- Reaksiyon puanı
- 2,551
Sayın forum üyeleri, bildiğiniz üzere uzun süredir Türkiye piyasasında bulunan bilgisayar markalarından birisidir ancak kendisi hakkında yapılan yorumlar akılda kalanlar olarak çok kötüdür. Benim laptopunu kullandığım bu marka bana hiç iyi etkiler bırakmamıştır. En son yayınladıkları sürücüler döneminde çok yardımcı olmuyordu, bu zamanda hiç yardımcı olmuyor. Ürünümün altındaki etikette tam modelini bile bulamıyorum destek almak için. (Döneminde orijinal CD ile kuruyordum driverları)
Çok uzattım konuya gelelim. Benim 8600 Türk Lirası olan bütçem ile (Bütçem sürekli değişiyor) bulduğum bu bilgisayar bana gereksiz iyi geldi. Sizin Casper almaya bakışınız nedir? Umarım çok boş yapmamışımdır. (Monitörüm var)
Linki bulamadım ama Casper'ın sadece Hepsiburada'da 2000'den fazla modeli var. Öneriniz nedir? Casper olur mu olmaz mı? (Sebepleriyle)
Çok uzattım konuya gelelim. Benim 8600 Türk Lirası olan bütçem ile (Bütçem sürekli değişiyor) bulduğum bu bilgisayar bana gereksiz iyi geldi. Sizin Casper almaya bakışınız nedir? Umarım çok boş yapmamışımdır. (Monitörüm var)
Linki bulamadım ama Casper'ın sadece Hepsiburada'da 2000'den fazla modeli var. Öneriniz nedir? Casper olur mu olmaz mı? (Sebepleriyle)