Masaüstümdeki Küçük Dikdörtgen

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Masaüstümde wp değiştirsem bile olduğu yerde duran küçük bir dikdörtgen var.
Ne olduğunu bir türlü çözemedim. Her gördüğümde sinirimi bozuyor.
Ne olduğunu bilen var mı?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    31.3 KB · Görüntüleme: 116

SerkanT01

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
14
makina sana özel oyun yapmış mousela oyna diye haha:D

şaka şaka =))

şeyi dene bakalım görev yöneticisinde arkada neler çalışıyor veya hizmetleri sıfırla bu anormal bi hata ilk kez gördüm ben arkada çalışan bişe sebep oluyordur heralde.

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Kullandığınız wallpaper'da dikdörtgen olma olasılığı var mı? Başka bir wallpaper deniyin.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Buna benzer bir sorun yaşamaştım ama ufak biryer değil tüm ekran karelerle doluyordu sonra wallpaperı değiştirip çözmüştüm.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
pixel hatasıdır monitörle alakalı
Öyle olsaydı ekran görüntüsünde neden yer alacaktı :D
Masaüstümde wp değiştirsem bile olduğu yerde duran küçük bir dikdörtgen var.
Ne olduğunu bir türlü çözemedim. Her gördüğümde sinirimi bozuyor.
Ne olduğunu bilen var mı?
Açıkçası ben dikdörtgen göremedim, kırmızı olan dikdörtgeni mi kastediyoruz yoksa dikdörtgenin etrafını kırmızı ile mi çizdiniz?

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
makina sana özel oyun yapmış mousela oyna diye haha:D

şaka şaka =))

şeyi dene bakalım görev yöneticisinde arkada neler çalışıyor veya hizmetleri sıfırla bu anormal bi hata ilk kez gördüm ben arkada çalışan bişe sebep oluyordur heralde.
Uzun uğraşlar sonucu çözmeyi başardım. Voice Control Service yüzünden çıkıyormuş ortaya.
Hizmetlerden tamamen devre dışı bıraktım.

zooght

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
genellikle bu gibi durumlarda hack olayından söz edebiliriz. hacker pcye mailler web siteleri vs. ile zararlı program kurar ve ekran kartınla mining yapabilir veya bilgi hırsızlığı yapabilir. PC ne antivirüs programı kurup tarama yapabilrsin veya programı kapattım demiştin görev yöneticisinde ayrıntılarda sağ tık yapıp dosya konumunu göster deyip konumu öğren sonra o dosyayı tarattır. hiç birşey yoksa bile enazında için rahat olur. önerdiğim antivirüs kaspersky. testlerde 1. gelir hep.

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
genellikle bu gibi durumlarda hack olayından söz edebiliriz. hacker pcye mailler web siteleri vs. ile zararlı program kurar ve ekran kartınla mining yapabilir veya bilgi hırsızlığı yapabilir. PC ne antivirüs programı kurup tarama yapabilrsin veya programı kapattım demiştin görev yöneticisinde ayrıntılarda sağ tık yapıp dosya konumunu göster deyip konumu öğren sonra o dosyayı tarattır. hiç birşey yoksa bile enazında için rahat olur. önerdiğim antivirüs kaspersky. testlerde 1. gelir hep.
Sorun VoiceControlService adında bir hizmetten kaynaklıydı. Hizmetin bağlı olduğu program da Dragon Center adında MSI a ait bir program.