Mars'tan gelen kare kan dondurdu! Mars'ta yıkılmış bir tapınağın girişi bulundu!

AxEx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
1598897528528.png

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,451
Tabut bulundu diye resimi görünce, anca bu kadar bilimsel dilde konuşulur dedim içinden. ?

AxEx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
En kötüsü mü diyorsun
hepsi kötü haber Akşam aç izle aynı haberler farklı bilgilerle farklı saatlerde sayılarla aslı olamayan tamamen clickbait içeren haberlerdir sana yabancı kaynaklardan bilgi alamanı öneririm özellikle böyle Uzay araşatırmalarında nasanın kaynaklarına bak sonuçta uzaya haber kanalları değil nasa gidiyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Sabah, Hürriyet, Milliyet, Sözcü gibi gazetelerin internet haberlerine inanmakta fayda var. Hepsi clickbait için takla atıyor, okuyucuya adeta saygısızlık ediyor. Bu haberin aslının çok başka olduğunu düşünüyorum sonuçta 1'e 1000 katıyorlar.
Sözcü hariç o yapmaz öyle şeyler Mars eskiden Dünya gibiydi onlarda insanlar gibi savaşlarla bugünkü duruma geldi Mars gerçekler acıdır.

Reaksiyon puanı
3,029
Sözcü hariç o yapmaz öyle şeyler Mars eskiden Dünya gibiydi onlarda insanlar gibi savaşlarla bugünkü duruma geldi Mars gerçekler acıdır.
Zaten ben de evrende yalnız olmadığımıza inanıyorum. Sözcü'nün bazı teknoloji haberlerini görüyorum benim yazdığım haber başka onların haber başka gibi geliyor. Bilimle ilgili haber takip edilecekse Popular Science öneririm.