Marka Pclerin Toplama Pc den Farki

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar kafama takılan saçma bir soru var sizce atıyorum asus marka pc aldım ya da samsung hepsi olabilir bu firmaların ürüne kattıkları şeyler neler işletim sistemi windows ekran kartı atı ya da nvidia yani içindeki hiç bir bileşeni kendileri üretmiyor kısaca toplama pc den farkı nedir artıları eksileri nelerdir ?
Cevaplarinız için şimdiden teşekkürler ...

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Marka bilgisayar sana "sen uğraşma, ben toplayıp, paketleyip, herşeyini kurup veriyorum" diyor. Ama malesef (laptoplar için) yüksek bir upgrade fırsatı sağlamıyor sana. Ayrıca disk veya ram gibi bileşenleri garanti kapsamında onlardan habersiz söküp değiştirirsen (bazı markalarda) , garanti kapsamı dışında bırakıyor seni.
Toplamada kontrol sende, upgrade imkanı marka pclere göre çok daha yüksek. Ayrıca bilinen kaliteli markaların bileşenlerini satın aldığın zaman hepsinin garantisi de geçerli olur.

Reaksiyon puanı
16,128
eskiden crea xp hoe olan pcde xp-home oem cd verirdi ki ilk orjinal windows'umuz o onun dışında artısı yok garanti süresi içinde hiç servise gitmedi crea'nın hain çocuğu oldu toplama pc alın daha iyi power man diye psu koymuş dandik ötesi.