Masaüstü Oyun Pc toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 654972
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

654972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar eski konuma yanıt gelmedi (en son paylaştığım) ekran kartı ve işlemcide sıkıntım var ekran kartı amd mi olsun nvidia mı amd en son videosunda nvidiayı parçalamıştı yani okadarmı kötü nvidia lütfen gerçekten emin olanlar yazsın ve bütçem 2500 tl ile 2750 tl arasında ama en ucuzunu toplamaya çalışıyorum (8. sınıftayım 2. dönem sonu alacağım derslere göre derslerim iyi olmazsada para biriktirip alacağım ) yani oyunlara çook düşkünüm işlemci meselesi ise amd mi intel mi amd fx x8 8350 yi düşünüyorum 4ghz ramler de 16 Gb olmalı render filan için lütfen bilen bir arkadaş söylesin saygılarımla.

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle 2500-2700 Tl bütçe gayet menkuldur. Şuan istediğiniz sistemi toplamak 3500-3700 lira arası tutar-dolar yükseldi-. Öncelikle Nvdia asla kötü değil . Ama Amd'nin ürünü R9 290 TRI-X hem fiyat olarak hem kalite olarak gayet iyi . Onun fiyatına yaklaşık değerde buluna Nvdia GTX770'den kanımca daha iyidir. O yuzden eğer 2.Dönemine kadar Nvdia bir hamle yapmazsa Amd'nin R9 290 TRI-X ' ini almanı öneririm . İşlemciye gelirsek: sana sunabileceğim çeşitler İntel'in i5'i Amd'nin FX8 8350'si şu an Amd daha pahalı iki işlemci arasında pek fark yok . Kanımca Amd fiyatları yaza kadar iyi bir düşüş yaşayacaklardır. Ayrıca Amd ile uyumlu anakartların da fiyatları menkul. O nedenle Amd al derim . İnşallah yardım edebilmişimdir.

654972

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çook teşekkür ederim yardım ettiğiniz için ama cevabı yeni aldığım için pcme bi ekran kartı birde ram aldım bana şu anda yetiyor bunlar ram sadece az geliyor 4 gb ram yaz gelince anakart ve ram değişimi yapacağım ama eski ramlarim ne olacak sorusuda var tabii anakartta 4 tane ram slotu olsa ama ddr3 olsa hepsi ben onlardan birine ddr2 ram takabilirmiyim 2 tane 2 lik ram + 2 tane 4 lük ram şeklinde olurmu şimdiden teşekkür ederim