MANU idmanında yumruklar konuştu!

Max Payne

Öğrenci
Katılım
28 Eylül 2012
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
2012-09-19t193737z_2024462149_gm1e89k0a1401_rtrmadp_3_soccer-champions.jpg

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, idmanda yaşanan kavga ile sarsıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi H Grubundaki rakiplerinden Manchester United, antrenman sırasında yaşandığı iddia edilen kavga haberi ile çalkalanıyor.
İngiliz ekibinin Portekizli yıldızı Nani'nin, antrenman sırasında genç bir futbolcuya yumruk attığı ve takımdan uzaklaştırılabileceği iddia edildi.
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, antrenmanda yaşanan ikili mücadele sonrasında Nani ile genç oyuncu Davide Petrucci arasında sözlü tartışma yaşandı. Yaşanan diyalogtan sonra, Nani Petrucci'yi çalışmalarına devam ettiği spor salonuna çağırdı. Takım arkadaşları ikilinin konu hakkında konuşacağını düşünürken, Portekizli futbolcu Petrucci'ye yumruk attı. Atılan yumruk sonrası şaşkına dönen Manchester United oyuncuları olayın daha da büyümemesi için araya girdi.
Menajer Sir Alex Ferguson'ın, Nani'ye uygulanacak yaptırım üzerine hala düşündüğü ve oyuncunun takımdan ayrılmasını isteyebileceği söyleniyor. Yaz transfer döneminde Zenit St. Petesburg, Portekizli oyuncu için Manchester United'a 25 milyon poundluk bir teklif yapmış fakat oyuncu yıllık ücreti hakkında Rus kulübüyle anlaşamayınca transfer gerçekleşememişti. Nani'nin kulübüyle iki yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Kaynak : http://www.webaslan.com/futbol/manu-idmaninda-yumruklar-konustuSXHBQ53579SXQ
 

v3l1baba

Asistan
Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
257
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ingiltere'de irkcilik diger ulkelere gore hat safhada,genc oyuncunun beyaz yada siyahi oldugunu bilmiyorum ama bu kavganin sebebi,genc oyuncunun nani'ye irkci soylemlerde bulunmasi olabilir diye dusunuyorum.cunku ingiliz veletler bile her ortamda zencilerden nefret ettiklerini dile getiriyorlar.
 

selim97

Asistan
Katılım
24 Ocak 2012
Mesajlar
186
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Nani 25 milyon a giderse bu Manchester'in işine yarar
 
Üst