- Konuyu başlatan
Bunun pek faydası olmaz sanki.
Bunun pek faydası olmaz sanki.
görünümü aldatmasın model uçaklara takılan pervane var onda...Bunun pek faydası olmaz sanki.
S-link alma. Çok dandik bir marka. Usb adaptör aldım şuan temassizlik yapıyor.Bi ara S-link almıştım, bozulana kadar bayağı işe yaramıştı. Laptopa takıp ellerimi serinletiyordum.![]()
S-link'in bir tek powerbank'inden memnun kaldım zaten, o da içinde Samsung bataryası olduğu için.S-link alma. Çok dandik bir marka. Usb adaptör aldım şuan temassizlik yapıyor.
Bunun yerine bir beze sıkıp bezi vantilatörün üzerine atınca daha iyi etki eder gibime geldi.Vantilatörünüzü çalıştırmadan 5 dk. önce pervanesine azıcık parfüm sıkarsanız, çalıştırdıktan sonra odanızın içi mis gibi kokar, ferahlık verir.
Kolonya da olur.![]()
Bez değil de tül daha iyi olabilir. Dolap kokuları oluyor tüllü. Onlardan asarsın ya da önüne. Ama vantilatör pervanesine de kokuyu yedirmek işe yarar.Bunun yerine bir beze sıkıp bezi vantilatörün üzerine atınca daha iyi etki eder gibime geldi.
Nasıl 72v verdin acaba ona? Hangi alet ile?fark etmez gene aynı hızda döner boşuna 2000mA şarja vermeye gerek yok 400mA den az çekiyor zamanında 12v 50watt halojen lambaya 72v vermiştim 5A çekiyordu trafo manyak sesler çıkartıyordu 100v verecektim sıkıldım bıraktım ama dayanırdı.
güç kaynağında 100v'a kadar pinler vardı 1500watt idi.Nasıl 72v verdin acaba ona? Hangi alet ile?
selamımı söylersen daha hızlı olabilir...Yurtiçi en erken pazartesi günü getiririm demiş kargoyu ama yarın elimde olur. Bakalım deneyeceğim iş görecek mi?
Bu sence oldu mu?selamımı söylersen daha hızlı olabilir...
Bugün gelmediyse yarın zor gelir gibi.Yurtiçi en erken pazartesi günü getiririm demiş kargoyu ama yarın elimde olur. Bakalım deneyeceğim iş görecek mi?
oluyor ismi gereksiz olanın adına sipariş verdim 3-5 günde geldi kendi adıma alınca ertesi gün geldi.Bu sence oldu mu?
Yok geliyor. İstanbul içi olunca hemen ertesi gün teslimat yapıyorlar. Yurtiçi iyi çalışıyor bizim burada.Bugün gelmediyse yarın zor gelir gibi.
izmir içinde geçerli.Yok geliyor. İstanbul içi olunca hemen ertesi gün teslimat yapıyorlar. Yurtiçi iyi çalışıyor bizim burada.