Ben Kenobi
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,156
Rufus'un iso yazma değil dd yazma seçeneğini deneyin.
Bios'tan secure boot'u kapatın.
Bios'tan secure boot'u kapatın.
Peki kurulum videosu çektiniz mi?Bu konu hakkında bana yardım eder misiniz?Lütfen yardım edin.Bende de kurulum esnasında bilgisayarı tekrar tekrar yeniden başlatıyor.Sizce ne yapmalıyım?Kendisi ile biraz vakit geçirdim ama benim kullandığım yöntem ile kurmaya kalkmamanızı tavsiye ederim sadece. Bu işletim sistemini tek işletim sistemi olarak nasıl kurarım, biraz kurcalayacağım, eğer bulursam laptop'larımdan birinin üstünde yaparken video çekerim
Anladığım kadarı ile kullandığım USB 2.0 idi, 3.0 olmalı imiş. Hızı düşüktü, en az 20MB olmalı imiş, 4GB idi en az 8 GB olmalı imiş, yine de misafir modunda açıldı. Benim yaptıklarımı yapma, rahatsın(Nasıl yapılmaz rehberi yaptım az önce)
Remix OS kurulumu hakkında bana yardım edebilir misiniz?Sistem stabil değil bu yüzden ana/tek işletim sistemi olarak kullanılması iyi olmaz. İlk denediğimde sürekli hata mesajları çıkıp duruyordu. Bu yüzden 10 dakika deneyip silmiştim![]()
Biraz daha açıklar mısınız?Bir de şu konuya bakar mısınız?Linux sistemlerde hiçbir disk biçimlendirme bölme işlemi yapmadan bunu sisteme kurabiliyorsunuz.
dd komutu nedir?Windows'ta rufus ve Linux'ta dd komutu denenebilir.
Sudo dd if= of=dd komutu nedir?