2kya normal telefon bulursan bana da söyle.
tertemiz mağazası olan bir yerden iphone (2.el)bu fiyata biraz zor 2k larda gezicek mi fiyat yoksa max 2000tl mi eğer 2k larda gezicek ise xiomi not 8 pro var aklıma tek bu geldi onun dışında max 2000tl ise 2. el iphone 6s yada 7 bakardım bennapim abi iphone seviyorum
onun dışında değiştirmek senin kararın
samsung a 50 şu an 4500tl ancak 1 yıl önce sdn ekibi tarafından açılan internet sitesinin bir makalesinde en iyi ucuz telefonlar listesinde 2100tl olarak gösteriyor2500 altında adamakıllı telefon kalmadı.
1500tl daha biriktirmek lazım şimdi :/ sanki uzun sürer gibiPara biriktir Realme 6 al derim daha düşükler iyi değil.
2500 TL ye Xiaomi Redmi Note 8 var ben de onu kullanıyorum süperBunu buldum![]()
Huawei Y7 Prime 2019
Huawei Y7 Prime 2019 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ya neden öyle ki? A71 den bile pahalı.samsung a 50 şu an 4500tl ancak 1 yıl önce sdn ekibi tarafından açılan internet sitesinin bir makalesinde en iyi ucuz telefonlar listesinde 2100tl olarak gösteriyoro derece kötüyüz 2 katı kadar artmış
Realme 6 2500TL.1500tl daha biriktirmek lazım şimdi :/ sanki uzun sürer gibi
galiba a51 a50 den 1000tl daha ucuz öyle düşünürsek o modeller diğer modelin düşürülmüş hali LİTE gibi sanırım bende öyle düşünüyorrumYa neden öyle ki? A71 den bile pahalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realme 6 2500TL.
ben 2800tl ye note 8 pro gördüm bu fiyatlandırma büyük ihtimal stok durumundan dolayı böyle note 8pro var daha mantıklı olarak200 TL zamanmış eğer ithalatçı garantili alırım dersen 2300 TL falanXiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Realme 6 alması daha doğru ama GM20 de olabilir.
Tabi Redmi Note 8 pro daha mantıklıben 2800tl ye note 8 pro gördüm bu fiyatlandırma büyük ihtimal stok durumundan dolayı böyle note 8pro var daha mantıklı olarak
Saçma bence. Üst model alt modelden daha ucuz.galiba a51 a50 den 1000tl daha ucuz öyle düşünürsek o modeller diğer modelin düşürülmüş hali LİTE gibi sanırım bende öyle düşünüyorrum
Huawei Y serisi kötü bir seri. Ne kadar sevmesem de Xiaomi ve ya redmi serisine bakın derim.Bunu buldum![]()
Huawei Y7 Prime 2019
Huawei Y7 Prime 2019 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
gm 20 ye şu an bakıyorum ram i depoloması vb baya uygun bir fiyat gibi duruyor ancak ekran dan kameradan yada işlemciden kısılmış olabilir kamera neyse de ekran yada işlemciden kısılmış olabilir
İkisinden de kısılmış zaten.gm 20 ye şu an bakıyorum ram i depoloması vb baya uygun bir fiyat gibi duruyor ancak ekran dan kameradan yada işlemciden kısılmış olabilir kamera neyse de ekran yada işlemciden kısılmış olabilir
Önü kapalı telefon.
bak işte bu pazarlama tekniği böyle şeylere dikkat etmek lazımİkisinden de kısılmış zaten.
Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Bilmiyorsanız nasıl en iyisi oluyor?işlemcisini bir türlü bullamadım ama bu fiyata en iyisi Xiaomi Redmi Note 8 64 Gb Mavi Cep Telefonu | Trendyol benim gözümde budur 350 tl daha pahalı
GM < Xiaomi
bence dedim zaten hem realme 6 pro dediniz sandımYanlış bilgi vermeyin lütfen. Bilmiyorsanız nasıl en iyisi oluyor?
Realme 6 3000 altı en iyi cihazdır.
bak işte bu pazarlama tekniği böyle şeylere dikkat etmek lazımpili ram i depolamayı öne çıkart diğerlerini yazma
![]()
| Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) |
Aman diyeyim sakın öyle bir hata yapma.O cihaz seni akıcılıkta verem eder.2000 e 500 daha ekle Realme 6 al geç.2000 in üzerine çıkamıyorsan ikinci el iPhone 7 yada Mate 10 pro al geç.Bunu buldum![]()
Huawei Y7 Prime 2019
6 deyince 6 pro nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama neyse.bence dedim zaten hem realme 6 pro dediniz sandım