Markafoni Davetiyesi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Türkiye’de Markafoni’yle “özel alışveriş” dönemi başlıyor...

Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitesi Markafoni, bir ilke imza atarak Avrupa ve Kuzey Amerika'da milyonlarca modaseverin yaşadığı özel alışveriş deneyimini Türkiye’ye getiriyor. Sitede giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı alanlarda ürünleri bulunan seçkin markalar, %70'e varan indirimli fiyatlar ve özel kampanyalarla üyelere sunuluyor.

Sadece davet ve referans yoluyla siteye üye olabilen özel grubun, seçkin markalara avantajlı fırsatlarla sahip olmasını sağlayan özel satış sistemini kullanan Markafoni, her markanın limitli sayıda ürününe yönelik, 2-5 gün süreli özel kampanyalar düzenliyor. Her yeni kampanya için gönderilen "alışverişe davet" ile üyeler özel fırsatlı ürünlerden haberdar ediliyor.

İlk kampanyası 1 Temmuz’da başlayan Markafoni, fırsatlarla dolu kampanyalarına, dünyanın en tanınmış markalarıyla devam edecek. Sadece site üyelerinin katılabildiği bu zahmetsiz alışveriş keyfiyle vakit kaybetmeden tanışmak için ya davet edilmiş olmak, ya da bir üyeyi referans göstermek gerekiyor. Markafoni, internet alışverişinde yeni bir dönem başlatıyor...

Sizler de bu topluluğun bir parçası olması gerektiğini düşündüğünüz arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Üye olmak için tıklayın

http://www.markafoni.com/

Edit: Bnmde pek fazla bir bilgim yok :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Baya bir zaman önce üye olmuştum ama hiç bakmamıştım ,bakalım işe yarar bişey varmı.

mcc2004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alışveriş sitesine de davetiyeylemi giricez bi sttrsin gitsin ya :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar markafoni sezon sonu ürünleri "gerçekten" uygun fiyatlarla satan bir online mağazadır. Elektronik olarak daha bilgisayar parçalarına rast gelmedim ama onlar da olacaktır sanıyorum.

üye olmak için yukarıdaki arkadaşın bağlantısını kullanırsanız. Sizin bir kaybınız olmayacak, ancak Olası yapacağınız "ilk" alışverişte arkadaş 10 lira kazanacaktır.

Tartışmaya dönmemesi için buna verilecek cevaba kesinlikle cevap vermeyeceğim ancak : "Benim de pek bilgim yok" kısmını yukarıdaki 10 lira açıklaması nedeni ile çok inandırıcı bulmadığımı belirtmek zorundayım.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
referansla üye olunca referans olan kişi diğer kişinin yasptığı alışverişlerden kazanç sağlıyor