Masaüstü kitlenme sorunu

scream-11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet exploreri açıyorum soun yok kapadıktan sonra masaüstüm kitleniyor hiç birşey yapılmıyor ne masütünde simgelere tıklayabiliyorum ne de yenile yapabiliyoum öyle saçma bişeyler oluyor :) internet explorerin sonlanmadığını farkettim ve görev yöneticisinden internet exploreri sonlandırınca kendine geliyor win 7 kullanıyorum . Her internet explorer kullandığımda böylemi yapacam ben bir çözüm yolu vardır diyor ve çözümlerinizi bekliyorum.

Not: Umarım doğru yere konu açmışımdır

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 7 hangi sürüm olduğunu ve 32/64 durumunu da belirtir misiniz ?
Aşağıdaki işlemi yaparak onarıma başlayabilirsiniz.

- ...
- Sistem dosyalarının bozulma olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Başlat>CMD>SFC /SCANNOW

Bozuk dosya kontrolü sonrasında aşağıdaki gibi bir uyarı alırsanız bilgisayarı yeniden başlatmanız yeterlidir.

scream-11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 hangi sürüm olduğunu ve 32/64 durumunu da belirtir misiniz ?
Aşağıdaki işlemi yaparak onarıma başlayabilirsiniz.

Win 7 Professional 32 bit

Dediğinizi de şu an denemeye başladım bittiğinde oldu veya olmadı diye belirteceğim teşekkürler.

Edit: Tarama bitti Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı.
Daha sonra ek olarak İnternet explorer i kaldırdım kurdum gene düzelmedi.

---------- saat 13:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:41 eklenmişti ----------

Yardımlarınız için teşekkürler sorunumu çözdüm sonunda IE ayarlarımı sıfırladım. Kapadım sorun devam ediyordu görev yöneticisinden tekrar sonlandırdım. Ondan sonra düzeldi şaşırdım bu kadar basit olmasını beklemiyordum. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Win 7 Professional 32 bit

Dediğinizi de şu an denemeye başladım bittiğinde oldu veya olmadı diye belirteceğim teşekkürler.

Edit: Tarama bitti Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı.
Daha sonra ek olarak İnternet explorer i kaldırdım kurdum gene düzelmedi.

Yardımlarınız için teşekkürler sorunumu çözdüm sonunda IE ayarlarımı sıfırladım. Kapadım sorun devam ediyordu görev yöneticisinden tekrar sonlandırdım. Ondan sonra düzeldi şaşırdım bu kadar basit olmasını beklemiyordum. :)
Rica ederim, çözüldüğüne sevindim :)
Ayrıca IE eklentilerini de kontrol ederek gereksiz olanları kaldırabilirsiniz