Maske Satış Fiyatı 1 TL - Şeytana Pabucunu Ters Giydiren Türkler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
1593871083682.png

Maske satışı bildiğiniz gibi en fazla 1 TL. Bugün ilginç bir uygulamaya takıldım.
Satın aldığım büfe maskeyi kurallara uyarak 1 TL'den satıyor ama maske alıyorsan yanında şu gördüğünüz plastiği almak zorundasınız ve bu plastiğin ücreti 2 TL.
Diyor ki plastiği almazsan sana maskeyi satmam.

Bu Türkler şeytana gerçekten pabucunu ters giydirir. Her şeyde bir açık bulmayı çok iyi başarıyoruz. Ve eminim o plastiğin maliyeti 25 kuruştan fazla değil.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Ekli dosyayı görüntüle 107233

Maske satışı bildiğiniz gibi en fazla 1 TL. Bugün ilginç bir uygulamaya takıldım.
Satın aldığım büfe maskeyi kurallara uyarak 1 TL'den satıyor ama maske alıyorsan yanında şu gördüğünüz plastiği almak zorundasınız ve bu plastiğin ücreti 2 TL.

Bu Türkler şeytana gerçekten pabucunu ters giydirir. Her şeyde bir açık bulmayı çok iyi başarıyoruz. Ve eminim o plastiğin maliyeti 25 kuruştan fazla değil.
Bence yetkililere şikayet edin. Maskenin yanında ederi 25 kuruştan fazla olmayan o plastiği almak zorunda değiliz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu adamın dükkanını kapatacaksın ki aleme ibret olacak.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Her bir maske için ayrı bir plastik mi satıyor? O plastik tek kullanımlık değil ki? İnsan o kadar plastiği ne yapacakmış?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ekli dosyayı görüntüle 107233

Şikayet et, direk ceza yer.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
O plastik ne işe yarıyor ki?
Maskeyi kulağına takmak yerine bunu boynuna takıp maskenin lastiklerini buna geçiriyorsun, boynundan destek alıyor. Otobüste bunu kullanan birisini görmüştüm oradan biliyorum.

Bunu yapan eleman tam sopalıktır, biraz sert tepki gösterin arkadaş öyle tamam abi demekle olmaz bu işler.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Keşke şikayet etseydiniz.
Hatta başka bir tanıdığınızı büfeye yollayıp kayıt alsaydınız , sonra akşam haberlerinde izlerdik :)