Masaüstü kısayol adı arkafon nasıl değiştirilir

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar cahilliğime verin benim oğlum bilgisayara bir şeyler yapmış ve insanın sinirini bozan bir görüntü olmuş mesela masaüstünde kısa yol simgelerinin altında isimlerin yazdığı arka fon bende bembeyaz olmuş vede hakikaten kötü duruyor bunu nerden düzeltebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bize değil oğluna sor.. :D Zamane çocuğu senden daha iyisini bilir, düzeltebileceğine eminim.. :D :D :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Masaüstü sağ tıklayın- Masaüstü Sekmesine tıklayın - Ordan Web sekmesine geçin , geçerli giriş sayfamda tik varsa kaldırın, ögeleri kilitleye tik koyup tamama tıklayıp çıkın.

Belki çözüm olur .

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Bence perfermans ayarlarıyla oynamışsınz.Performansı high yaparsanız düzelir inş bi deneyin ..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Masaüstü sağ tıklayın- Masaüstü Sekmesine tıklayın - Ordan Web sekmesine geçin , geçerli giriş sayfamda tik varsa kaldırın, ögeleri kilitleye tik koyup tamama tıklayıp çıkın.

Belki çözüm olur .

Yardımın için teşekkürler söylediklerini yaptım ama düzelmedi daha öncede başıma gelmişti düzeltmiştim şimdi hatırlamıyorum başka bir yolu varmı

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bilgisayarım'a sağ tuş yapın.Özellikler'e girin.Ordan Gelişmiş sekmesine geçin.Performans kısmının Ayarlar butonuna tıklayın ve çıkan pencerede En İyi Görünüm İçin Ayarla'yı seçin.Tamam'a tıklayınca düzelmesi lazım.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Bilgisayarım'a sağ tuş yapın.Özellikler'e girin.Ordan Gelişmiş sekmesine geçin.Performans kısmının Ayarlar butonuna tıklayın ve çıkan pencerede En İyi Görünüm İçin Ayarla'yı seçin.Tamam'a tıklayınca düzelmesi lazım.

Evet anlatmaya çalıştığımda buydu deneyin düzelir inş :thumbup1:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

Oradanda denedim olmadı kardeş yav

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha kolay yardım edileceğinden eminim

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
başlangıc-donatılar-sistem araçları-sistem geri yüklemeden uygun bir zamanı seçip sistemi geri yükleyin...