Merhaba,Sizce hangisi alınmalı
ekran boyutu sorun olmayacaksa tabiki mate 8Sizce hangisi alınmalı
ikisi arasında mate 8 kardeşim...Sizce hangisi alınmalı
Mate 8
Samsung pişmanlıktır diyen arkadaş bence iphone daha beter ondan![]()
Teknoloji özürlü bir çöpdüriPhone adamdır [emoji41]
Teknoloji özürlü bir çöpdür![]()
Daha 2 gün önce iPhone 7 geçti . Bende şimdilik note 5 var ister inanın ister inanmayın iphone 7 nin tek üstünlüğü var sadece arayüzdeki akıcılik(e haliyle note 5 in 2.3 kati gibi bir güce ve 750p Ekrana sahip olunca )Kullanmayan bilmez polemiğe girmeyeceğim![]()
Daha 2 gün önce iPhone 7 geçti . Bende şimdilik note 5 var ister inanın ister inanmayın iphone 7 nin tek üstünlüğü var sadece arayüzdeki akıcılik(e haliyle note 5 in 2.3 kati gibi bir güce ve 750p Ekrana sahip olunca )
Kamerada note 5 daha iyi ekranda note 5 daha iyi on kamerada büyük bir açı farkı var bilmem anlatabiliyor muyum
Yav yapardı canım yapardıÇözünürlük kağıt üstünde var, kameradaki açı konusunda katılıyorum. 4.7" bir telefon için gayet yeterli çözünürlükDaha fazlasına gerek olsa Apple yapardı kardeşim
![]()
Yav yapardı canım yapardı
Dünyanın en büyük televizyon üreticisi samsung enayi zaten panel yapamıyor o yüzden çözünürlüğe yükleniyor telefonlarında ben diyorum ki sana gördüm iki cihazı yan yana koyup gördüm açtım video izledim oyun oynadim herşeyi geç ortada bir VR gerçeği var
Yapar mı çalar de sen şunaVR sistemi tam otursaydı Apple yapardı kardeşim![]()
![]()
![]()
Yapar mı çalar de sen şuna
Savunabileceginiz sözde performanstan başka bir kozunuz yok sözde diyorum.
Eskiden iphonelar performanslı hızlı çalışıyor derdim 6s plusu görünce iyi diyordum note 5 i iphone 7 karşısında görünce o performans farkının da yalan olduğunu fark ettim![]()
Yapar mı çalar de sen şuna
Savunabileceginiz sözde performanstan başka bir kozunuz yok sözde diyorum.
Eskiden iphonelar performanslı hızlı çalışıyor derdim 6s plusu görünce iyi diyordum note 5 i iphone 7 karşısında görünce o performans farkının da yalan olduğunu fark ettim![]()
Evet canım stabil çalışıyorApple bir işi yapıyorsa adam akıllı yapar, Vr işinde şuan pek sesini çıkartmıyor ama gelecekte yine ağırlığını koyup piyasayı domine edecektir. Performanstan bahsetmedim ama isteğin üzerine konuşayım2012 de çıkmış 5 hatta 4s bile senin 2015 model note 5 in kadar seri çalışıyor
dediğimiz performans ve stabilite farkı budur. Apple düşmanlığından vazgeçin arkadaşlar
![]()
![]()
![]()
Evet canım stabil çalışıyor
Zaten ben hiç kasan 5 görmedim mazide kalmak yalan android eskiden kötü şimdi iyi olduğunu sözde biliyorsunuz ben diyorum sana note 5 arayüzde kafa tutuyor iphone 7 ye geç o işleri sen
Apple piyasayı domine felan edemez önce ekranı ile kamerasını düzeltsin
ONLAR KONUŞUR APPLE YAPAR! [emoji41]
Bak kardeş
Ya gel adam gibi mantıklı cevaplar vererek düzgünce tartışalım
Yada bitirelim bana masal anlatıp durma
Sanki savaşa gidiyormuş gibi nida atıp da durma
Verecek cevabın yoksa ben susarım konuşma biter
Evet apple appledır.Gayet mantıklı cevaplar veriyorum, antilik yapmıyorum fanboylukta yapmıyorum fakat kabullendiğim birşey var; Apple Apple'dır.
Bence sende kabullen [emoji23]
Evet apple appledır.
Ama senin bahsettiğin apple 5 sene önceki apple şimdiki apple değil
Ya da daha doğrusu android tarafı artık çöp değil
Bİr telefefon stabilse güncelleme umrumda olmaz benim ios gibi her güncellemede bir özellik gelmöesien gerek yok hali hazırda olan özellikleri bile bir kullanıcıya fazlasıyhla yeterHala çöp, 3.000 TL ye bir amiral gemisi alıyorsun Android 7 çıkıyor sana 1 yıl sonra geliyor ve her sene seni yeni amiral gemisi almaya zorluyorlar. Satarken ikinci el piyasası da düşük, Android tarafı ölü ve Apple ın daha öncede böyle düşüşler olmuştur bu tıkanma sadece Apple da değil tüm sektörde var. Androidden ios a geçtim gayet memnunum adamlar herşeyi yapmış koymuş bir telefondan daha ne bekleyebilirsin ki?
Bİr telefefon stabilse güncelleme umrumda olmaz benim ios gibi her güncellemede bir özellik gelmöesien gerek yok hali hazırda olan özellikleri bile bir kullanıcıya fazlasıyhla yeter
Note serisine bir bak piyasası düşük mü yoksa iphone kadar kuvvetlimi evet android piyasası kötü ama note serisinin değil