Mavi bilgisayar batti...

teknisyenyaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hamza Hakan 2-3 gün önce mağazalarının orda koşturuyordu denmiş yukarıda. Kardeşim, dün toplantı yapılacağı söylenen İstanbul Yolu mağazalarının ordaydım. Muhasebecileri midir nedir bir adam mağazanın yanına herkesi toplayıp Hamza ve Ali Bey'lere 4 gündür ulaşamadığını, onlardan da kesinlikle haber gelmediğini ve kendisinin de tehdit edildiğini açıkladı. Neye koşturdular diyorsunuz ve ortalığı yatıştırmak için insanlara yalan söylüyorsunuz? Olan bizim paralara oldu. Allah hepsinin cezasını versin!

salı günü akşama kadar hamza beye ulaşamayan varmı?burda birkaç arkadaş hamza beyin numarasıyla bile cepten ulaştılar.ayrıca salı günü akşama kadar yüz yüze bütün firmalar ve müşteriler görüşüyordu.bence 1 kişinin sözüne değil firmalarla ve hamza beyle telefonda görüşen forumdaki arkadaşların sözüne inansan daha iyi olur.ayrıca yalan söyleyecek bir durumumda yok.Mağduriyeti olanların mağdurları giderilmesi için gerekli işlemlerede başlanılmıştır.forumdaki yazanları teker teker dikkatli okusan anlarsın.

robertoeko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle yaşamış olduğun durum kötü konuyla ilgili olarak aşağıda vereceğim adrese ürün bilgilerini irtibat adresini irtibat numaralarını fatura ismini hepsini detaylı bir şekilde yazarak (not:eğer ürünü online üzerinden aldıysan) mail at ordaki yetkililer ilgilenecektir.

online.ariza@mavibilgisayar.com

Merhaba verdiğiniz adrese mail attım ve cevap olarak bu mail geldi....

Değerli Müşterimiz,

Yaşanmış olan ve istenmeyen bu durumdan dolayı özür dileriz. Sitemizden
kredi kartı ile alışveriş yapmış fakat kendisine ürün gönderilemeyen
müşterilerimiz, bankalarına alışveriş için itirazda bulunup, sipariş
tutarının kredi kartlarına iade edilmesini sağlayabilirsiniz.havale ödeme
şekli ile sipariş vermiş ve havalesini gerçekleştirmiş olan müşterilerimiz
"bilgi@mavibilgisayar.com" adresine konu ile ilgili e-posta
gönderebilirsiniz.Görüldüğü üzere kredi kartı ile ödeme yapmışsınız bu
yüzden bankanızla işleminizi çözebilirsiniz.bu yüzden en kısa zaman
içerisinden bankanıza talimat veriniz ve zaman geçirmeden mağduriyetinizi
çözünüz.

Saygılarımızla.

cozmic_power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
online.ariza@mavibilgisayar.com adresine mail attım cevap geldi. İade ettiğim ürünün parası gönderilmeyecek ama ürünü gönderebileceklerini söylediler. Eğer gönderirlerse sorun giderilmiş olur. Ancak gönderilip gönderilmeyeceği konusunda şüpheliyim. Belkide teselli etmek için söylenen ancak aslı olmayan sözler olabilir. Bekleyip sonucu hep birlikte göreceğiz.

MaviMagduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
salı günü akşama kadar hamza beye ulaşamayan varmı?burda birkaç arkadaş hamza beyin numarasıyla bile cepten ulaştılar.ayrıca salı günü akşama kadar yüz yüze bütün firmalar ve müşteriler görüşüyordu.bence 1 kişinin sözüne değil firmalarla ve hamza beyle telefonda görüşen forumdaki arkadaşların sözüne inansan daha iyi olur.ayrıca yalan söyleyecek bir durumumda yok.Mağduriyeti olanların mağdurları giderilmesi için gerekli işlemlerede başlanılmıştır.forumdaki yazanları teker teker dikkatli okusan anlarsın.

Telefon numarası alıp da ulaşanlardan kaç kişi yazdı buraya peki? Ben kendisine ulaşamadım ve hala ulaşamıyorum da. Sözüne inanmayın diye bahsettiğin kişi 7-8 senedir gece gündüz demeden özveriyle çalıştığını belirten firma yetkililerinden biriydi. Kanlı canlı karşımda gördüğüm o kişi yerine kimliğini hiç bilmediğim senin sözüne mi inanmam gerekiyor? Geçelim bunları. İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın! Mağduriyeti olanlara tek yaptığınız şey bankaya yönlendirmek. Ürün sipariş edenlere ürünleri gönderilecek denmiş. Dün İst. Yolu mağazasında ve depoda son kalan ürünleri hacizciler ve bazı firma çalışanları götürdü, ortada müşteriye gönderilecek mal falan kalmadı yani. Çalışanların söylediğine göre banka hesapları da çoktan boşaltılmış. Söz verilmesine rağmen çalışanlar maaşlarını ve tazminatlarını alamamış. Kime neyin vaadini veriyorsun? Ben firma patronuna ulaşmak zorunda değilim, parası yanan ürünü gelmeyen benim, onlar bana ulaşmak zorunda! Mağdur olanlara tavsiyem başta tüketici hakem heyeti olmak üzere yasal mercilere başvurmaları. Ayrıca senin gibileri de suça ortaklıktan mahkemeye vereceğimi buraya yazıyorum. Gerekli bilgileri mahkemeye bildirmeyecek SDN site ve site yöneticileri de bundan sorumlu olacak!

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Zor işler bunlar... Şirket iflasından sonra alacaklı olmak...

Bir arkadaş on line olarak 2.800 TL ye aldığı TV nin şehrine kadar ulaştığını sonra şirketçe geri çekildiğini yazmış..Parayıda hesaptan çekmişler... Mavi'nin iyi niyetinden şüpheliyim... Bir şirket 1 günde batmaz... Batacağı belli olan şirket iflasından sonra bile online satış yapmaz... teslim yapamayacağını bile bile..

Mağdurlara ve çalışan personele geçmiş olsun...

Evet en azından iflas edeceği belliyse de, belli etmeden online satışı kesebilirdi, site scripti yenileniyor vs.. gibisine.. mağazadaki tüm teslim işlemlerini yapar, ondan sonra kapatırdı.. İyi niyetleri falan yok.

SDN site ve site yöneticileri de bundan sorumlu olacak!

ahah koptum :D

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bu durumdan sdn site ve yöneticileri hiçbir alakası yok yani boş tehdit...

mr_dragon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MDBK numara noldu hanı yazıcaktın numarasını adam gıbı ugrascakmı bu bılgısayar benım hediye cekim var 805 tl lık adam lar 6 ay gecerlı dedıler 6 gun sonra yok oldular ama saflık bısde ben yemedım sen ye mavide bıze bunları yasattı ya ılgılenıyoruz dıyolar dun mail attım hala ortada bısey yok bankadan gerı ısteyın dıolar adamlar paraları cekmısler umarım bısı utandırır mavi bilgisayar lafının arkasında durur herkes bisi dıyo kulaktan dolma laflar ortada bısı yok ve arkadaslar ben dahıl herkes soguk su ıcsın bu ıs bıttı gıttı daha bısı olmaz MdbK sende bısı dıyosun arkasında dur sen kımdın calısanmı orda hamza bey ve kendı telefonunu ver bı muhattap bulalım bu ıs olcak yada olmucakmılletı oyalamayın mavıde oyalamasın vercekse verces desınler ortaya cıksınlar yoksa vermıces ne halt edersenız edın desınler numarayı beklıyorumm

MdbK numarayı verırsen sevırınım
bide maviye girmek icin can atıyodum

metinalkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
be kesinlikle üzülmüyorum çalışanlara lalh sabır verisn bu tür büyük marketler herşeyii satar oldu bi yok pahasına satıyorlar bizim insanımız bi ton bire bir müşteri ilişkisi olan yerden alam değilde bu tür adamalrdan alıyor ve sonucuna katlanmak zorundalar yanii git güzel bi bilgisaycıdan fiyat al hiç olmazsa küçük esnaf kazansın market satıyor giyim aykakbı sadece gıda satmıyor ne oluyor küçük esnaf bitiyor büyük adamalr marketlere küçük esnafa verdigi fiyattan çok aşagıya veriyor toptancı verirken düşünseysdi okadar malı ne güvencesi vardı bak kaçtı gitti esnaf istse sen kimsin derler bak ne oldu oda yok oldu herşey müstehak birebir sahibini tanıdıgınız yerden alın herzamn ürünü tüketici hakalrıyla ugraşmazsınız ..

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Muhahahaha :D SDN site sahibi ve yoneticileri sorumlu olacakmis :) Arkadasin alacagi var tamam morali bozuk ama sanirim psikolojisini de bozmus bu olay.

SDN Yoneticilerinden bu yeni üye olan adamlarin ip adresini incelemesini talep ediyorum. Sadece bu mesaja girip maviyi kotulemek istiyorlarmis gibi gorunuyorda.

Arkadaslar ben maviden hic esya almadim tamam magduriyetinizi anlamaya calisiyoruz ancak soylede bir durum var internet sitelerinde adamlar neler yapmaniz gerektigini yazmis zaten. Bunu yazdiklarina gore bir magduriyet giderme istekleri var oraya müracaat etmeden burada yakınma bana gore su durumda etik degil. O nedenle once sitedeki belirtilenleri uygulayiniz.

schwarz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dizüstü bilgisayarımı garantiye yollamıştım nereden alacam şimdi :S :S

Üsooo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MaviMagduru adlı arkadaşımızın IP adresini alıp Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine derhal vermenizi Rica ediyorum....

zalim0100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Size bugun mavi bilgisayarın rezilliklerini bir bir anlatayım gözümle gördüğüm
Benim 2 defa garantiye giden anakart ve Hardisk vardı geçen hafta cuma günü ürünün garantiden geldiğine dair mesaj geldi telefonuma bende pazartesi günü İstanbul yolundaki firmaya ürünleri teslim almaya gittim Bilgisayar kasamdan parçaları teknik servis sökmüş ve kasa burada kalsın garantiden gelince burada monte ederiz demişti.

Pazartesi günü gittiğimde kapalı olduğunu gördüm yan tarafta giyim mağzasına sordum neden kapalı diye onlar iflas ettiler PAZAR gecesi tırlar geldi içerideki tüm ürünleri yükleyip götürdüler söyledi

Mağzanın yan tarafında yönetim bölümü var oraya bir sorun dedi gittim sordum ürünlerimiz ne olacak diye bana çarşamba günü bir daha gel dedi
müşteri hizmetleri açılacak dedi bende ne olur ne olmaz o kadar yol tepmeyeyim diye garanti olsun diye Bugun saat 10:00 gittim.

Firmadan bir Allahın kulu yoktu bekleyim dedi yaklaşık 1 saat sonra 2 araba geldi daha önce gördüğüm Mavi Bilgisayar çalışanlarıydı benimle birlikte bekleyen 2,3 kişi daha vardı gittim bilgisayarımı ve garantideki ürünü sordum bana dediği aynen şöyle Bugun öğleden sonra müşteri hizmetleri açılacak bizim yapacağımız bişi yok oranın anahtarı bizde yok dediler.

Benimle birlikte bekleyen mağdur 3,4 müşteri daha vardı Arka kapıyı açacaklar bizim gitmemizi beklediler biz gitmeyince gitti kapıyı açtı bende gittim evrağımı verdim bilgisayarımı ver diye tamam bakayım içeridemi diye
içeri girdi 10 dk sonra çıktı içeride bilgisayarınız yok dedi ve aynen şunu söyledi biraz itiraz edince İSTERSENİZ BAŞKA BİRİSİNİN BİLGİSAYARINI VEREYİM SENİN BİLGİSAYARIN YERİNE dedi bende öyle şey olmaz o kişi almaya gelmiyecekmi niye mağdur duruma düşsün dedim neyse müşteri hizmetlerini bekleyeme başladım kapının önüne bi karton koydum

Akşam saat 16:00 a kadar bekledim müşteri hizmetlerinden ne gelen vardı nede giden ama gördüğüm görüntü karşısında ŞOK oldum ben orada 6 saat kaldım yaklaşık 50 mağdur müşteri geldi bazı müşterilerin söyledikleri ve elindeki kanıtları gördüm mağdurun söyledikleri aynen şu

''Dün burada icra vardı açtılar burayı benim garantiden gelen notbook u bulamadılar biraz tartıştım yerine sıfır başka notbook verelim dediler elime bir tane notbook kutusu tutuşturup elimde evrakları aldılar ürünümün garantide olduğuna dair evrakları eve gidip açtığımda notbook un kullanılmış olduğunu içinden fatura çıktığını ve başkasına ait olduğunu gördüm ayrıca notbook un içinde Bataryası ve Şarj Cihazı yoktu dedi ben kendi notbook umu geri alacam'' diye gelmiş oda bekledi ama dayanamadı yaşlı amca sıcaktan geri gitti.

Bu gibi bugun sorun yaşayan bir sürü mağdur müşteriler gördüm kapının önünde otururken sevgili mavi bilgisayar çalışanları yönetim tarafına girip kepenkleri kapatmışlardı kendileri POLİS çağırmışlar polis ekipleri geldi

Burada toplu halde ( 5,6 kişi vardır o anda ) ne yapıyorsunuz dedi ?
Bizde durumu izah ettik işgal ediyolar diye POLİSE şikayet etmişler.

Anlıyacağınız mağdur müşterilerin ürünlerini başka mağdur müşterilere veriyolar. Karma karışık dağıtıp veriyorlar Benim Kasayı bulamayıp başka kasa teklif etmesi bir örnek

Benden size tavsiye müşteri hizmetlerinde ve teknik serviste ürünü olan arkadaşlar kesinlikle kendi malınızı isteyiniz.Tabi alabilmek zor

Ben biraz önce Avukatımla görüştüm Pazartesi günü Cumhuriyet Savcılığına Gasp suçundan Mavi Bilgisayar Sahipleri ve Ortakları hakkında suç duyurusunda bulunacağım Ürünlerimi Gasp Edip Vermedikleri için

Allah Yardımcımız Olsun

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhahahaha :D SDN site sahibi ve yoneticileri sorumlu olacakmis :) Arkadasin alacagi var tamam morali bozuk ama sanirim psikolojisini de bozmus bu olay.

SDN Yoneticilerinden bu yeni üye olan adamlarin ip adresini incelemesini talep ediyorum. Sadece bu mesaja girip maviyi kotulemek istiyorlarmis gibi gorunuyorda.

Arkadaslar ben maviden hic esya almadim tamam magduriyetinizi anlamaya calisiyoruz ancak soylede bir durum var internet sitelerinde adamlar neler yapmaniz gerektigini yazmis zaten. Bunu yazdiklarina gore bir magduriyet giderme istekleri var oraya müracaat etmeden burada yakınma bana gore su durumda etik degil. O nedenle once sitedeki belirtilenleri uygulayiniz.
:tt2::4::dil::lol: sende güldürdün beni ahbap,milletin işi gücü yok bu mavizede nin ip siyle uğraşacaklar.Beşiktaş ferrari almış.fenerde 2009 görünümlü 90 model şahinlere bassın paraları:dil::4::lol: muhhahaha nevar yani bende saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum.

MaviMagduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş. Mavi'nin iflasıyla elbetteki SDN sitesinin bir alakası yok. Benim kızdığım şey, bunca haksızlıktan sonra "teknisyenyaa" gibilerinin gelip burda hala birşeyleri boş boş savunmaya çalışması. "zalim0100" nickli arkadaşın yazdıkları ortada. Eğer dün siz de bir mağdur olarak İstanbul Yolu mağazasında bulunsaydınız niye bu kadar kızdığımı anlar, saç baş yolardınız. İnsanlara müşteri hizmetlerinde bekleyen başkasına ait bir malı veya alakasız ürünleri "işiniz görülsün" deyip dağıttılar. Parasını nakit olarak ödemiş ancak ürününü alamamış müşteriler ne yapacağını bilmeden birilerinden açıklama bekliyordu. Herkese perşembe gününü bekleyin demişler ancak tazminatla beraber içeriden 10-15 milyar alacakları olduğunu söyleyen 2-3 çalışan dışında karşımızda yetkili bir muhatap bulamadık. Parasını ödediğim fakat alamadığım malı kredi kartından iptal ettirmek için bankayla görüşüp eldeki belgelerle birlikte dilekçemi bugün faksladım. Pazartesi günü ise yasal haklarımı aramak üzere gerekli mercilere başvuracağım. Ayrıca belirtmeliyim ki; verilen e-posta adreslerinden 2 gündür bana kimse yanıt vermedi. Durum böyleyken, eğer hala birileri desteksiz-ispatsız bir şekilde Mavi'yi savunacak olursa onlar hakkında da suça ortak olmaktan şikayette bulunacağım. Ve SDN yetkililerinden o kişilerin kimlik bilgilerini avukat/mahkeme yoluyla isteteceğim. İstendiğinde gerekli bilgileri vermedikleri sürece SDN sitesi de sorumlu olur, demiştim yukarıda. Çok kızgındım, sanırım biraz abartılı bir ifade olmuş, özür dilerim ama ne kadar sinirli olduğumu tahmin edemezsiniz. 4 gündür işi gücü bıraktım sadece bununla uğraşıyor, gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum.

Son olarak, Mavi'de kalmış malınız varsa eğer, bir umut hemen yarın koşun gidin, yağmalanan ve haczedilen ürünlerden geriye birşey kalmışsa belki zararınızın bir kısmını kurtarma şansınız olur. Hiç sanmıyorum ama belki servise verdiğiniz ya da iade ettiğiniz cihazınız da hala orada bir yerlerde duruyor olabilir. Ben ne paramı ne de satın alıp kullanamadığım ancak ilk taksiti bugün postayla gelen malımı kurtaramadım, hakkımı arıyorum. Allah bu işi yapanların iki yakasını biraraya getirmesin.

Saygılar.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Zor Bişey Olsa Gerek O Kadar Emek Ver Sonra Yok Olup Gıtsın

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
:tt2::4::dil::lol: sende güldürdün beni ahbap,milletin işi gücü yok bu mavizede nin ip siyle uğraşacaklar.Beşiktaş ferrari almış.fenerde 2009 görünümlü 90 model şahinlere bassın paraları:dil::4::lol: muhhahaha nevar yani bende saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum.

:) Arkadasim cok komiksin.

o ip adreslerinin incelenmesini neden istedigimi anlayamadin tabiki :) O iplerin yani o tek mesaj atan üyelerin hepsinin ayni bilgisayardan baglandigini ve bu kisilerin sadece maviyi kotülemek ya da yüceltmek amaciyla fazla gibi gorunmek istediklerini düsünerek incelenmesini talep ettim :)

Ama bencede sacmalama hakkını kullanmissin :)

MaviMagduru

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@twilight_flame
Mavi'yi kötülemeye ya da yüceltmeye çalışsam bile bunun şu an için bir anlamı ve faydası var mı sence? Mavi iflas etti artık. Kapanmış bir yeri daha kötülesem ne olacak, elime ne geçecek? Adamlar bir gecede 9-10 yıllık mağazayı ve ticari hayatlarını bitirmeyi göze alıp ortadan kaybolmuş, ben kendi derdimdeyim ve başkalarını da uyarmaya çalışıyorum.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
@twilight_flame
Mavi'yi kötülemeye ya da yüceltmeye çalışsam bile bunun şu an için bir anlamı ve faydası var mı sence? Mavi iflas etti artık. Kapanmış bir yeri daha kötülesem ne olacak, elime ne geçecek? Adamlar bir gecede 9-10 yıllık mağazayı ve ticari hayatlarını bitirmeyi göze alıp ortadan kaybolmuş, ben kendi derdimdeyim ve başkalarını da uyarmaya çalışıyorum.

dostum o soz sadece senin icin degildi kendi fikrimdi. Burada maviyi karalayanlarin %99 sitede yazan seyler icin bilgi icin mail bile atmadan burada salliyorlar. Sen yapmis olabilirsin yaptiysan kendini soylediklerimden ayirabilirsin ama yapmadan dert yaniyorsan sende onlarin icindesindir.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Başlığa mesaj atarak ve ÖM yollayarak benden Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'ın telefon numarasını isteyen herkese kendisinin telefon numarasını gönderdim. Eğer atladığım herhangi biri varsa veya benden kendisinin telefon numarasını göndermemi isteyen birisi varsa bana ÖM yollayarak veya bu başlığa kendisinin telefonunu istediğinizi belirterek mesaj atarsanız kendisinin telefonunu size mutlaka yollarım. Ayrıca eklemek istediğim birşey daha var, ben Mavi Bilgisayar çalışanı veya yöneticisi değilim. Ben de sadece mağdur durumda olan bir müşteriyim ve size hatırlatmam gerekir ki bu ülkede hakkınızı aramazsanız kimse size hakkınızı vermek için çaba bile sarf etmez.

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum o soz sadece senin icin degildi kendi fikrimdi. Burada maviyi karalayanlarin %99 sitede yazan seyler icin bilgi icin mail bile atmadan burada salliyorlar. Sen yapmis olabilirsin yaptiysan kendini soylediklerimden ayirabilirsin ama yapmadan dert yaniyorsan sende onlarin icindesindir.
Ya bu nasıl insanlık adamın malı gaspedilmiş,kimisinin parası gaspedilmiş,hala iyi niyet kötü niyet deyip duruyorsun,yok pipisi incelensin.yok girdiği yer tesbit edilsin..araştırın bakalım mavizedeyle ipilerimiz uyuşuyormu? Ayrıca mavizede olmanın acısını maviden alışveriş yapmış talihsizlerde pekiala anlayabilir.Fakat boyutları farklıdır.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Ben diyorum ki adamlar onunuze secenek koymus mail atabilirsiniz bilgi alabilirsiniz ona gore ulasip malinizi alabilirsiniz diyorlar siz hala bu nasil insanlik?

Adamlar batmis siz sürekli kotuluyorsunuz hicbir caba yapmadan sizinki insanlik oluyorda benim ki mi olmuyor?

Bircok kisi alisveris yapmis ve memnunlar batmasina uzulmusler ama adamlarin size sundugu secenegi kullanmadan durmadan dırdır edin daha sonra birsey dedik mi bu nasil insanlik diyin oldu valla.

Soru soran oldu bildigimiz kadar bunlari yapabilirsiniz dedik ancak adamlar onunuze secenegi koyupta siz yapmiyorsaniz suc sizdedir. Kimsenin basina gelmesin batma durumu kotudur. Sizde zor durumdasiniz ama yüzlerce kisi issiz kaldi adamlar zor durumda kaldi bu durumda bile size yardimci olmaya calisiyorlar ama onlarin yardimini itip adamlar soyleydi boyleydi demek haksizliktir. İnsanliga yakismaz.

NOT: Mesaji tekrar editlemeni tavsiye ederim.

lark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben diyorum ki adamlar onunuze secenek koymus mail atabilirsiniz bilgi alabilirsiniz ona gore ulasip malinizi alabilirsiniz diyorlar siz hala bu nasil insanlik?

Adamlar batmis siz sürekli kotuluyorsunuz hicbir caba yapmadan sizinki insanlik oluyorda benim ki mi olmuyor?

Bircok kisi alisveris yapmis ve memnunlar batmasina uzulmusler ama adamlarin size sundugu secenegi kullanmadan durmadan dırdır edin daha sonra birsey dedik mi bu nasil insanlik diyin oldu valla.

Soru soran oldu bildigimiz kadar bunlari yapabilirsiniz dedik ancak adamlar onunuze secenegi koyupta siz yapmiyorsaniz suc sizdedir. Kimsenin basina gelmesin batma durumu kotudur. Sizde zor durumdasiniz ama yüzlerce kisi issiz kaldi adamlar zor durumda kaldi bu durumda bile size yardimci olmaya calisiyorlar ama onlarin yardimini itip adamlar soyleydi boyleydi demek haksizliktir. İnsanliga yakismaz.

yazmayım dedim ama dayanamadım. kardeş hamza beyi aradım bir kez konuştum gerisi buhar oldu uçtu, en az 10 kere arıza ve bilgi olmak üzere her iki mail adresinede mail attım. sonuç=0, ne cevap var ne ses soluk. bu mudur insanlık? aradığım telefon numaraların faturası yanıma kar kaldı. tamam batmasına üzülüyoruz ama ben okulun parasını yolda mı buldum kardeşim, bu mudur insanlık? bir sürü öğrencinin hakkını yemek midir? bu mudur insanlık? keriz gibi bi oraya bi buraya telefon açtım, mail yolladım. sonuçta insanlık buysa ben insan değilim kardeşim. böyle insanları da..........

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende oradan 1 sene önce falan pc için bir güç kaynağı almıştım şeytan kulağına kurşun sorunsuz çalışıyo ama öte yandan da insanların bu şekilde mağdur olmaları çok kötü bi durum allah yardımcınız olsun inşallah mağduriyetleriniz bi şekilde giderilir...

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
yazmayım dedim ama dayanamadım. kardeş hamza beyi aradım bir kez konuştum gerisi buhar oldu uçtu, en az 10 kere arıza ve bilgi olmak üzere her iki mail adresinede mail attım. sonuç=0, ne cevap var ne ses soluk. bu mudur insanlık? aradığım telefon numaraların faturası yanıma kar kaldı. tamam batmasına üzülüyoruz ama ben okulun parasını yolda mı buldum kardeşim, bu mudur insanlık? bir sürü öğrencinin hakkını yemek midir? bu mudur insanlık? keriz gibi bi oraya bi buraya telefon açtım, mail yolladım. sonuçta insanlık buysa ben insan değilim kardeşim. böyle insanları da..........

birader farkettiysen mesajlarimda gormussundur belirtilenleri yapipda birseyler soyleyenleri sozlerimin disinda tutuyorum demistim. Senin artik yapman gereken Tüketici haklarini koruma derneginden bilgi alman ya da tanidigin bir avukat varsa ondan bilgi almandir. Ben laflarimi 1 mesaj atip kaybolan üyeler icin soyluyorum. Hicbirsey yapmayip sadece laf soyleyen icraattan kacan üyeler icin soylüyorum o nedenle yanlis anlasilma olmasin...

mailtoreis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi bilgisayar kapandı. Bu şekilde olması üzücü elbette. bende birçok ürün aldım. mağdur durumda kalan arkadaşlar için bir açılım yapayım dedim.

Ben de e-ticaret sektöründe çalışıyorum. kredi kartıyla alışveriş yapıp ta ürününü teslim almayan arkadaşların yapacağı iş hemen bir dilekçe ile bankasına başvurmak. bankaya başvurup "ben bu harcama karşılığı olan ürünü teslim almadım. Tüketici kanununun bana tanıdığı haktan yararlanarak alışverişten cayma hakkımı kullanıyor ve bankanız kredi kartımdan yapılan harcamanın kartıma iade edilmesini istiyorum" şeklinde bir dilekçe yazın. dilekçenizi 2 nüsha yazın ve şubenize teslim ederken 2. nüshaya memurun el yazısı ile tarihini memurun adını ve imzasını alın. en geç 1 ekstre döneminde paranızı iade ederler. :yes:

serayhefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar ile ilk uğraşmaya başladığımda Mavi Bilgisayar'ın Kızılaydaki mağazasından alışveriş yaptım. Kadir Bey sağolsun yardımcı oluyordu. Süreci tam bilmiyorum fakat birden büyüdüler. İstanbul yolundaki mağazalarını ve diğerlerini görünce idare edecekleri hakkında şüphelerim oldu. Fiyatları arttırdılar ve benim gibi sadık müşterilerine yeterli indirim yapmaz oldular. Arızalı ürünlerdeki ilk zamanlarındaki titizlik sonradan kayboldu.

Herşeye rağmen ülkemde yabancıların değil kendi vatandaşlarımızın şirketlerinin yücelmesini isterim.

Hepsine geçmiş olsun.

fortunasuper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Cevap 1.)Nasıl bir çaba istiyorsun,Taksim meydanında uygun adım bir yürüyüşmü istiyorsun?Ben her zaman destekçiyim bu konuda.
Cevap 2.)Adamlar gece yarısı mal kaçırıyor.Bu nitelikli dolandırıcılığa girer.Daha önce herşeyin hesabı kitabı yapılmış.Aralarındaki konuşmada ya batarız ya çıkarız muhabbeti geçmiş insanları kimden ve niye savunuyorsun?(Ultimate soru cevap paketidir)
Cevap 3.)Çok yardımsever biriysen,bugüne kadarki yaptığın yardımların bir dökümünü görelim.Lütfen ayıp oluyor.Biraz anlayış göster.Burda kimse senden para vs... istemiyor bunuın için.İnsanlık para ile satın alınamaz.
Cevap 4.)İyi niyetini analyışla karşılıyor gözlerinden öpüyorum.:dil: