AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi olan Markar Esayan 51 yaşında hayatını kaybetti. Esayan'ın vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Bunun sebebi ülkemizde siyasetin çok içten yaşanılıyor olmasındandır. Halbuki bilmiyoruz ki televizyon yayınları durduğu zaman siyasetçiler birlikte oturup arkada çay içip normal sohbet ediyorlar (bence)iyi olmuş diyenler, darısı diğerlerine diyenler
Bende seninle aynı fikirdeyim, ne kadar farklı partili de olsalar dostlardır diye düşünüyorum arkad en azından bir çay kahve içiyorlardır. Düşman değiller ya sonuçta.Bunun sebebi ülkemizde siyasetin çok içten yaşanılıyor olmasındandır. Halbuki bilmiyoruz ki televizyon yayınları durduğu zaman siyasetçiler birlikte oturup arkada çay içip normal sohbet ediyorlar (bence)
Tabi dostum ya, bu siyaseti içten yaşayan sadece halk. Halkın tartışma sebebi olurken bu illet, bunun içinde olanların da mesleği sadece. Aynı takımlar gibi..Bende seninle aynı fikirdeyim, ne kadar farklı partili de olsalar dostlardır diye düşünüyorum arkad en azından bir çay kahve içiyorlardır. Düşman değiller ya sonuçta.
Aynen öyle, bu işin içinde olan kişiler güle oynaya dost gibi takılırken, halk yani taraftarlar birbirlerini yiyorlar.Tabi dostum ya, bu siyaseti içten yaşayan sadece halk. Halkın tartışma sebebi olurken bu illet, bunun içinde olanların da mesleği sadece. Aynı takımlar gibi..
Kıymetli abim, Esayan müslüman mıydı acaba?!Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, ailesine ve tüm dostlarına ayrıca tüm ak parti camiasına başsağlığı dilerim.
İnsandı abi, bu yetmez mi?Kıymetli abim, Esayan müslüman mıydı acaba?!
Hani Ermeni kökenli olduğunu biliyorum da o yüzden sorduydum. Ama insan olarak Türk milletine, Türk devletine son derece sadık çok iyi bir insandı, orası ayrı tabii.
Öyle insanlara bakarsak,arkaplanda birbirlerine kurşun atıyorlar.Tabi dostum ya, bu siyaseti içten yaşayan sadece halk. Halkın tartışma sebebi olurken bu illet, bunun içinde olanların da mesleği sadece. Aynı takımlar gibi..
Milletimiz böyle işte saygı yok bazen keşke türkiyede doğmasaydım diyordumHaber sayfalarının yorumlarına bakıyorum, gerçekten ülkemiz de cani insanlar var ya, iyi olmuş diyenler, darısı diğerlerine diyenler. Bir insan ölmüş ve bunun üzerinden dalga geçiyorlar. Çok kötü birşey ya.
Bu arada Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Milletimiz böyle işte saygı yok bazen keşke türkiyede doğmasaydım diyordum
İnşallah olmuştur inanın bende bilemiyorum, sizin de dediğiniz gibi vatanına bağlı iyi bir insan olarak tanıdık.Kıymetli abim, Esayan müslüman mıydı acaba?!
Hani Ermeni kökenli olduğunu biliyorum da o yüzden sorduydum. Ama insan olarak Türk milletine, Türk devletine son derece sadık çok iyi bir insandı, orası ayrı tabii.
Sevgili Ufuk...İnsandı abi, bu yetmez mi?
Rahmeti üzerinde olsun..