WellTime54
Profesör
Büyük hata bence note 8 varken mate 10 pro almak.
Hangi inceleme? Daha dün teknoseyirib açık açık mate 10 Pro incelemesine note 8in daha iyi olduğunu mate 10 pronun sadece yaklaştığını söylüyordu.Mate 10 pro Şu an en iyi kamera bütün inceliyiciler söylüyor. Mate 10 pro alabilirsin tek eksiği bluetooth 5.0 oda ne kadar gerekli
Hocam aldıktan sonra konu açıp görüşlerinizi belirtirmisiniz veya sorularımız olacaktır onları cevaplamanızda bir sakınca varmıdırHepsi Buradadan Mate 10 Pro siparişi verdim herkes Note 8 önerdiğine göre biride Mate 10 Pro kullanmalı 13 aralıkta Kargoya verilir diyor hepinize teşekkür ederim. Huawei Mate 10 Pro 128 GB (Huawei Garantili) Fiyatı
Tek eksiği ney anlamadım ? Yahu 4000 mahlık bataryası hemen hemen bütün 3300 mahlık bataryalı cihazların önünde pil performansında ezildi telefon 4500 liraya yakın fiyata sahip yenilikçi tasarıma geçilen bu modelde iç çerçeve mevcut bana göre utanmaları lazım bu kadar şişirdikleri telefonda iç çerçeve var aynı şekilde iphone u da eleştiriyorum o konuda keza x te yok bu durum ki gelecek modellerde de olmayacaktır sözün özü note 8 varken mate 10 pro almak attan inip eşeğe binmek gibi bişey olsa gerekMate 10 pro Şu an en iyi kamera bütün inceliyiciler söylüyor. Mate 10 pro alabilirsin tek eksiği bluetooth 5.0 oda ne kadar gerekli
merak etmeyin çoğu kişinin merak ettiğini biliyorum mutlaka görüş belirticem tabiki ben bir inceleme yapamam ama kullandığımda iyi yada kötü ne görürsem mutlaka doğrusunu yazacağım.Hocam aldıktan sonra konu açıp görüşlerinizi belirtirmisiniz veya sorularımız olacaktır onları cevaplamanızda bir sakınca varmıdır
Ekranı bataryayı s peni görmezden gelmendeMate 10 pro Şu an en iyi kamera bütün inceliyiciler söylüyor. Mate 10 pro alabilirsin tek eksiği bluetooth 5.0 oda ne kadar gerekli
Sen hiç note serisi kullandınmı?Hiç düşünmeden sabaha kadar mate 10 pro. Bir kere kullandıktan sonra hep Huawei almak isteyeceksin.
Yok artıkHiç düşünmeden sabaha kadar mate 10 pro. Bir kere kullandıktan sonra hep Huawei almak isteyeceksin.
Arkadaşlar uçmuşlar ben artık bişey demek istemiyorum note 8 gibi bi telefonu mate 10 denen zeka özürlü telefondan küçük görüyolar sözün bittiği yer.Yok artık
evet bende hem uzun oluşu hemde parmak izi sensörünün konumu ve çok fazla el izi bırakması,stereo hoparlör olmayışı nedeni ile mate 10 pro ya yöneldimNote 8 boyu bence biraz fazla uzun gibi ama tabi bu benim gorusum. Bu arada iphone kullanicisiysaniz samsunga gecmeyin bence huawei daha mantikli olacaktir.Ben 2 defa yaptim kafayi yiyecektim
Fasa fisoeğer google pixel telefonları türkiyede resmi satışı olsaydı onlarıda düşünebilirdim mate 10 pro yerine
--- Gönderi Güncellendi ---
Huawei Mate 10 Pro, iPhone 8 Plus ve Galaxy Note 8'i geride bıraktı - LOG
şaka yapıyorsun sanırım çok baskı gördüm siparişi iptal ettim! herkes note 8 al diyor sanırım ithataltçı garantili note 8 3599 tl yada pixel 2 xl bulursam onu alıcam ama yurtdışı vs pasaport kaydı zor iş bide bozulursa kırılırsa parçasıda yok çöp hiç olmadı mate10 pronun fiyatı düşer 1 haftayaBugün Mate 10 Pro'yu gördüm aşık oldum bu ne güzel bir tasarımdır ne elit, premium görünen bir telefondur arkadaş süper olmuş gerçekten huawei tasarımdan anlıyor harbiden manyak olmuş kullanışlı ve tasarımı gözalıcı hayırlı olsun doğru karar verdin.
Valla senin bileceğin iş ama ben görür görmez aşık oldum tasarım inanılmaz hoşuma gitti bence Note 8 den daha kullanışlı olmuş kalem dışında, tabii Note 8 de muhteşem bir telefon. Ama ben Mate 10 Pro'yu daha çok seviyorum. Amoled yanığı olursa naneyi yedin demektir ithalatçı garantiyle.şaka yapıyorsun sanırım çok baskı gördüm siparişi iptal ettim! herkes note 8 al diyor sanırım ithataltçı garantili note 8 3599 tl yada pixel 2 xl bulursam onu alıcam ama yurtdışı vs pasaport kaydı zor iş bide bozulursa kırılırsa parçasıda yok çöp hiç olmadı mate10 pronun fiyatı düşer 1 haftaya
hangi rengini gördün birde iç ekran boşluğu varmış siyah çerçeve bunu farkettinmi çokmu bariz?Valla senin bileceğin iş ama ben görür görmez aşık oldum tasarım inanılmaz hoşuma gitti bence Note 8 den daha kullanışlı olmuş kalem dışında, tabii Note 8 de muhteşem bir telefon. Ama ben Mate 10 Pro'yu daha çok seviyorum. Amoled yanığı olursa naneyi yedin demektir ithalatçı garantiyle.
kahverengiyi gördüm muhteşemdi ben siyah severim siyah daha da inanılmazdır kahveyi bu kadar beğendiysem siyaha ölürüm sanırım.hangi rengini gördün birde iç ekran boşluğu varmış siyah çerçeve bunu farkettinmi çokmu bariz?