Masaüstü bilgisayar ve Laptop'larınız için Android: Remix OS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eronis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Rufus'un iso yazma değil dd yazma seçeneğini deneyin.
Bios'tan secure boot'u kapatın.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
şunu google official olarak yayımlasa da uğraşmasak böyle 3. parti geliştiricilerle.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
ben bunu hdd'ye kurmak istemiyorum usb üzerine kurup o şekilde kullansam olur mu?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ben bunu bir süre stabil bir şekilde kullandım sonra bir güncelleme geldi yapayım dedim sistem gitti.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Kendisi ile biraz vakit geçirdim ama benim kullandığım yöntem ile kurmaya kalkmamanızı tavsiye ederim sadece. Bu işletim sistemini tek işletim sistemi olarak nasıl kurarım, biraz kurcalayacağım, eğer bulursam laptop'larımdan birinin üstünde yaparken video çekerim :)

Anladığım kadarı ile kullandığım USB 2.0 idi, 3.0 olmalı imiş. Hızı düşüktü, en az 20MB olmalı imiş, 4GB idi en az 8 GB olmalı imiş, yine de misafir modunda açıldı. Benim yaptıklarımı yapma, rahatsın :D (Nasıl yapılmaz rehberi yaptım az önce)
Peki kurulum videosu çektiniz mi?Bu konu hakkında bana yardım eder misiniz?Lütfen yardım edin.Bende de kurulum esnasında bilgisayarı tekrar tekrar yeniden başlatıyor.Sizce ne yapmalıyım?
--- Gönderi Güncellendi ---
Sistem stabil değil bu yüzden ana/tek işletim sistemi olarak kullanılması iyi olmaz. İlk denediğimde sürekli hata mesajları çıkıp duruyordu. Bu yüzden 10 dakika deneyip silmiştim :D
Remix OS kurulumu hakkında bana yardım edebilir misiniz?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Linux sistemlerde hiçbir disk biçimlendirme bölme işlemi yapmadan bunu sisteme kurabiliyorsunuz.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@eronis Bir aralar Remix OS kurmaya çalışmıştım, nasıl kurulacağı hakkında biraz araştırma yapmıştım ama kuramamıştım. Hatta bilgisayarımı Remix OS'u yazdırdığım USB bellekten başlatırken bilgisayarım birden fazla yeniden başlamıştı. Bu sorunum ile ilgili forumda konu açmıştım. O konu:
Remix OS Kurulum Esnasında PC Tekrar Tekrar Yeniden Başlatılıyor
Peki siz Remix OS kurdunuz mu hiç? :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@eronis Remix OS kurulumu hakkında yardım eder misiniz?
Sitesinden 64 bit olanını mı yoksa 32 bit olanını mı indirmemi tavsiye edersiniz?