Öneri Masaüstü sistem önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kozmix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Pubg, wazone, world of tanks, gta 5, escape from tarkov, red dead redemption gibi oyunları ortalama düzeyde oynatabilecek ve gerektiğinde yükseltme yapabileceğim bir sistem önerisi istiyorum.
Şimdilik bu oyunlar için en alt denebilecek düzeyde oynayabileceğim ucuz bir sistem istiyorum. Param oldukça değişimler yapıp yükseltmeyi planlıyorum.
Kasanın içindeki tüm bileşenlerden, monitör, mouse ve klavyesine kadar bir öneri verebilecek varsa çok sevinirim

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
12
sistem olarak buna bakabilirsiniz : Omega Zenith | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

monitör olarak buna bakabilirsiniz : ASUS VY249HGE 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör

Mouse için temu kullanabiliriz ajazz mouselarına bakabilirsiniz yüksek hz ve uygun fiyatlı olabilir. eğer bütçeniz 1 000 tl altında ise steelseries modellerine bakabilirsiniz.

klavye için de temuyu kullanabiliriz. uygun fiyatlı güzel modeller var detay isterseniz ajazz ve klavyeyi de iletebilirim.

İyi Forumlar..

kozmix

Asistan
Reaksiyon puanı
70
sistem olarak buna bakabilirsiniz : Omega Zenith | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Powercolor RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

monitör olarak buna bakabilirsiniz : ASUS VY249HGE 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör

Mouse için temu kullanabiliriz ajazz mouselarına bakabilirsiniz yüksek hz ve uygun fiyatlı olabilir. eğer bütçeniz 1 000 tl altında ise steelseries modellerine bakabilirsiniz.

klavye için de temuyu kullanabiliriz. uygun fiyatlı güzel modeller var detay isterseniz ajazz ve klavyeyi de iletebilirim.

İyi Forumlar..
Teşekkürler