Marka Adı Önerisi

halittt0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bir marka isimi oluşturacak olsaydınız bu isim ne olurdu, ve bu isimi oluştururken nelere dikkat ederdiniz?

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,941
Hangi amaca sahip bir marka olacağı isim seçme konusunda önemli olabilir.

Tripp

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,109
Ne markası? Genel anlamda ise sanırım capslook delete net?

Tripp

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,109
Moderatör olarak seçilen arkadaş:

Max. bu kadar olurdu zaten. :dd
Foruma ihanet etmedim birşey yapmadım. Zararsız bir kelimeye bakarak bunları demeniz çok yanlış.... Birde alev atanlar olmuş... Ne diyeyim. Aslında derdimde o alev atana terbiyem el vermiyor....
@Eminkrkt @Kayn Bu iki arkadaşı "aklını kullanmaya" davet ediyorum. Saçmalamayıda kesmelerini öneriyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,941
Foruma ihanet etmedim birşey yapmadım. Zararsız bir kelimeye bakarak bunları demeniz çok yanlış.... Birde alev atanlar olmuş... Ne diyeyim. Aslında derdimde o alev atana terbiyem el vermiyor....
@Eminkrkt @Kayn Bu iki arkadaşı "aklını kullanmaya" davet ediyorum. Saçmalamayıda kesmelerini öneriyorum. Teşekkürler.
Sırf mesaj sayımız artsın diye veya toksiklik olsun diye mesaj atmaktan kendimizi geri çekmeye davet ediyorum. Teşekkürler.

Yahya Furkan

contravolta
Emektar
Reaksiyon puanı
4,898
Bakın, moderatör olarak seçildiğiniz zaman ki konuya yazdığım gibi; sizi hepimiz seviyoruz. Ama siz, insanlarla çok kolay iddialaşıp, kalp kıracak saçma mesajlar atıyorsunuz. Göze batıyor. Moderatör olduğunuzu unutmayın, insanlara biraz daha yumuşak davranın, sırf cevap vermek için cevap vermeyin. Sadece bir öneri :).