Mardin Reyhani Video

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
İzlerken duygulandım valla.Ülkemizin her köşesinde böyle güzellikler zenginlikler gizliyken.Biz oralara uzaylılar yaşıyormuş gibi bakıyoruz.

Kurunun yanında, çoğunluk olan sessiz ve vefalı vatandaşlarımızı da yakıyoruz.

Böyle güzel paylaşımların artması dileğiyle.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben Tşk Ederim arkadaşlar.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Gerçekten Her kültürün Ayrı bi güzelliği var :) Teşekkürler...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Zorhak'ın dediği gibi uzaylı gibi yaşıyoruz..
Bilmediğimiz..gezmediğimiz o kadar çok yer var ki bu ülkede.

veysi dede

Asistan
Reaksiyon puanı
16
mardin dünya 3 çüncü harikalarından biri, ben mardinliyim arzu eden arkadaşlar varsa nisan mayıs aylarinda bir gurup teşkil edip mardine gidelim size orda her yeri zevk ve hayretler içinde kalacağınız yerleri gezdireceğim. troy de gelse bir kamarayla ropotaj yapabiliriz çok harika olacak.
bu dosyayı açarsanız mardinin değişik resimlerini göreceksiniz. cevabınızı beklerim selam ve sevgiler dilerim. veysi dede
http://www.mardinimiz.com/album/default.asp?dir=Adnan+AVUKA+Fotograflari&next_id=22&max_pic=34

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
mardin dünya 3 çüncü harikalarından biri, ben mardinliyim arzu eden arkadaşlar varsa nisan mayıs aylarinda bir gurup teşkil edip mardine gidelim size orda her yeri zevk ve hayretler içinde kalacağınız yerleri gezdireceğim. troy de gelse bir kamarayla ropotaj yapabiliriz çok harika olacak.
bu dosyayı açarsanız mardinin değişik resimlerini göreceksiniz. cevabınızı beklerim selam ve sevgiler dilerim. veysi dede
http://www.mardinimiz.com/album/default.asp?dir=Adnan+AVUKA+Fotograflari&next_id=22&max_pic=34

Mardinin Neresindensin Veysi.

veysi dede

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Mardinin Neresindensin Veysi.

mardinin merkezindenim. bana veysi dede hitap edersen yerinde olur.
beni eğer görmemişsen shiftdelete sitesinde veysi dede ile teknoloji muhabbeti açarsan beni görürsün. sana selam ve sevgilerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
mardinin merkezindenim. bana veysi dede hitap edersen yerinde olur.
beni eğer görmemişsen shiftdelete sitesinde veysi dede ile teknoloji muhabbeti açarsan beni görürsün. sana selam ve sevgilerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

Bende Merkezdenim meydandaki Taksi Durakları Amcalarım Dayılarıma Ait Kadırıolardanız.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Vay vay maşAllah...
Burda da hemşerilerim varmış :)

Bende Mardin Yeşilli den..Arapça, RIŞMİL de derler :)

Selamlar olsun Hemşerilerime...

veysi dede

Asistan
Reaksiyon puanı
16
0ReiS0 ve EropaKING hemşehrilerimi bulduğum için çok mutluyum.
Kadırolar bizim en samimi ve akrabadan daha kimetli hemşehrilerimdir.
ben küçükken GÖLLÜ köyüne gidip muhammet kodonun evinde yatar yer içerdik.
bende çabuklardan oluyorum. mişkin mah.de oturuyorduk. diyarbakır kapısı denen yerde yani çabuk mah.sinde şeyh çabuk camii var, orda dedem imamdı.
1960 ile 1970 seneleri arasında meydanda FONİK radyo tamir atölyem vardı. şöfor Enverin oğluyum, Rişmilden VE Kabaladen çok tost ve ahbablarımız vardı çok radyo getirip tamir ederdim.
her ikinizinde de kendinizden ve ailerinizden bahsederseniz çok memnun olurum büyükleriniz varsa onlar bizleri daha iyi bilir. selam eder hepinize başarılar dilerim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Beğendim bu reyhani oyununu teşekkürler oreiso..:)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
0ReiS0 ve EropaKING hemşehrilerimi bulduğum için çok mutluyum.
Kadırolar bizim en samimi ve akrabadan daha kimetli hemşehrilerimdir.
ben küçükken GÖLLÜ köyüne gidip muhammet kodonun evinde yatar yer içerdik.
bende çabuklardan oluyorum. mişkin mah.de oturuyorduk. diyarbakır kapısı denen yerde yani çabuk mah.sinde şeyh çabuk camii var, orda dedem imamdı.
1960 ile 1970 seneleri arasında meydanda FONİK radyo tamir atölyem vardı. şöfor Enverin oğluyum, Rişmilden VE Kabaladen çok tost ve ahbablarımız vardı çok radyo getirip tamir ederdim.
her ikinizinde de kendinizden ve ailerinizden bahsederseniz çok memnun olurum büyükleriniz varsa onlar bizleri daha iyi bilir. selam eder hepinize başarılar dilerim.

Beni Ekleyin Msn adresinize Ordan Devam Ederiz kral_ciplak@hotmail.com

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
çok güzel daha önce hiç izlememiştim..emeğine sağlık reis.

acaba formda böyle sabit bir konumu olsa ülkemizin çeşitli yörelerine ait bilinmeyen güzelliklrini paylaştigimiz..!?