Matematik Kaynak Yardım

Alim Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ben 10. sınıftım 11. sınıfa geçtim önümüzdeki 15 gün boyunca 11 matematiğine hazırlanabileceğim ve bitirebileceğim kaynak arıyorum konu anlatımlı yardımcı olabilir misiniz?

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Konu anlatımı için kitap almana gerek yok bence Youtube da gayet güzel hocalar var.

Hocalara Geldik
Ceyhun Hoca

Bence bunlardan konuyu dinle sonra çözümlü bir kitaptan sorularını çözebilirsin

Birey-Orta Seviye
ÜçDörtBeş-Orta ve üstü
Karekök-Orta Üstü-Zor
Esen-Zor

Alim Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu anlatımı için kitap almana gerek yok bence Youtube da gayet güzel hocalar var.

Hocalara Geldik
Ceyhun Hoca

Bence bunlardan konuyu dinle sonra çözümlü bir kitaptan sorularını çözebilirsin

Birey-Orta Seviye
ÜçDörtBeş-Orta ve üstü
Karekök-Orta Üstü-Zor
Esen-Zor
abi sence konu anlatımlımı almalıyım yoksa sadece test mi

p3d0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence de soru bankası almalısın.

Konuyu videodan öğrendikten sonra soru çözerek pekiştir, unutmamak için tekrar yapmayı da unutma.

Alim Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaprak testleri okulda çerez olarak çözebilirsin bence..

Tatilde soru bankasını tavsiye ederim birdahaki seneye müthiş bir hazırlık olur
bireyin video çözümlü yayını varmış küçük bir hesapla okul başlamadan 11 konularının yarısını bitirebilirim çok zorlarsam sizce yapmalımıyım

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Sayısalmısın ? Sayısalsan yetişmez..Fizik Kimya Biyoloji temelini bilmiyorum. Bu sene seni fen bilimleri zorliycak..Matematikte Trigonometri gibi dev bir konu var ama bana göre kolay bir konudur.. Mantıkla başlıyor sanırsam 11 mat Denklem ve eşitsizlik ile devam ediyor bu konular daha kolay.. Logaritmadada çok zorlanıcağını düşünmüyorum zevkli bir konu.

Karekökün ve Sonuç yayınlarının Trigonometri Logaritma vs için özel föyleri var bütün soru tipleri vardır bu föylerde adım adım öğretir... Bireyide kullanabilirsin fakat bu özel konularda föyleri kullansan çok yararlı olur

Konuları yetiştirmeliyim diye çok kasma anlamaya çalış. Özellikle fen bilimlerinde.. Bu konu bana ne anlatıyor neyi çözmeye çalışıyor diye düşün..Ezberlersen Üniversite sınavında ağır çuvallarsın.. Yavaş git ama iyi git dediğim kaynakları sırasıyla takip edebilirsin... Karekökü çözmeye başladığın an zaten belirli bir seviyedesin demektir.

Alim Berke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayısalmısın ? Sayısalsan yetişmez..Fizik Kimya Biyoloji temelini bilmiyorum. Bu sene seni fen bilimleri zorliycak..Matematikte Trigonometri gibi dev bir konu var ama bana göre kolay bir konudur.. Mantıkla başlıyor sanırsam 11 mat Denklem ve eşitsizlik ile devam ediyor bu konular daha kolay.. Logaritmadada çok zorlanıcağını düşünmüyorum zevkli bir konu.

Karekökün ve Sonuç yayınlarının Trigonometri Logaritma vs için özel föyleri var bütün soru tipleri vardır bu föylerde adım adım öğretir... Bireyide kullanabilirsin fakat bu özel konularda föyleri kullansan çok yararlı olur

Konuları yetiştirmeliyim diye çok kasma anlamaya çalış. Özellikle fen bilimlerinde.. Bu konu bana ne anlatıyor neyi çözmeye çalışıyor diye düşün..Ezberlersen Üniversite sınavında ağır çuvallarsın.. Yavaş git ama iyi git dediğim kaynakları sırasıyla takip edebilirsin... Karekökü çözmeye başladığın an zaten belirli bir seviyedesin demektir.
11. Sınıf İleri Düzey Matematik Trigonometri Sonuç Yayınları | 9786059065238 şu kitabı alıp okul başlayana kadar en azından trigonemetri temelimi atsam iyi olur mu

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192

altenburger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Merhaba,
YouTube videolarıyla başladım. Şimdi bu matematik kaynaklarını arıyorum:
Antremanlarla Matematik >> Halil İbrahim Küçükkaya, Ahmet Karakoç, Mehmet Girgiç
B Serisi Orta Düzey Matematik Video Çözümlü Soru Bankası Gelişim Serisi

Son düzenleyen moderatör: