- Reaksiyon puanı
- 12,506
@TheLastWarrior, Evet anca onu yapabilir. ? Roma'yı yönetmek ve imparator olmak kolay değil. Zor iştir. ?
Çalışmak için olan bilgisayarlara deniyor, yani oyuncu sistemleri gibi değil. Bu sistemlerde RGB olmuyor.Workstation ne?
İş istasyonu olarak adlandırılan bilgisayar. İş yerlerinde, profesyonel kullanımlarda tercih ediliyor.Workstation ne?
RGB olan pc=Gaming pcÇalışmak için olan bilgisayarlara deniyor, yani oyuncu sistemleri gibi değil. Bu sistemlerde RGB olmuyor.
Genelde bu sistemler ışıklı olmuyor ve profesyonel işler için kullanıldığından daha dayanıklı oluyor. ECC RAM'leri gibi...RGB olan pc=Gaming pc
Change my mind ADSHUOJAHADJWDHUHAJJU
Anladım zaten,sadece ironi yaptım ama teşekkürlerGenelde bu sistemler ışıklı olmuyor ve profesyonel işler için kullanıldığından daha dayanıklı oluyor. ECC RAM'leri gibi...
Ayrıntılı açıklama yapmayı gerek duymadım, yazdığım kadarı yeterlidir.
Gül ya, gülelim de biraz. Evde aşırı bunaldım.Gülesim geldi
Bir çok kez siyaset yasak demişsiniz ama Twitch'in kendi "Politics" bölümü var. Siyaset nasıl yasak anlamadım.Twitch içerisinde siyaset yapılması zaten yasak ki yapacağını da sanmam.
Yok, ironi yaptığını anladım. Nedense açıklama yapma gereği duydum.Anladım zaten,sadece ironi yaptım ama teşekkürler
Gümbür gümbür geliyor .Bir aralar Ahmet Davutoğluda Tiktok üstünden gençleri yakalamaya çalışmıştı Öyle olmaz inşAllah sonucu.
Bir kez dedim.Bir çok kez siyaset yasak demişsiniz ama Twitch'in kendi "Politics" bölümü var. Siyaset nasıl yasak anlamadım.
www.twitch.tv/directory/game/Politics (Linkte ne kadar "game" yazsa bile içinde kimse oyun oynamıyor tamamen siyaset konuşuyorlar.)
Katıloyorum katılıyorum katılıyorum! Yanlız Özçevik değil Çevik.Keşke Mesut Özçevik, Enis Kirazoğlu gibi adamlarla yayına çıksa. Gündemi ve gençlerinin durumunu çok iyi anlatırlardı.
Pardon @margarin çok kez söylemiş. Herkesin bir "flair"ı olunca anlamak zorlaşıyor.Bir kez dedim.
Direkt olarak siyaset yasak değil. Şiddet, nefret, düşmanlık, ayrımcılık, rencide edici içerik olduğunda yasak. Ülkemizde de bunlar olmadan pek de siyaset yapılmadığı için...
Ben de Fahreddin'e güvendim, ondan söyledim. ?Pardon @margarin çok kez söylemiş. Herkesin bir "flair"ı olunca anlamak zorlaşıyor.
A'yı pingle a'yı.Belediye Başkanlarıyla 5v5 atarsa izlerim.
"Ekrem midde AWP var"
Hacki Olur Adam ?Ctiy Skylinesi İyi Oynar