Masaüstü Player Yapıyorum Sizleri de Beklerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Radyom için bir masaüstü player yaptım fakat daha da geliştirerek hemde diğer radyo yayıncılarına destek için hazırladığım masaüstü playere sizlerinde radyosunu eklemek istiyorum. Pop, slow, rock tarzı yayın yapan radyolar kabul edilecektir. İlk 15 başvuruyu ekleyeceğim.
Radyonuzun mms adresini göndermeniz yeterli. Media player linkini doğru atmayan eklenemez bu nedenle dikkat ediniz.

Umarım iyi bir çalışma yapacağım.

Sizleride bekliyorum.

NqVMb5.png

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkaplani gelistirmelisin sanirsam vb ile yapmissin gorunumu gelistirmessen kullanim fazla olmaz ve radyolari o sekilde yapmak yerine duzgun yapabilirsin ne biliyim xombofix falan kullan .d

tabi tavsiye bu

exit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkaplani gelistirmelisin sanirsam vb ile yapmissin gorunumu gelistirmessen kullanim fazla olmaz ve radyolari o sekilde yapmak yerine duzgun yapabilirsin ne biliyim xombofix falan kullan .d

tabi tavsiye bu

ben visual basic bilmiyorum kendi radyom için masaüstü player yapmak için uğraşırken diğer radyoları da ekleyim diye düşündüm. o nedenle en amatör şekilde yaptım fakat destek olacak kişilerin de desteklerini beklerim.

exit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VV2Zmn.png

Son durum bu şekilde geliştirmeye devam ediyorum.