musatopcu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Huawei mate 20 pro almak istiyorum ama bu yeşil ekran sorunu varmış bir bilgisi olan varmı
Huawei mate 20 pro almak istiyorum ama bu yeşil ekran sorunu varmış bir bilgisi olan varmı
Ben bunu bizzat müşteri hizmetlerine sordum onlarda şu şekilde karşılık verdi. Evet böyle bir problem var bazı ekran paneli üreten firmalarda aksilikler olabiliyor ki zaten Firmamız bunu kabul ediyor red veya inkar gibi bir durum söz konusu değil eğer ki ilk 6 ay içinde cihazı garantiye gönderirseniz 1 e 1 değişim yapıp tekrar size ulaştırırız 6 ay dan sonra olur diye bir soru kafanıza takılmasın zaten böyle bir kusur varsa cihazda max 1 hafta içinde kendini belli eder diye bir bilgiye şahit oldum. Buna dayanarak bu gün mate 20 pro mu aldımHuawei mate 20 pro almak istiyorum ama bu yeşil ekran sorunu varmış bir bilgisi olan varmı
herhangi bir problem oldumu. bırde nasıl tlf performansından memnunmusunuz?Ben bunu bizzat müşteri hizmetlerine sordum onlarda şu şekilde karşılık verdi. Evet böyle bir problem var bazı ekran paneli üreten firmalarda aksilikler olabiliyor ki zaten Firmamız bunu kabul ediyor red veya inkar gibi bir durum söz konusu değil eğer ki ilk 6 ay içinde cihazı garantiye gönderirseniz 1 e 1 değişim yapıp tekrar size ulaştırırız 6 ay dan sonra olur diye bir soru kafanıza takılmasın zaten böyle bir kusur varsa cihazda max 1 hafta içinde kendini belli eder diye bir bilgiye şahit oldum. Buna dayanarak bu gün mate 20 pro mu aldım![]()
ben ı phone7 vardı onda vardı ekran titremesi .sizinkinde olması şaşırttı beni .Ekran parlaklığını en alt seviyeye çekince ekranda bazen titreme oluyor onun dışında bir problemi yok ve baya baya memnunum . Şuan ki imkanım olsa yine aynı cihazı alırdım