Mavi bilgisayar batti...

derman.sokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün itibariyle İstanbul Yolu,Çukurambar,Maltepe mağazaları Müşteri Hizmetlerine bırakılan tüm arızalı ürünler KENDİ İMKANLARIMIZLA müşterilerimizin adreslerine kargolanmıştır,ürünler bir yada iki gün içerisinde müşterilerimizin kayıtlardaki adreslerine ulaşmış olacaktır..Servislerde işlemi devam eden müşterilerimiz şu dakikadan sonra ürünün bulunduğu yetkili servisle irtibata geçtikleri taktirde kendilerine yardımcı olunacaktır..Bir gün içerisinde bu işin altından verdiği emekle ve gönül borcu gözeterek kalkan MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN tüm personeline teşekkür ediyorum..Herkesin yüreğine sağlık.Bizler kimsenin hakkının bizde kalmamasını sağlamaya çalıştık..Herkes hakkını helal etsin.

m112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1992 yılından beri bilisim sektoründeyim mavi bilgisayar kızılay gokdelenindeki iş hanında kucucuk bir yerde ise basladı . Sahibi hamza bey cok durust bir insandır ankaradakı neredeyse tek amd satıcısı idi .Montajda kırılan islemcileri ucreti kendinden cıkacak olmasına ragmen degistirirdi. Benim eski elemanlarımdan biri mavi bilgisayar arızada calısıyordu ve musteriyi menun etmek icin garanti dısı urunleri bile degistirdiklerini soylerdi .
O sirketin batmıs olması kotu niyetli veya kasıtlı olduklarını gostermez .Turkiyede bilisim sektorunde sırket yonetmek cambazlık gibidir kur riski ,stok maliyeti, siparis tamamlayama, butun serisi arızalı urunler , stoksuz ve arıza stogunu da paraya ceviren distrubitorler bunun yanında ongorulemez ulkemize has krizler, degisken musteri satın alma kararları ,bankaların dengesiz kredi politikalrı butun bunların aynı zamanda ustesinden gelmek gerekir gelinemiyorsa ki yasal finans olmadan cok zordur finansla bile bazı problemler cozulemez .Mavi de buyuk ihtimalle alacaklılardan birinin destegini ansızın cekmesiyle batmıstır.Su anda cukurambardaki yerinde kiralık yazısı var encok calısanlara yazık isbulmanın cok zor oldugu donemde ıssiz kaldılar

adem_1986_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
derman bey bende size telim ettim telefonu iflastan sonra teknik servisi arıyom ama sistem yenileniyo diyor yarın öğleden sonra arayacam eğer telefonum yoksa o zaman en yüksek mertebelerden artık bulacaz,
saygılarımla

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün itibariyle İstanbul Yolu,Çukurambar,Maltepe mağazaları Müşteri Hizmetlerine bırakılan tüm arızalı ürünler KENDİ İMKANLARIMIZLA müşterilerimizin adreslerine kargolanmıştır,ürünler bir yada iki gün içerisinde müşterilerimizin kayıtlardaki adreslerine ulaşmış olacaktır..Servislerde işlemi devam eden müşterilerimiz şu dakikadan sonra ürünün bulunduğu yetkili servisle irtibata geçtikleri taktirde kendilerine yardımcı olunacaktır..Bir gün içerisinde bu işin altından verdiği emekle ve gönül borcu gözeterek kalkan MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN tüm personeline teşekkür ediyorum..Herkesin yüreğine sağlık.Bizler kimsenin hakkının bizde kalmamasını sağlamaya çalıştık..Herkes hakkını helal etsin.

Arkadaşım bana barkod üzerinden satış yapıldı. Mal bir iki güne gelecek o zaman veririz dediler. Ama ertesi gün mağazaları boşaltmışlar. Benim günahım ne şimdi. 800 TL lik mal aldım elime ulaşmadı. Arızalı olanları göndermişsiniz ama benim gibi barkod üzerinden satış yapılan insanlar var. Bizim için neden bir çözüm düşünmüyorsunuz. Müşteri hizmetleri demişssin attığım mesajlara cevap bile vermemişler. Hamza bey telefonlara çıkmıyor. Simdi size mi inanalım yaşananlara mı...

Lütfen bizlerin sorunlarınada çözüm bulunsun muhatap istiyoruz karşımızda...

Ya satılan mallar verilsin yada paralar iade edilsin..

Hakkımı helal etmiyorum aksi takdirde. Özelliklede İstanbul yolundaki mağazanın Digital Fotoğraf makinası reyonunda çalışan iki elemana.

Mavibilgisayar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan müşterilerimizin yaşadıkları problemi '' bilgi@mavibilgisayar.com '' adresine gönderebilirler.

Mavibilgisayar olarak elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız.

Göstereceğiniz ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz ...
Esenlikle kalın

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığımız bu süreçte, mağdur olan müşterilerimizin yaşadıkları problemi '' bilgi@mavibilgisayar.com '' adresine gönderebilirler.

Mavibilgisayar olarak elimizden geldiğince yaşanan problemleri çözmeye çalışacağız.

Esenlikle kalın

Üçüncü mesajımı bugün yazdım. Ayrıntılı telefon ve adres bıraktım. Umarım ararsınız. Önceki ikisine cevap gelmedi. Bakalım buna gelecekmi ya da ne zaman gelecek?

zalim0100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Müşteri hizmetlerinde bulunan ürünler dün itibariyle kargoya verilmiş. Ancak teknik serviste bilgisayarı olanlardan haber yok .

Hangi icra dairesi icra yapti bilgisi olan varmi

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müsteri hizmetlerinde bulunan hangi ürünler internet üzerinden satış yapılanlar mı?

zalim0100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
müşteri hizmetlerindeki tüm ürünler yollanmış kargo ile adreslere

arkadaşım yalnız Teknik Serviste Bulunan ürünleri akibeti hakkında haber yok

Arkadaşlar Ankara 21. İcra dairesini aradadım MAVİ BİLGİSAYAR hakkında iflas başvurusu yok deniliyor ve herhangi bir İCRA YAPILMADI deniliyor

İcra yapılmadıysa bizim ÜRÜNLERİMİZ NEREDE !!!!!!

deox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Esenlikle kalın

Arkadasım neden bahsediyorsunuz allah aşkına. Bana Samsung'un garantı kapsamında dıye LCD TV sattınız ve kurulumu ıcın gun verdınız. Allah'tan malı almısım yoksa oda gıdıyordu. Kac gundur arıyorum maıl atıorum kımse cevap vermıyor. Bunları satarken yalan soylenerek pazarlıyorsunuz ve ınsanları kandırıyorsunuz..
Garantı ve kurulum ıcın Samsung'u aradım ama garantı kapsamında olmadıgını soyledıler. Şimdi burada bu kadar ınsanın suçu ne??
Sonrada forumlarda bunu yapın,şunu yapın diye tavsiye veriyorsunuz. Yazık gerçekten sizleri Allah'a havale ediyorum..

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Esenlikle kalın

Arkadaşlar '' bilgi@mavibilgisayar.com '' adresine mail atıpta cevap alan varmı aceba bana ulaşsın lütfen merak ediyorum. Elimizden geldiğince demişler yoksa ellerinden birşey gelmiyor mu bunların. Eğer öyleyse fake adresle milleti oyalama taktiği bunlar...
Başka birşey gelmiyor aklıma. Arkadaşa özelden mesaj attım sen gerçekten mavibilgisayarmısın diye bakmamış bile. Genelden böyle muğlak mesajları atıp gidiyorlar... yine muhatap yok yine yok....:devil:

asersag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Esenlikle kalın

Mavi bilgisayardan 26 07 2007 tarininde 500550 fatura no lu 1 adet U.ROB.(9108) 125 MBS 4X WIR. AP&ADLS&PRN.SERV ürün almıştım. söz konusu ürünüm daha öncede arızalanmış olup tamir edilerek geri almıştım. garanti kapsamı içerisindedir. şimdi ise çok ısınıyor ve DLS ışığı yanmıyor mavi bilgisayar maltepe şubesine 16/06/2009 tarihinde MA054165 arıza takip no U.ROB.(9108) 125 MBS 4X WIR. AP&ADLS&PRN.SERV ürün adlı , WIR AD USR 08 stok kodlu , 1DAL18IGOORH seri no ile teslim ettim. mavi bilgisayar ilgililerinden Modemimin akibeti hakkında bilgi almak istiyorum. elimde belgelerim var yetkili servise verildi ise hangi firmaya hangi tarihte verildiğini öğrenmek istiyorum
bu mesajı '' bilgi@mavibilgisayar.com '' adresine attım hala bir cevap alamadım böyle giderse interneti kapattıracağım boştan yere bari oraya para ödemeyim. lütfen modem için beni bilgilendirin kristal_06270@hotmail.com

cripto06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın birisi kaynaktan bahsetmiş; sen ne kaynağı arıyorsun arkadaşım petrolmü sumu ? Mavi çalışanları malların boşaltığı gün şubelere akın etti adamlar maaşımızı alamıyacaz hiç olmazsa bişeyler alalıma bağlamışlar işi fakat oda olmamış kavga gürültü patırtı olmuş... Kimsenin kimseyi karaladığı yok... Başka şubemi açacakmış açsın bişey diyen yok fakat adam gibi insanları bilgilendirirsin bu şekilde olmaz; lütfen boş konuşmak için yazmayın; burda bukadar insan şikayetçiyken senin gibi düşünenleri anlamıyorum. Arkadaşlar teknik servis olsun yada siparişini verdiğiniz mallar olsun önemli değil... Site üzerinden sipariş verilipte alınamayan malların bankaya giderek ücretini karta iadesini isteyin bankalar durumdan haberdardır fakat oyalamak isteyebilirler. Servise teslim edilen mallar karşılığında size bir dekont verilmesi gerekmekte şayet elinizde bu dekont varsa bence tembellik etmeyip gidip savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazım bu benim nacizane fikrim... Yoksa üstüne yatarlar maalesef bizim ülkede bu işler böyle :bored:

hamza_hakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTML:
[HTML] 
Arkadaşlarlar, Battı denilerek ankara bilgisayar piyasasını ayağa kaldıran mavibilgisayar ın işte gerçek yüzü.. 

Ekip olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda mavibilgisayarın ortaklarından Ali ÖZKAFA nın mavibilgisayarın iflasını açıkladığı günden 1-2 hafta önce yani 06-15-2009  tarihinde [URL="http://www.gulensepet.com/"]www.gulensepet.com[/URL] adresini kendi ismine tescil ettiği ve mavibilgisayarın yazılımını (yani bütün ürün bilgileri, müşteri isim , adres, mail, cep telefonu vb. ) kullanarak siteyi açtığı tarafımızdan tespit edilmiştir. Mağdur olan herkese bu bilgiyi paylaşmayı görev edindik. Arkadaşlarımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve her  hareketlerini sizlerle paylaşacağız. 

Hamz(s)i  Ekibi...

[url=http://209.85.135.132/search?q=cache:UejjJx0kEfYJ:www.gulensepet.com/%3Fp%3DDetayliBilgi%26No%3D5470+g%C3%BClensepet&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr]GulenSepet.com[/url]

[url=http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=g%C3%BClensepet&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=]gülensepet - Google'da Ara[/url]

Domanin Bilgileri: 

Registrant: AVRASYA LTD STI. ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Domain Name: GULENSEPET.COM Administrative Contact: [b]OZKAFA, ALI ANKARA[/b] ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Technical Contact: OZKAFA, ALI ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Record expires on 06-15-2011 Record created on 06-15-2009 Domain servers in listed order: I

[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/449/gulensepet.jpg[/IMG]
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/1452/70925735.jpg[/IMG]
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4048/35345722.jpg[/IMG]

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
1992 yılından beri bilisim sektoründeyim mavi bilgisayar kızılay gokdelenindeki iş hanında kucucuk bir yerde ise basladı . Sahibi hamza bey cok durust bir insandır ankaradakı neredeyse tek amd satıcısı idi .Montajda kırılan islemcileri ucreti kendinden cıkacak olmasına ragmen degistirirdi. Benim eski elemanlarımdan biri mavi bilgisayar arızada calısıyordu ve musteriyi menun etmek icin garanti dısı urunleri bile degistirdiklerini soylerdi .
O sirketin batmıs olması kotu niyetli veya kasıtlı olduklarını gostermez .Turkiyede bilisim sektorunde sırket yonetmek cambazlık gibidir kur riski ,stok maliyeti, siparis tamamlayama, butun serisi arızalı urunler , stoksuz ve arıza stogunu da paraya ceviren distrubitorler bunun yanında ongorulemez ulkemize has krizler, degisken musteri satın alma kararları ,bankaların dengesiz kredi politikalrı butun bunların aynı zamanda ustesinden gelmek gerekir gelinemiyorsa ki yasal finans olmadan cok zordur finansla bile bazı problemler cozulemez .Mavi de buyuk ihtimalle alacaklılardan birinin destegini ansızın cekmesiyle batmıstır.Su anda cukurambardaki yerinde kiralık yazısı var encok calısanlara yazık isbulmanın cok zor oldugu donemde ıssiz kaldılar

Biz hiç böyle birşeye nedense denk gelmedik. AMD satan yer yoktu ankara da dediğiniz yerden gidip almıştım bende, o zamanlar pek bilgim yoktu, şu programıda kurarmısınız diye rica ettim, teknik servisin dediği bi paket sigara al kurayım...

hamza_hakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Edindiğimiz Son Bilgi. www.nartopu.com. adreside firma battıktan sonra mavibilgisayarın ortaklarından ALİ ÖZKAFA tarafından tescil edilmiş.
Aşağıdaki linki tıklayara kime ait olduğunu görebilirsiniz.

Eski mavibilgisayarın adı AVRASYA LTD STI. mi oluyor.

http://whois.natro.com/index.php?DomainName=nartopu.com

Domain Name: NARTOPU.COM Registrar: INTERCOSMOS MEDIA GROUP, INC. D/B/A DIRECTNIC.COM Whois Server: whois.directnic.com Referral URL: directNIC - Domain Name Registration and Free Web Hosting Name Server: IKI.FILSOFT.COM Name Server: NS1.DIRECTNIC.COM Status: ok Updated Date: 02-jun-2009 Creation Date: 29-may-2009 Expiration Date: 29-may-2012
Registrant: AVRASYA LTD STI. ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Domain Name: NARTOPU.COMAdministrative Contact: OZKAFA, ALI rusenali@yahoo.com ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Technical Contact: OZKAFA, ALI rusenali@yahoo.com ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Record last updated 06-02-2009 03:03:53 AMRecord expires on 05-29-2012Record created on 05-29-2009Domain servers in listed order: IKI.FILSOFT.COM 67.19.129.67 NS1.DIRECTNIC.COM 69.46.234.245

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
HTML:
[HTML] 
Arkadaşlarlar, Battı denilerek ankara bilgisayar piyasasını ayağa kaldıran mavibilgisayar ın işte gerçek yüzü.. 

Ekip olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda mavibilgisayarın ortaklarından Ali ÖZKAFA nın mavibilgisayarın iflasını açıkladığı günden 1-2 hafta önce yani 06-15-2009  tarihinde [URL="http://www.gulensepet.com/"]www.gulensepet.com[/URL] adresini kendi ismine tescil ettiği ve mavibilgisayarın yazılımını (yani bütün ürün bilgileri, müşteri isim , adres, mail, cep telefonu vb. ) kullanarak siteyi açtığı tarafımızdan tespit edilmiştir. Mağdur olan herkese bu bilgiyi paylaşmayı görev edindik. Arkadaşlarımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve her  hareketlerini sizlerle paylaşacağız. 

Hamz(s)i  Ekibi...

[URL="http://209.85.135.132/search?q=cache:UejjJx0kEfYJ:www.gulensepet.com/%3Fp%3DDetayliBilgi%26No%3D5470+g%C3%BClensepet&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr"]GulenSepet.com[/URL]

[URL="http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=g%C3%BClensepet&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq="]gülensepet - Google'da Ara[/URL]

Domanin Bilgileri: 

Registrant: AVRASYA LTD STI. ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Domain Name: GULENSEPET.COM Administrative Contact: [B]OZKAFA, ALI ANKARA[/B] ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Technical Contact: OZKAFA, ALI ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Record expires on 06-15-2011 Record created on 06-15-2009 Domain servers in listed order: I

[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4048/35345722.jpg[/IMG][/QUOTE]

Son söz budur sanırım... Ürünleri başka yere kaçırdılar, internet üzerinden satış yapmaya devam edecekler...

roadrunner19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi bilgisayarin arizali bilgisayarlara yaptigini sen yapacaksin yani teknik servis ile baglantiya gecip ürünü teknik servise vereceksin. Garanti belgesinde teknik servislerin nerede oldugu falan yaziyordur ya da internetten bulabilirsin.
Bende bilgisayari polenden almistim ancak batti simdi bir durum olursa bende teknik servis ile irtibata gececegim :)

Siz bu işleri böylemi oluyor sanıyorsunuz. İthalattçı firmalar nereden aldıysan oraya götür. Onlarda ban getirsin diyor. İthalatçısı INDEX olan bir hdd yi Özka bilgisayardan almışız. İndex ben karışmam. Özkaya gönder diyor. Özka battı. Yok öyle firma dediğim halde birşey yapamayacaklarını söylediler. Eğer asus vs. gibi merkezi serisi olan ürünler ise tamam. yoksa hayırlı olsun.

schwarz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kocaeli Teknik Servis yetkilileri aynı özveriyi sizden bekliyoruz ürünlerimiz nerede?????Yada İstanbuldaki arkadaşlar arıza kodunu versem öğrenme şansımız yokmu

kaptantsubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay anasını kafam karıştı şimdi. ne olacak bizim halimiz?
ben de mavi den alışveriş yapmıştım garanti işi ne olacak?

schwarz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kocaeli mağazasındakilerin durumunu öğrenme sansımız yokmu

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
HTML:
[HTML] 

Hamz(s)i  Ekibi...

[URL="http://209.85.135.132/search?q=cache:UejjJx0kEfYJ:www.gulensepet.com/%3Fp%3DDetayliBilgi%26No%3D5470+g%C3%BClensepet&cd=3&hl=tr&ct=clnk&gl=tr"]GulenSepet.com[/URL]

[URL="http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=g%C3%BClensepet&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq="]gülensepet - Google'da Ara[/URL]

Domanin Bilgileri: 

Registrant: AVRASYA LTD STI. ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Domain Name: GULENSEPET.COM Administrative Contact: [B]OZKAFA, ALI ANKARA[/B] ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Technical Contact: OZKAFA, ALI ANKARA ANKARA ANKARA, AN 06440 TR +905365883558 Record expires on 06-15-2011 Record created on 06-15-2009 Domain servers in listed order: I

Vay üç kağıtçılar vay..:D

ahmet.413

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaynak mağazanın ta kendisi bundan iyi kaynak şamda kayısı :laugh:
www.mavibilgisayar.com

bak uğurcuk, mavi bilgisayar yönetiminden hamza hakan açıklama yaptı, oku formun tartışma sayfasının 30. sayfasında sanırım firmada genel olarak değişiklikler yapılıyor, mağaza birleştirme gibi durumlar var + internet üzerinden satışlar kısa süre içinde açılacak.... yani firmanın battıpı yok

hakedefini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak uğurcuk, mavi bilgisayar yönetiminden hamza hakan açıklama yaptı, oku formun tartışma sayfasının 30. sayfasında sanırım firmada genel olarak değişiklikler yapılıyor, mağaza birleştirme gibi durumlar var + internet üzerinden satışlar kısa süre içinde açılacak.... yani firmanın battıpı yok

O adamın hamza hakan olduğunu nerden biliyorsun? Ben özel mesaj attım daha cevaplamadı. Madem mağaza birleştirilecek bunu kamuoyuna duyurup yapabilirlerdi. Mal Kaçırmanın ne anlamı var? bilgi@mavibilgisayar.com neden cevap vermiyor. 4 tane mesaj yazdım bana cevap gelmedi bir haftadır. Forumda cevap gelen varmı? yok....

Arkadaşlar polyannnacılık oynamayalım. Adamın yakınlarına kadar aradım kimseye ulaşamadım. Kendisi sır oldu zaten açmıyo telefonları. Mağazaları birleştirecek adam neden müşteriden halktan kaçar?

İşler kötü gidince birilerini dolandırıp kaçtılar. Arada bizlerde mağdur olduk açıklaması budur?

mavimaduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi bilgisayardan bir mesaj alan yada herhangi birine ulaşabilen varmı ben bilgi@mavibilgisayar.com 2. defa mesaj attım ama ses soluk yok serviste olan laptopumun hali meçhul ulaşabilen birileri varsa forumda paylaşırsa sevinirim ..

realbaltalyus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar,
Benim ürünüm saat 19 itibariyle elime geçti. Mavibilgisayar yetkililerine bizi bu kadar bekletip geçte olsa kendilerine yakışanı yaptıkları için teşekkür ediyor bir an önce toparlanmalarını temenni ediyorum.
Umarım diğer mağdur arkadaşlarında ürünleri geçde olsa ulaşır.(Ben maltepe şubesine vermiştim)
İyi forumlar

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Esenlikle kalın

Bende mavi bilgisayar olmak istiyorum.ŞİRİNLER ailesine katılmak istiyorum.muhaahaha..:lol:

HTML:
[HTML] 

Ekip olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda mavibilgisayarın ortaklarından Ali ÖZKAFA nın mavibilgisayarın iflasını açıkladığı günden 1-2 hafta önce yani 06-15-2009 tarihinde [URL="http://www.gulensepet.com/"]www.gulensepet.com[/URL] adresini kendi ismine tescil ettiği ve mavibilgisayarın yazılımını (yani bütün ürün bilgileri, müşteri isim , adres, mail, cep telefonu vb. ) kullanarak siteyi açtığı tarafımızdan tespit edilmiştir. Mağdur olan herkese bu bilgiyi paylaşmayı görev edindik. Arkadaşlarımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz ve her hareketlerini sizlerle paylaşacağız. 

Hamz(s)i Ekibi...

Domanin Bilgileri: 

GÜLENSEPET GÜLENSEPET:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Bende AĞLAYANPİPET sitesini kurmak istiyorum,lütfen yardımcı olunuz.muhahaha:lol::lol::lol::lol::lol::lol::dil::dil::dil::dil::laugh::laugh::laugh::laugh: insanlarda utanma denen birşey kalmamışki kime ne söyleyim.profesyonel dolandırıcılık ekibi lütfen 2 blok yukardaki mavizedenin acını dindirsin.ingilizce dökümanla mardaval okumasın.(masal anlatma,lüzumsuz cümlelerle kendini savunma anlamında argo bir terim genelde hırsızlar üçkağıtçılar ve dolandırıcılar mal paylaşımı sırasında çaldıkları malların taksimi sırasında malı taksim eden kişinin anlattıklarına istinaden itiraz manasında kullanırlar )
Ben bir batma hikayesi için bu kadar saçma bir hikaye uydurulmasını aklıma mantığıma yediremiyorum.Gece yarısı ortaklardan biri kamyonla herkezden habersiz servisteki mallara varıncaya kadar boşaltıyor.Ne için internette satmak için?Peki bu adamı nerden buldunuz ve nasıl ortak olarak yanınıza aldınız?Bu adamın ikametgah adresi yokmuydu?NE CÜRETLE BU CESARETİ KENDİNDE BULDU BU ADAM????HERKEZİ KANDIRSANIZ BİLE ALLAHI KANDIRABİLECEKMİSİNİZZZ!! Yazıktır günahtır,üç beş parça mal için hesabını veremeyeceğiniz işler yapmayın,lütfennn.iyi niyetli olursanız yeniden zararınızı telafi etme şansınız olur.Kıytırık 3-5 tane elektronik eşya(muhtemelen 3-5 sene sonrada antika olacak) için prestijinizi yere sermeyiniz.Burakınız hiç olmasa yerdeki minderin üstünde kalsın.Üstüne kimse basmasın.