Mat mi parlak mi ekran filmi ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Mat al uzun bir sure kullan sonra cikar. Dicegin ilk sey şu olucak. Benim ekran bukadar guzelmiydi ya diceksin. Ekran kalitesini o kadar bozuyor mat jelatin. O nedenle parlak al. Parmak izin kalir ama en azindan goruntu kalitenden feragat etmezsin.

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umraniyede kaliyorum. Asagi dudulluda bostanci minubuslerinin kalktigi yere yakin bir pasaj var oradan temin ettim. Genel olarak umraniye merkez, kadikoy gibi telefoncularin cok oldugu merkez yerlerde bulabilirsiniz.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yorumlar icin cok tesekkurler ☺ ne alacagima karar verememistim ama artik verdim parlak alcam ☺

Reaksiyon puanı
16,128
mat daha iyi güneş altında daha iyi görünüyormuş [MENTION=465243]GORT[/MENTION]çuk öyle diyor.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Retina ekranlarda kesinlikle, mutlaka ve mutlaka parlak alınması gerekiyor. Mat, ekranın anasını belliyor.
Ben 4s'te mat almıştım, rezaletti.

Reaksiyon puanı
16,128
Retina ekranlarda kesinlikle, mutlaka ve mutlaka parlak alınması gerekiyor. Mat, ekranın anasını belliyor.
Ben 4s'te mat almıştım, rezaletti.

galaxy young gt-s5360'a yoktur ama gerçi değer mi? tartışılır çünkü home tuşunu hizasında dikine koca bir çizik var ona mat filim taksak hiçbirşey gözükmez mi? güneş altında?

C

ConfickerBalonu

SDN Okuru
parlak işe yaramaz mat daha iyi... görüntüyü bozduğuda yok...

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Henuz almadim arkadaslar parlak filim s3 miniye degermi s3 mini ye cizilmeye baslamista ama az cizik yeni uyeydim kimse bakmiyodu actigim konulara ama siz baktiniz

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Henuz almadim arkadaslar parlak filim s3 miniye degermi s3 mini ye cizilmeye baslamista ama az cizik yeni uyeydim kimse bakmiyodu actigim konulara ama siz baktiniz
Mal canın yongası değiştirmeyi düşünmüyorsan al tak için rahat etsin ben kırılmaz film kullanıyorum s3 kullanırkende normal film kullanmıştım mat hiç kullanmadım

K

Koray4545

SDN Okuru
Yeni telefonların çoğunun ekranı zaten çizilmez ki, slikon kılıf alın sadece...