayar numarasını paylaşırmısınız, ben uzun zaman olduğu için silmişim numarayı kesin olarak hallolacağını düşünmüştüm, keşke kaydetseydim...

sir_viper18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar mavi bilgisayardan beni geçen cuma yani ayın 24ünde arayan bayan pazar gecesine kadar bana bu numaradan(05559903139) ulaşabilirsiniz şirket hatları pazar günü kapanacağı için bu numarada kapanacak dedi.
bana verdiği ve ürününüz burada dediği tel no:04142152322 şanlıurfadaki bir teknik servis.aradım ve adamlar ürün bizde dedi.hatta bugün yine görüştüm.ellerinde benimkinden başka bir oto teybide varmış.

birde bu arada elime istanbuldaki bir teknik servisin telefonu geçti.(02125268941) adamlara psp ve ps3 gidiyormuş.ellerinde de serviste kalan ürün varmış sahibini bekliyorlarmış.

bu arada soran arkadaşlara söyleyim ben onları bulamadım onlar beni buldu.cuma günü telefonum çaldı açtım ve biz mavibilgisayardan arıyoruz,bildiğiniz gibi iflas etti,sizin serviste ürününüz var.... dediler.

sürekli nete giremiyorum.herkese iyi geceler.umarım sizde mağdur olmazsınız.ben resmen direkten döndüm

esiretti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimalle şu anda bu forumu okuyan bütün arkadaşlar bu numarayı aradığı için bayan kapatmış olmalı, benim ürünüm teknik serviste olmadığından mutlaka ulaşmam gerekiyor bakalım pazara kadar ulaşabiliecekmiyim...

erkanesk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cep numarasını bende alabilir miyim ulaşmam lazım fena mağdur edildim..

keskin_nisanci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben denizlidenim.. mavi bilgisayar batmadı. sahibi benim yakın bi tanadığım. mağazaların devlete yüklü bi vergi borcu vardı. onu ödememek için mağazalari batırma numarası ile kapattı.. köyünde 2 tane fabrikası var onlar tıkır tıkır çalışıyo. o taraflarda ona imparator diyolar

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben denizlidenim.. mavi bilgisayar batmadı. sahibi benim yakın bi tanadığım. mağazaların devlete yüklü bi vergi borcu vardı. onu ödememek için mağazalari batırma numarası ile kapattı.. köyünde 2 tane fabrikası var onlar tıkır tıkır çalışıyo. o taraflarda ona imparator diyolar

o zaman ara maliyeyi de adama bir baskın yapsınlar. bu kadar mağdur varken yan gelip yatacak değil ya ?

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
müşteri hizmetleri kanadı mavi battıktan sonra 15 gün daha para pul alamayacağını bildiği halde çalıştı. millete arızadan dönen ürünleri teslim etmeye çalıştı. titanic batarken hala müzik yapmaya çalışan çalgılıcılar gibi.

Çalıştı mı? Yaptıkları tek şey bozuk harddiskim için Datagate'in numarasını verip ürününüzü kargo adresinizi vererek alın demek. Arayınca bize Maviden onay gelmedi veremeyiz cevabına ne demeli?

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31

Sen hele bir köyün adını adresini ver :D Yıksınlar orayı mağdurlar...

esengul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
27 haziran tarihinde Maviden MP3 player almıştım ertesi günde battı haberini aldım, bankama ititraz dilekçesi yazdım parayı geri ödemeleri için, pekte umudum yoktu gerçi ama 28 temmuzda kredi kartıma param iade edilmiş :)

esrefabi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok geçmiş olsun çalışan Arkadaşalrın Allah yardımcıları olsun....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

Batan imparator...:mrgreen:

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nihayet bankadan paramı almış bulunuyorum. Yaklaşık 1 ay uğraşın sonunda para hesabıma iade edildi. Kredi kartı ile alışveris yapan ve ürünü alamayan arkadaşlar bankalarına başvursunlar. Banka konuyu araştırdıktan sonra parayı iade ediyor. Mağdur olup hala mağduriyeti giderilemeyen arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum... Esenlikle kalın..

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar nihayet bankadan paramı almış bulunuyorum. Yaklaşık 1 ay uğraşın sonunda para hesabıma iade edildi. Kredi kartı ile alışveris yapan ve ürünü alamayan arkadaşlar bankalarına başvursunlar. Banka konuyu araştırdıktan sonra parayı iade ediyor. Mağdur olup hala mağduriyeti giderilemeyen arkadaşlara büyük geçmiş olsun diyorum... Esenlikle kalın..
Helal olsun be hocam tuttuğunu koparan biriymişsin :) Herkes senin gibi olsa zaten bu ülkede mağdurun m'si olmaz ama herkes Allaha havale ediyorum diyip çekiliyor işin içinden :laugh:

esiretti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet numaraya ulaşamadım ben, ve ürünümü logosofttan alın dediler, logosoftta biz geri gönderdik bizde garantisi değilmiş dedi, sonuç olarak artık ana kumandası olmayan bi z-5500 e sahibim...