ZaferYıldırım
Öğrenci
kesinlikle Mate 10 Pro düşünme bile.
Mate 10 probende arkadaşla aynı durumdayım iphone 3g den beri iphone kullanıyorum şuanda 6s plus 128 gb kullanıyorum, mate 10 ve note 8 arasında kaldım yazılanları okudum note 8 beni daha çok cezbediyorum umarım yanlış bir karar vermiyorumdur bu arada meslegim fotoğrafçılık ve leica lensleri makinaları çok iyidir fotograf konusunda özelliklede monochrom olayı leica da aşılmış bir konudur fakat telefon a adaptasyonu nasıl olmuştur bilemiyorum.
Note 8 alın derimbende arkadaşla aynı durumdayım iphone 3g den beri iphone kullanıyorum şuanda 6s plus 128 gb kullanıyorum, mate 10 ve note 8 arasında kaldım yazılanları okudum note 8 beni daha çok cezbediyorum umarım yanlış bir karar vermiyorumdur bu arada meslegim fotoğrafçılık ve leica lensleri makinaları çok iyidir fotograf konusunda özelliklede monochrom olayı leica da aşılmış bir konudur fakat telefon a adaptasyonu nasıl olmuştur bilemiyorum.
güle güle kullanın haıyrlı olsun bir ukt alırız ilerleyen günlerde sizden ozamanMate 10 pro
aldım 2 gündür kullanıyorum çokta güzel
note 8 alıcam %70Note 8 alın derim
Note 8 almalısınız zaten : D olması gereken o mate 10 Pro fazla şişirilen bir cihaz.güle güle kullanın haıyrlı olsun bir ukt alırız ilerleyen günlerde sizden ozaman
--- Gönderi Güncellendi ---
note 8 alıcam %70
Huawei Mate 10 Pro Uzun Kullanım Testi - ShiftDeleteNetgüle güle kullanın haıyrlı olsun bir ukt alırız ilerleyen günlerde sizden ozaman
note 8 alıcam %70
güle güle kullanın haıyrlı olsun bir ukt alırız ilerleyen günlerde sizden ozaman
note 8 alıcam %70
Yav hehekesinlikle Mate 10 Pro düşünme bile.
Arayüz?? Kullanışlılık ? Bir Note'dan ve onun arayüzünden bahsediyoruz. Kıytırık huawei arayuzu nedir yahu?Note 8 2.kameranın gece kullanılamaması tam bir fiyasko yalnız. Ayrıca koskoca 4500 liralık cihaz hala mono hoparlör var. Mate 10 Pro her alanda note 8’i alaşağı eder. Tasarım açısından bence daha kullanışlı arayüz daha güzel yani üstün özelliklerini saymaya girişemeyiz uzun sürer. Yalnızca Samsung fancıkları Huawei’nin samsungdan daha iyi bir amiral gemisi çıkarmasına dayanamıyorlar. Hayatında devamlı note serisi kullanmış biri bile Mate 10 Pro daha iyi diyor. 1-2 kişiden duyduklarıyla burada ahkam kesenleri mi sallayalım? Tecrübe ile konuşanlara mı itimat edelim siz karar verin.
Note 8 2.kameranın gece kullanılamaması tam bir fiyasko yalnız. Ayrıca koskoca 4500 liralık cihaz hala mono hoparlör var. Mate 10 Pro her alanda note 8’i alaşağı eder. Tasarım açısından bence daha kullanışlı arayüz daha güzel yani üstün özelliklerini saymaya girişemeyiz uzun sürer. Yalnızca Samsung fancıkları Huawei’nin samsungdan daha iyi bir amiral gemisi çıkarmasına dayanamıyorlar. Hayatında devamlı note serisi kullanmış biri bile Mate 10 Pro daha iyi diyor. 1-2 kişiden duyduklarıyla burada ahkam kesenleri mi sallayalım? Tecrübe ile konuşanlara mı itimat edelim siz karar verin.
Daha menü geçişinde bile kasma yapan Experience arayüzünden daha stabil çalıştığı bir gerçek.Arayüz?? Kullanışlılık ? Bir Note'dan ve onun arayüzünden bahsediyoruz. Kıytırık huawei arayuzu nedir yahu?
Şu senin attığın fotoğrafı Mate 10 Pro'da 1-2 iso ayarlamasıyla aynı hale getiririm. Fark var gibi atmışsın. Komik olmayın ya. SPen manyağı değilsen Note 8'in bir ekstrası olduğunu düşünmüyorum. Mate 10 Pro daha kullanışlı.Ekli dosyayı görüntüle 30982
Bu kameradanmı bahsediyosun?aradaki farkı gözü sağlam olan herkes görür.Mono hoparlör bi eksiklik kabul ediyorum ama ses kuvvetli en azından kulaklık girişi var.Bende uzun süre note 3 üç dört ay kadar note 4 ve bir yıla yakın note 5 kullandım bunların verdiği deneyimi hiçbir telefon vermedi şuan kullandığım s7 edge bile bi note 5 deneyimi vermedi bana.Tasarım görecelidir bana görede note 8 tasarım olarak mate 10 dan çok daha güzel.Arayüzünü hiç sevmedim çok soğuk geldi bana note 8 'n arayüzü daha eğlenceli daha kullanışlı ve renkli.Ya güldürme beni note 8 den daha iyi amiral gemisi çıkarmışlar gitsin kumda oynasın note8 in verdiği deneyimin onda birini veremez bu telefon.
Ekli dosyayı görüntüle 30982
P9 kulübünü az gez bakayım sonra öyle gel.Daha menü geçişinde bile kasma yapan Experience arayüzünden daha stabil çalıştığı bir gerçek.
Şu senin attığın fotoğrafı Mate 10 Pro'da 1-2 iso ayarlamasıyla aynı hale getiririm. Fark var gibi atmışsın. Komik olmayın ya. SPen manyağı değilsen Note 8'in bir ekstrası olduğunu düşünmüyorum. Mate 10 Pro daha kullanışlı.
Banane? Sen getirirsin oburu getirir herkes mi getirir? Oto mod varken banane ?Şu senin attığın fotoğrafı Mate 10 Pro'da 1-2 iso ayarlamasıyla aynı hale getiririm.
Komiksin ya gerçekten bak bana 2016 amiral gemisini söylüyorsun. Bir kere işlemci farklı. Ha experience yine iyi touchwiz'in yanında. Mate 9'da niye ağlayan yok?P9 kulübünü az gez bakayım sonra öyle gel.
Tabu sen bilmezsin oraların yollarını
Ayrıca stabiliteden söz açılmadı. kullanışlılık konuşuyoruz.
Niye Mate 9'u sürüyorsun P9 amiral gemisi değil mi?Komiksin ya gerçekten bak bana 2016 amiral gemisini söylüyorsun. Bir kere işlemci farklı. Ha experience yine iyi touchwiz'in yanında. Mate 9'da niye ağlayan yok?
Çünkü ben bir HUAWEI FANBOYUM.Niye Mate 9'u sürüyorsun P9 amiral gemisi değil mi?
Hadi canım hadi olan fotoğrafa fark yok der kasan telefona kasmıyor yok şu var bak aa der allayıp pullayıp yolunu bulursun sen
Banane kardeşim isodan misodan neyse onu konuşalım yok şunu yapardım yok bunu yapardımla olmaz bu işler aradaki farkı görmüyosan gerçekten ben bişey demiyorum note 8 çok bariz gömmüş.İphonodo bile note 8 'n kullanışlı olması konusunda x i gömdüğünü söyledi resmen bi izle o videoyu seninde x yılın telefonu çok ayrı bi dünya dediğini hatırlıyorum şimdide gelmiş mate 10 pro diyosun bi yanın kalk git diyo bi yanın otur bi halt etme diyo bi karar ver istersen.Son olarak note 8 procuğun aklını alır amatör olur haberiniz olmazDaha menü geçişinde bile kasma yapan Experience arayüzünden daha stabil çalıştığı bir gerçek.
Şu senin attığın fotoğrafı Mate 10 Pro'da 1-2 iso ayarlamasıyla aynı hale getiririm. Fark var gibi atmışsın. Komik olmayın ya. SPen manyağı değilsen Note 8'in bir ekstrası olduğunu düşünmüyorum. Mate 10 Pro daha kullanışlı.
Note 8Merhaba arkadaşlar İphone 6s plus kullanıyorum 2 yıldır ve iphone x sorunları olduğunu duyduğum için ve abartılı fiyatı olduığu için düşünmüyorum.Mate 10 pro ve note 8 arasında kaldım kamerası ve pili nedeni ile mate 10 pronun daha iyi olduğunu düşünüyorum siz olsanız ne alırdınız?