Mavi bilgisayar batti...

enderunal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gülen sepet.com sitesinin tüm kodları mavi bilgisayar ile aynı. Hatta kodları incelediğinizde birebir aynı olduğunu hatta ve hatta direk bazı yerlerde mavi bilgisayar.com adresi geçtiğini görebilirsiniz. Kaç gündür ümitle bekliyorum bu işin dolandırıcılık olmadığına inanmak istiyorum ama düpedüz adamlar malları alıp kaçmış.
Ne kadar zamandır bir fare almak istiyordum gittim aldım 80 dolara 1 hafta içinde bozuldu. Götürdüm stoklarında aynısından bulunmadığı için hediye çeki verdiler. Çek elimde patladı resmen. Her gün 3 4 tane mail göndermeme rağmen hala cevap veren yok. Ben para falan değil sadece mosueumu geri almak istiyorum ama cevap veren falan yok. Ne yazık ki resmen kazıklayıp gittiler. Paralarımızın üstüne kondular resmen. Bu kadar kolay olmasa diye düşünüyorsun ama bu kadar kolay işte.
Ne diyelim. Allahtan bulsunlar.

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günlerdir beklememe rağmen bir cevap alamadım. Bugün aynı ürünleri sipariş ettim.

Bu kadar insanın ahını aldılar bakalım bundan sonra işleri nasıl gidecek. Beddualarım sonsuza kadar onlarla..

luckyseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
650 $ 'lık bilgisayar siparişi vermiştim, havale ile, ne bilgisayar geldi, ne de parayı geri verdiler, maillere de cevap yok!

adem_1986_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar sonunda teknik servise vermiş olduğum telefonuma ulaştim biraz sikintili oldu ama değdi aldiğiniz kutunun üzerinde garanti servisn amblemi var onu internetten buldum ve aradim 1 hafta oyaladilar ama dün telefonum ellerine ulaşmiş ve tamire almişlar haftaya ara evine kargolayalim dediler serviste cihazi olan arkadaşlar bunlari yapin müşteri temsilcileri göndermiş

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gülen sepet.com sitesinin tüm kodları mavi bilgisayar ile aynı. Hatta kodları incelediğinizde birebir aynı olduğunu hatta ve hatta direk bazı yerlerde mavi bilgisayar.com adresi geçtiğini görebilirsiniz. Kaç gündür ümitle bekliyorum bu işin dolandırıcılık olmadığına inanmak istiyorum ama düpedüz adamlar malları alıp kaçmış.
Ne kadar zamandır bir fare almak istiyordum gittim aldım 80 dolara 1 hafta içinde bozuldu. Götürdüm stoklarında aynısından bulunmadığı için hediye çeki verdiler. Çek elimde patladı resmen. Her gün 3 4 tane mail göndermeme rağmen hala cevap veren yok. Ben para falan değil sadece mosueumu geri almak istiyorum ama cevap veren falan yok. Ne yazık ki resmen kazıklayıp gittiler. Paralarımızın üstüne kondular resmen. Bu kadar kolay olmasa diye düşünüyorsun ama bu kadar kolay işte.
Ne diyelim. Allahtan bulsunlar.
Keşke başka mouse alsaymıştınız.80 dolar 130 lira yapar,sokakta birinden 1 lira isteseniz vermez.Benim anlamadığım bozuk mousu ne yapacaksınız?Ben kafalarında parçalamak için kullanırdım,şeref haysiyet vede beyin yok zaten bunlarda kafaları kırılsa ne olur,kırılmasa ne?

Evet arkadaşlar sonunda teknik servise vermiş olduğum telefonuma ulaştim biraz sikintili oldu ama değdi aldiğiniz kutunun üzerinde garanti servisn amblemi var onu internetten buldum ve aradim 1 hafta oyaladilar ama dün telefonum ellerine ulaşmiş ve tamire almişlar haftaya ara evine kargolayalim dediler serviste cihazi olan arkadaşlar bunlari yapin müşteri temsilcileri göndermiş
3-5 tane şanslı insan,ben açıkcası bunlara inanmıyorum.Ne ürünlerinin eline geçeceğini nede tamir olacak bir cihazın mavilerin ellerinde olacağını zannetmiyorum.başkasının malını alakasız kişilere sanki savaşta ganimet dağıtıyormuş gibi dağıtan bir çeteleye güvenmeyide saflık olarak nitelendiriyorum.

bak uğurcuk, mavi bilgisayar yönetiminden hamza hakan açıklama yaptı, oku formun tartışma sayfasının 30. sayfasında sanırım firmada genel olarak değişiklikler yapılıyor, mağaza birleştirme gibi durumlar var + internet üzerinden satışlar kısa süre içinde açılacak.... yani firmanın battıpı yok
Evet batmamış,bu dünyada ancak güneş batar.Sadece dünyasını değiştirmiş.:mrgreen:Mağaza birleşecekmiş öylemi muhahaha:dil::dil::dil:Adıda yoksa GÜLENSEPET mi olacak?Benim dükkanın pardon sitenin yanına site açmasınlar yoksa bizim elemanlar sürekli kavga eder,zaten gıcıkları var m:lol::dil::dil::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::dil::dil::D:Duhaahaha .ahmet efendi bu komedi oryantal dans ikilisi sana ne vaad etti,veya sen bunlardan ne bekliyorsun?

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Mavi Bilgisayarın nesini savunuyorlar bunlar adamlar kapatmış işte... mağdur olanlar ne yapacak onu söylese daha iyi olacak...

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi Bilgisayarın nesini savunuyorlar bunlar adamlar kapatmış işte... mağdur olanlar ne yapacak onu söylese daha iyi olacak...
GRUDGE kardeş bilirkişi yukarda belirtmiş,ya yaz diyeti babında üstüne bardak bardak su içip tok kalacaklar,yada dava açacaklarki,ben şahsen birtane mouse,klavye vs için 250 lira harç yatırıp dava açacak alık kişiler tanımıyorum.:flowers: yoksa varmı dir?:confused1::confused1::confused1::huh::huh::scared::scared::scared::scared::scared:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
En başından beri dendi bu işte bir iş var diye işte çıktı kokusu...

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
GRUDGE kardeş bilirkişi yukarda belirtmiş,ya yaz diyeti babında üstüne bardak bardak su içip tok kalacaklar,yada dava açacaklarki,ben şahsen birtane mouse,klavye vs için 250 lira harç yatırıp dava açacak alık kişiler tanımıyorum.:flowers: yoksa varmı dir?:confused1::confused1::confused1::huh::huh::scared::scared::scared::scared::scared:

alık demeyelim bazıları kesinlikle intikam için o paranın katlarını bile öderler... adamın garezi tuttu mu kimse durduramaz...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Hakkını arayan insanları 'alık' gören zihniyet olduğu sürece bu ülke gelişmez.

.

adogan6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EY MİLLET UYANIN ARTIK!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet millet Mavi battı mı kaçtı mı bilmem ama böyle buralarda konuşarak sizden ÇALDIKLARI malları geri getirmelerini sağlayamazsınız.

Burda MAVİNİN YÖNETİCİLERİ ve onların adamları yok ürünlerinizi gönderdik yok maduriyetinizi giderecez diye bizleri oyalayıp duruyor.

Diğer taraftan da milletten ne kadar çarptıklarını hesaplıyorlar.

Burada derman sökmen diye adamın teki bişiler yazmış facebookda da Mavi Bilgisayar grubuna üyeydi. Adama dün facebook dan özel mesaj yazdım ve dediğim tek şey şuydu : Barkod satışı ile ürün aldım ürünün teslim edilemeyeceğini biliyorum ama dedim ki paramı iade şansım var mı?

Adam anında facebook da beni engelledi görünmez oldu. Madem insanlara bu kadar yardımcı olmaya çalışıyorsun de ki: Para konusunda benim yapabileceğim bişey yok biz sadece elde kalan 3-5 ürünü sahibine geri yolladık. Birini engellemek doğruca kaçmak demektir.

Burda ben ürünümü aldım diyen kimseye de inanmıyorum çünkü onlarda MAVİ nin adamları ya da dışarıdan bizlerle dalga geçip eğlenen tipler.

Yok firma değişecekmiş yok müşteri bilgileri ellerindeymiş yeni internet sitesi almışlar vs. vs.
bilgi@mavibilgisayar.com adresine mail atıp hiç cevap alanınız var mı?????

BUNLARA SAKIN İNANMAYIN MİLLET ADAMLARA ÇOKTAN KAÇTI BİLE.

Ben BANKASYA'nın ANKARA / ULUS şubesi ile de görüştüm onlar da icra işlemlerine başlamışlar.

Sizde gidin hakkınıza arayın: Tüketici Sorunları Hakem Heyetine, eğer kaybınız çoksa Mahkemeye başvurun.

İŞTE BURAYA YAZIYORUM:

Mavi Bilgisayar Yetkilileri, bu işten sorumlu diğer çalışanlar, eğer varsa bu durumu bile bile müşteriye satış yapan elemanların BENDEN ÇALDIKLARI 715 TL hepsine HARAM OLSUN, Ahirette onların yakasına yapışıp hakkımı kat ve kat geri isteyeceğim. Ve bundan sonra da hayatları boyunca huzurları, düzenleri ve hatta sağlıkları kalmasın inşallah. Çünkü şuan ben aynı durumdayım.

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adogan6 ve diğer arkadaşlar. ben mavibilgisayarda reyon yöneticiliği yapmış biri olarak bişeyler yazmak istiyorum.
hiç kimse bu durumu bile bile size satış yapmadı. mağaza müdürlerinin bile son saate kadar haberi yoktu. çalışanlardan kimse de hiçbir müşteriden kaçmıyor kaçmaz. ama kaçmasa da elinden bişey gelmez. derman sökmen dediğin arkadaş müşteri hizmetlerinde arızalı ürünleri karşılayan bir elemandı yalnızca. sana barkod satışıyla ilgili bilgi veremez ki. hiçbir çalışanda buraya sizleri yanıltmak için müşteri gibi benim malım geldi sağolsunlar demez herkes iş aramakla meşgul.
zaten biz çalışanlar aranızda en çok madur olan kişileriz. kuruma yüklenin, yöneticilere yüklenin ama çalışanlara yüklenmeyin. sizden en büyük alacağı olan atıyorum laptop almıştır maximum 3000 lira alacağı vardır. bizden en az alacağı olanın 5000 lira tazminat 3 aylık prim ve bankaya yatan kısmı haricinde elden alınması gereken 500 lira civarı maaş farkı kaldı içeride. bizde zor durumdayız. müşteri hizmetleri kanadı mavi battıktan sonra 15 gün daha para pul alamayacağını bildiği halde çalıştı. millete arızadan dönen ürünleri teslim etmeye çalıştı. titanic batarken hala müzik yapmaya çalışan çalgılıcılar gibi.
mahkemeyle filan yapılacak bişey yok onu da belirtmek isterim. mal mülk iğne bile kalmadı. olsa biz dava açacağız ve işçi hakkı herşeyden önde geliyor mahkeme önünde. ama biz bile açmıyoruz çünkü avukata para verip davayı kazanıp kazandı belgesiyle gezmekten başka bişeye yaramaz. minareyi çalan kılıfı hazırlamış.
internetten mal aldıysanız ütünü herhangi bir kargo getirmediği için teslim almadığınızı ispat edebiliyor bankadan paranızı geri alabiliyorsunuz banka vermek zorunda. ama maviden mal filan beklemeyin.

piraye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 500 tl.lik tlfnm garantide kaldı maviye ulaşmış ama bana ulaşmadı ulaşacağınıda düşünmüyorum:)demirtepe şubesine gittim kepenkler inmiş Mağazamız bugun hizmet verememektedir yazıyor kapısında.haber kanallarını arıyıp ihbar etcem onlar araştırıp haber yapar bizde öğreniriz gerçeği...haram olsun hepsine.

heroestman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavi bilgisayarın mağdurlarından biriyim . bir ay önce telefonumu garantiye verdim . telefon garantideyken mavi bilgisayarın battığı haberini aldım. müşteri hizmetlerini sayısız aramama rağmen cevap alamadığım gibi hiç bir şekilde bi yetkiliye ulaşamadım. telefonum büyük bi ihtimalle garanti sağlayıcısında.yani mavi bilgisayara nokia telefonları sağlayan şirkette. o şirketin telefon numarası veya internet adresini bilen varsa göndermenizi rica ediyorum. bütün mavi bilgisayar mağdurlarına geçmiş olsun

piraye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben maviye ulaşamayınca aldığım tlfn kutusundaki nokıa istanbul servisini aradım telefonn imail nosunu verdim telfn mavi bilgisayara gönderilmiştir şu tarihte şu kişiye dediler tlfnm mavide mavi ortada yok arayıp ordan ürününüz nerde olduğunu öğrenebilirsiniz.

mr_dragon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:mavi calısanları herkez degil ama cogunuz adam degilsiniz oraya gelince sanki karsınızdakıler madur degıl tek madur sızsınız anahtarlarınızla kapıyı acıp ıcerden mılletın esyalarını aldınız bizden sakladınız oyaladınız herseyi yaptınız hepimizi kandırdınız yardım edicektiniz noldu arkadaslar mahkemeyede basvurdum icra da gonderdım 150 mılyon dolar borcları varmıs sız deyın sıra bıze gelırmı tuketıcı haklarına basvurdum karsılarında muhatap olmadıgı ıcın hıc bırsey yapamayız dedıler kıbarca baslarından kovdular 350 tl masraf 3 yılda para bekleme dedı avukat oda yakalanırlarsa
MAVI BILGISAYAR ADAMSANIZ SOZUNUZUN ARKASINDA DURUN MAGDUR INSANLARIN SORUNUNU COZUN
ben bicok calısanıda tanıyorum satıs yapanlar urunu satınca gorev bıtmıyo takıp te etmenız lazım bu yukumlulugunuzde var sızede sıcrıcak bu konu bu arada mıllet kamera kayıtlarıda var bır kac kısı magazaya gırmıs kollarının altını doldurmus cıkmıs hem gece kacarken kayıtlar var ve 3 gun boyunca hergun devam etmıs bakalım siz napıcaksınız hanı su bastakılere yag cekenler onları koruyanlar biyerde gormem ıns baska bı yerde ıse baslayanlar denk gelır dunya kucuk bırakın ankara mutlaka ras gelırız ben bu 10000 tl lık hedıye cekınıde 1000 tl lık hedıye cekınıde burnunuzdan getırırm o led tv bellıydı abı yarın gonderırız yarın hallederız sız tasımayın ugrasmayın bıle bıle satısı yaptılar cumartesı pazar allah buyuk elbet karsılasırız yakında butun calısanlardan ıfade alınıcak zaten o kayıtlardan

VE ARKADASLAR MAVIDEN HIC BISI BEKLEMEYIN ADAMLAR COKTAN SATMISTIR HERSEYI KACIP GITMISTIR BOS YERE UMUTLANMAYIN GECE UYKUNUZA GIRMESIN ARTIK KABULLENIN ARKADASLAR:cursing:

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bana göre artık mavi mağdurlarının mavi den birşey alabilmeleri mümkün değil, durumu kabullensinler. Mahkemeyle falan boşuna uğraşıp daha fazla paranızdan da olmayın. Hakkınızı aramayın demiyorum ama büyük firmalar, toptancılar zaten dava açmıştır yeterince şu ana kadar sizinkinin pek etkili olacağını zannetmiyorum.

Bence mağdur olan herkes birleşip, televizyon kanallarına vs.. durumu hep beraber bildirin. Bildirin ki bu adamlar 2 gün sonra tekrar internet üzerinden mavisepet, blue computer gibi rastgele bir isimle daha çıkıp satış yapamasınlar...

pigme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende magdurlardanım.barkod satısyla urun aldım.ne yapcagımı bilemiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim kimi aramalıyım?ulasabilecegim bir numara verirseniz cok memnun olurum.tesekkür ederim

dişçi79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de mavi mağdurlardanım.1700 tl ye plazma tv aldık 19 haziranda çukurambar mağazasından.
9 temmuzda kurulum için arayın dediler.bir baktık ki kapı duvar.haram ve zıkkım olsun diyorum.bu kadar insanı mağdur etmeye ne hakları vardı.

exorcist3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavibilgisayar sahiplerinin kurduğu yeni bir şirket var zaten. Avrasya isminde. Bir de gulensepet.com diye site açtılar. Hatta ortaklarından biri de keleş elektronik in sahibi. aynı zamanda mavimobile firmasının sahibi. mavimobile kendi markası olan myphone telefonları dağıtıyor aynı zamanda paralel ithalat olarak nokia ve samsung cihazlar da getiriyor. Bütün bu şirketler hala ayakta ve paraları pulları var.

biz hakkımızı neden buralardan arayamıyoruz. Çünkü kanun diyormuşki sen mavibilgisayar denen şirketten alacaklısın bu şirketi kuran kişilerin özel mallarını ya da kendi diğer işyerlerini mavibilgisayar ile karıştıramazsın. Ancak şirket adına olan değerlerin yakın zamanda el değiştirmesine itiraz davası açabilirmişsin (Evlerin arabaların eşine çocuğuna satışı gibi) ama onlarda boş değil biz dava açana kadar bir el daha değiştirirlerse üçüncü kişiden onu da alamıyorsun.

mavibilgisayar denilen şirket 4 ortaklıydı 4e bölündü arkadaşlar. umarım çoluk çocuklarından çıkar. haram olsun lanet olsun okadar.

BaskaBirMagdur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende mavi magduruyum, lcd ve sehpa aldık kurulumları salıya yapılmak üzere ama salı ne gelen oldu ne giden. 3500TL 5 taksit şeklinde, bankaya durumu bildirdik sonuçta elimizde bir fatura var ve ürünü teslim aldığıma dair imzam yok faturada. Polis bu duruma bakmıyor, adliyeye gidince de anlıyorsunuz ki karşınızda muhatabınız yok dava açsanız başka bir arkadaşında dediği gibi parayı harcayıp sadece kazandım belgesi almaktan başka birşey olmayacak. Mavibilgisayar sitesine sorunlar çözülecek diye koymuştu ama ne atılan maillara cevap geldi ne de müşteri hizmetleri bir gün telefonu açtı. Adamlar resmen soydu gitti herkesi, şimdi siteleri bile açılmıyor. Bu ayda belli olucak ödemenin birinci taksiti çekilirse bankada bana yardımcı olmayacak, adamla irtibat kuramadı, dolandırıldım demektir. Bu seferde tüketici haklarına başvurup bankam bana teslim edilmeyen mal için para alıyor diye dava açmayı düşünüyorum. Türkiye'de adam dolandırmak bu kadar kolay işte... Sorunum çözülsede çözülmesede Allah bin belalarını versin günlerdir uğraştırdılar, daha dolandırıldık mı o belli değil, hakkımızı kim koruyor? Kimse.

dişçi79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin en kötü tarafıda o ya arkadaşlar.dolandırılıyorsunuz ve dolandıranın yanına kar kalıyor.o parayı kazanmak için harcadığınız emeğe mi yanarsınız,yaşadığınız sinir bozukluğuna mı,adamların elini kolunu sallayarak ortalıkta dolaşmasına mı.bedduadan başka yapacağın hiçbirşey olmamasına mı.dolandıranı koruyan başka bir hukuk sistemi var mı acaba ülkemizden başka.

asersag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi bilgisayardan 26 07 2007 tarininde 500550 fatura no lu 1 adet U.ROB.(9108) 125 MBS 4X WIR. AP&ADLS&PRN.SERV ürünü 128 $ + KDV'ye almıştım. söz konusu ürünüm daha öncede arızalanmış olup tamir edilerek geri almıştım. garanti kapsamı içerisindedir. şimdi ise çok ısınıyor ve DLS ışığı yanmıyor mavi bilgisayar maltepe şubesine 16/06/2009 tarihinde MA054165 arıza takip no U.ROB.(9108) 125 MBS 4X WIR. AP&ADLS&PRN.SERV ürün adlı , WIR AD USR 08 stok kodlu , 1DAL18IGOORH seri no ile teslim ettim. mavi bilgisayar ilgililerinden Modemimin akibeti hakkında bilgi almak istiyorum. elimde belgelerim var yetkili servise verildi ise hangi firmaya hangi tarihte verildiğini öğrenmek istiyorum
bu mesajı '' bilgi@mavibilgisayar.com '' adresine attım hala bir cevap alamadım koskoca firma ve ben benim ürünümü kastbedecek kadar küçülmüş olduğuna inanasım gelmiyor magdur olanlara hiç kimse yardımcı olamıyor bu ne acizlik biz türk milleti nasıl bu hale gedik bu durum yabancı bir firmada olsa idi anlardım ama bu bu 4 ortak türk hamza hakanı 'gökdelenden tanırdım ben ve arkadaşlarımın sistemlerini ve yedek parçalarını onlardan alır ve tavsiye ederdim şimdi ise kimsenin yüzüne bakamıyorum yazıklar olsun kendimden utanıyorum kim ne yaparsa kendine yapar bugün bu vurgunlardan kar ettiğini zannedenler yanıldıklarını bir gün anlıyacaklar ama çok geç olacak en zor durumda olan madurdan daha zor duruma düşecekler bu maillide vicdanlarını rahatlatmak için veriyorum şunu demesinler "kendisine ulaşamadım" kristal_06270@hotmail.com Allah her şeyi görüp işitendir. haram olsun

ihsann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
innamyanalar olabilir fakat 2 2.5 ay önce bilgisayarımı topladığım demirtepe subesinin battığını görmüştüm. fakat smdi bakıyorum ki genel olarak batmıs ne diyeyim üzüldüm acıkcası mavi bilgisayarın ayrı bi yeri vardı acıkcası fakat olan olmus inşalah toparlayabilirler.

cerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mavi Bilgisayarın Sözde Batmasının Öncesinde Hisse devri Yapıldığı ve bi ay sonrasında da adress değişikliği yapıldığı http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7338&sayfa=589, http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7345&sayfa=18 TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNDE yer alıyor bu kandırılmaya karşılık ilgili olan ve peşini bırakmayalım diyen kardeşlerimi ayrıntılarını paylaştığım MAVİ BİLGİSAYARA BUNUN HESABINI VER DİYENLER | Facebook gruba birliğimizi göstermek ve ortak kararların alınması üzere davet ediyorum saygılarımla..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar Mavi Bilgisayarın Sözde Batmasının Öncesinde Hisse devri Yapıldığı ve bi ay sonrasında da adress değişikliği yapıldığı http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7338&sayfa=589, http://www.ticaretsicil.gov.tr/gosteryeni.php?sayi=7345&sayfa=18 TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNDE yer alıyor bu kandırılmaya karşılık ilgili olan ve peşini bırakmayalım diyen kardeşlerimi ayrıntılarını paylaştığım MAVİ BİLGİSAYARA BUNUN HESABINI VER DİYENLER | Facebook gruba birliğimizi göstermek ve ortak kararların alınması üzere davet ediyorum saygılarımla..

Grup bile kurulmuş..:)

Quarkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm mesajları en başından sonuna kadar okudum. Ve çözüm bulabilmiş ve çözümün nasıl sağlanabileceğini açık bir şekilde anlatan bir tek kişiye dahi rastlamadım.

Eğer müşteri hizmetleri veya onun gibi yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir yer varsa telefon ve adresini buraya yazmanızı rica ediyorum.
Çözüm bulan ve nasıl çözüme ulaşıldığını bilen varsa bu tür bilgiye de açık durumdayız.

Mavi Bilgisayarın garantisi kapsamında teknik servise alınmış daha bir aydır kullandığım 2100 TL değerinde LCD televizyonuma ulaşamıyorum.
İthalatçı firma garantisi olduğundan Samsung servislerinde olmadığını öğrendim. Mavinin servis için anlaşmalı olduğu yerlerin telefonunu ya da adını bilen birileri varsa yardımlarını rica ediyorum.

Lütfen gerçekten sorunları çözmeye yönelilk mesajlar atalım. Herhangi bir gerçekliğe dayanmayan mesajlar sinir bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

Mağdur olan herkese geçmiş olsun...