Bu konuyu okuyanlar

busekement

Asistan
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
160
Reaksiyon puanı
66
Puanları
28
20 Haziran 2016 tarihinde Marmara Üniversitesi'nin Göztepe Kampüsünde Türk Telekom ve Marmara Üniversitesi arasında imza töreni gerçekleştirildi. Aynı gün iş birliği kapsamında kurulmuş olan Fiber Optik Laboratuvarı Telekomünikasyon Teknolojileri alanının da açılışı yapıldı.

3.jpg


Türkiye'deki nitelikli çalışan ihtiyacını karşılamak ve gençlerin iş hayatlarında onlara destek olmak üzere hayata geçen Meslek Yüksekokulu İşbirliği Projesi kapsamında son olarak Marmara Üniversitesi ile güçlerini birleştirdiler.

Telekomünikasyon teknolojileri alanında eğitimler içeren Meslek Yüksekokulu İşbirliği Projesi, sektör çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sağlarken, meslek yüksekokullarından mezun olan gençlere uzmanlık alanlarında derinlemesine kariyer yapma imkanı da yaratıyor. Sunduğu deneyimlerle gençlerin teknik yetkinliklerini artırmayı da hedefleyen program kapsamında yetişecek teknik uzmanlara, mezun olduktan sonra Türk Telekom’da işe girme fırsatı da sunuluyor.
 

BrknEs

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,931
Reaksiyon puanı
166
Puanları
63
Fiber Optik Laboratuvarı açsalar da sistemi geliştirseler de yeterli alt yapıyı sağlamadıkları için hala satın aldığımız paketi hakkıyla kullanamıyoruz ki ? Yetiştirdikleri uzmanlar umarım alt yapı da geliştirir.
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,116
Puanları
113
kendileri yapmadığı gibi Turkcell Superonline'ı da engelliyorlar bırakın fiber döşesinler...
 
Üst