Masaüstünü Göster! Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yengec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hızlı başlatta ki masaüstünü göster simgesini yanlışlıkla masaüstüne kaydırdım. Tekrar tutup hızlı başlata kaydırdım ama kısayol olarak attı.Masaüstünde ki simgeyi sildiğimde doğal olarak hızlı başlatta ki simgede çalışmıyor. Eski haline nasıl çevirebilirim. Umarım soruyu anlatabilmişimdir.

adszlyt.jpg

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
masaüstündeki ^^masa üstünü göster^^ simgesini ''pencereler arası geçiş'' simgesinin yanına sürükle işlem tamam.

pencerleer arası geçiş yapın sağına doğru sürükle imleç pen. ara.geç. in yanında dikey çubuğa dönüşünce bırak.

Hocam senin xp imiş.Ben vista sandım.Risenin verdiği makale açıklayıcı sanırım.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
zorhak pencereler arası geçiş dediğin tam olarak ne anlamadım.Biraz daha açıklayıcı yazabilirsen sevinirim

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sorunu tam anlatamadım sanırım masaüstünde zaten nasaüstünü göster simgesi var. Ben bu simgeyi masaüstünde istemiyorum. Eski yeri olan hızlı başlatta görmek istiyorum.Tutup oraya kaydırdığımda hızlı başlata kısayolunu atıyor.Aslı masaüstünde kalıyor.
Varmı bilen?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadaşlar sorunu tam anlatamadım sanırım masaüstünde zaten nasaüstünü göster simgesi var. Ben bu simgeyi masaüstünde istemiyorum. Eski yeri olan hızlı başlatta görmek istiyorum.Tutup oraya kaydırdığımda hızlı başlata kısayolunu atıyor.Aslı masaüstünde kalıyor.
Varmı bilen?

Sürüklerken sol tıklama ile değil, sağ tıkladıktan sonra sürükleyip hızlı başlata bırakırsınız ve açılan menüden Buraya taşı dersek masaüstünden asıl mekanına gidecektir.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sürüklerken sol tıklama ile değil, sağ tıkladıktan sonra sürükleyip hızlı başlata bırakırsınız ve açılan menüden Buraya taşı dersek masaüstünden asıl mekanına gidecektir.

Hahh oh bee kolaymış da bilmeyince zor işte eyvallah rise çok makbule geçti.Ellerin dert görmesin