Kanka pixel hatasını nasıl ss alabilirim sence?pixel hatasıdır monitörle alakalı
Kullandığınız wallpaper'da dikdörtgen olma olasılığı var mı? Başka bir wallpaper deniyin.
Masaüstümde wp değiştirsem bile olduğu yerde duran küçük bir dikdörtgen var.
Wallpaper Engine kullanıyordum. İlk başta ondan sansım. Kapatmama rağmen devam edince araştırayım dedim.Kullandığınız wallpaper'da dikdörtgen olma olasılığı var mı? Başka bir wallpaper deniyin.
Öyle olsaydı ekran görüntüsünde neden yer alacaktıpixel hatasıdır monitörle alakalı
Açıkçası ben dikdörtgen göremedim, kırmızı olan dikdörtgeni mi kastediyoruz yoksa dikdörtgenin etrafını kırmızı ile mi çizdiniz?Masaüstümde wp değiştirsem bile olduğu yerde duran küçük bir dikdörtgen var.
Ne olduğunu bir türlü çözemedim. Her gördüğümde sinirimi bozuyor.
Ne olduğunu bilen var mı?
Uzun uğraşlar sonucu çözmeyi başardım. Voice Control Service yüzünden çıkıyormuş ortaya.makina sana özel oyun yapmış mousela oyna diye haha
şaka şaka =))
şeyi dene bakalım görev yöneticisinde arkada neler çalışıyor veya hizmetleri sıfırla bu anormal bi hata ilk kez gördüm ben arkada çalışan bişe sebep oluyordur heralde.
Sorun VoiceControlService adında bir hizmetten kaynaklıydı. Hizmetin bağlı olduğu program da Dragon Center adında MSI a ait bir program.genellikle bu gibi durumlarda hack olayından söz edebiliriz. hacker pcye mailler web siteleri vs. ile zararlı program kurar ve ekran kartınla mining yapabilir veya bilgi hırsızlığı yapabilir. PC ne antivirüs programı kurup tarama yapabilrsin veya programı kapattım demiştin görev yöneticisinde ayrıntılarda sağ tık yapıp dosya konumunu göster deyip konumu öğren sonra o dosyayı tarattır. hiç birşey yoksa bile enazında için rahat olur. önerdiğim antivirüs kaspersky. testlerde 1. gelir hep.