• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Masaüstü bilgisayar önerisi

Samett35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba. Ben bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum ama ne alacağıma , nasıl yapacağıma karar veremedim. Sizden yardım istiyorum. Bilgisayarda oyun oynayacağım. Çoğunlukla Skyrim oynayacağım o yüzden Skyrim için ideal bir bilgisayar istiyorum (Oyunun kalitesi önemli değil en düşük ayarda bile oynatım fark etmez benim için).

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
@insanimsi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada amd almayın yoksa 9 ay 10 gün sonra elinizde kalır benden söylemesi :D

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
PC konusunda profesyonel ve pc ile uyuyup pc ile uyananlar dahi amd tercih etmiyor lool xd dünyanın en iyi pc'si bile intel yani en iyi 2. de intel :D amd, intel ile yarışamaz ki :D.

o ekran kartlarını keyfi ucuzlatmıyorlar yani ekonomik değil performansa aldanıp almayın 9 ay 10 gün sonra kömür olur.

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
PC konusunda profesyonel ve pc ile uyuyup pc ile uyananlar dahi amd tercih etmiyor lool xd dünyanın en iyi pc'si bile intel yani en iyi 2. de intel :D amd, intel ile yarışamaz ki :D.

o ekran kartlarını keyfi ucuzlatmıyorlar yani ekonomik değil performansa aldanıp almayın 9 ay 10 gün sonra kömür olur.
Aynen çok biliyorsun AMD Ceosu mu söyledi :D

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Evet elimi de öyle bir öptü ki anlatamam xd
xd Amd bir sorun olduğunu düşünmüyorum 5 yıl önce yoktu demiyorum eskiden fiyatını hiç haketmiyordu ama şu anda f/p olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum.

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
xd Amd bir sorun olduğunu düşünmüyorum 5 yıl önce yoktu demiyorum eskiden fiyatını hiç haketmiyordu ama şu anda f/p olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Hayır amd gücünü ayrı şekilde alıyor intele oc yapsan o da öyle olur amd için işlemci ya da ekran kartından pahallı soğutma alman lazım xd