Bayağı komikmiş. ??Ne markası? Genel anlamda ise sanırım capslook delete net?
yakın zamanda sosyal medya'(lar)da içerik üretmeye başlayacağımNe üretiyorsun mesela?
Moderatör olarak seçilen arkadaş:Aynen yerlerdeyim karnıma sancılar girdi. Ambulans falan çağırayımmı? Komaya girme. Komik olsun diye söylemedim?
İçerikte ne yayınlarsın mesela?yakın zamanda sosyal medya'(lar)da içerik üretmeye başlayacağım
ona daha karar vermedim dostumİçerikte ne yayınlarsın mesela?
Hacı bizim önerileri çalma!ona daha karar vermedim dostum
Oyun felan mı çekcen?ona daha karar vermedim dostum
olabilir evetOyun felan mı çekcen?
Foruma ihanet etmedim birşey yapmadım. Zararsız bir kelimeye bakarak bunları demeniz çok yanlış.... Birde alev atanlar olmuş... Ne diyeyim. Aslında derdimde o alev atana terbiyem el vermiyor....Moderatör olarak seçilen arkadaş:
Max. bu kadar olurdu zaten. :dd
Sırf mesaj sayımız artsın diye veya toksiklik olsun diye mesaj atmaktan kendimizi geri çekmeye davet ediyorum. Teşekkürler.Foruma ihanet etmedim birşey yapmadım. Zararsız bir kelimeye bakarak bunları demeniz çok yanlış.... Birde alev atanlar olmuş... Ne diyeyim. Aslında derdimde o alev atana terbiyem el vermiyor....
@Eminkrkt @Kayn Bu iki arkadaşı "aklını kullanmaya" davet ediyorum. Saçmalamayıda kesmelerini öneriyorum. Teşekkürler.
Zararsız bir kelimeden ziyade mesajlarınıza bakan herhangi bir üye bunları söyleyebilir.Foruma ihanet etmedim birşey yapmadım. Zararsız bir kelimeye bakarak bunları demeniz çok yanlış
Konuş, duygularımın tercümanı.Zararsız bir kelimeden ziyade mesajlarınıza bakan herhangi bir üye bunları söyleyebilir.
Haydaa??.....Konuş, duygularımın tercümanı.
Bakın, moderatör olarak seçildiğiniz zaman ki konuya yazdığım gibi; sizi hepimiz seviyoruz. Ama siz, insanlarla çok kolay iddialaşıp, kalp kıracak saçma mesajlar atıyorsunuz. Göze batıyor. Moderatör olduğunuzu unutmayın, insanlara biraz daha yumuşak davranın, sırf cevap vermek için cevap vermeyin. Sadece bir öneriHaydaa??.....